2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

30. Oct 2010, 12:19

AS KAZKAIP GALVOJU KAD NESLOGA CIA O TAIP KAUPES SNARGLIUKAI VAIKUTIS TAI NEITRAUKE I SAVE NEISIVALO NOSYTE NEBEGA SNARGLIUKAS NIEKO TIK TOKI SUDZIUVE GILEI JIE O JUROS VANDENUKA KIEK ZINAU NUO TRIJU MEN GALIMA TIK .AS PIENUKO SAVO ILASINU TAI TIK TAM MOMENTUI PRASIVALO

30. Oct 2010, 12:13

Sveika, ir mes vargstam su slogom, pas mus jau skaitosi uzsitesusi, tai vaikstom pas LOR jis mums snargliukus istraukia☹ nes as niekaip negaliu, ji pas mus nevarva o kazkur giliai laikosi

30. Oct 2010, 12:09

sweikutes tai didelis tavo sunelis dziugu kad sveikas.tai 2menesiukai jam dabar?pas jusu vaikucius nesikemsa nosyte maniskis pastovei gargaliuja .pilna nosis snargliuku ten vidui o bandau isvalyt reke baisiausiai net asaros bega nepatink JAM LB BE KITU PAGALBOS NEGALIU NORMALEI ISVALYT KAIP JUS VALOT NOSYTE IR SU KUO?

30. Oct 2010, 10:49

labutis mamytes mes taip pat rugpjutinukai 😀

30. Oct 2010, 10:27

Labas rytas mergaites, kaip begyvuojat? 😉
Vakar nebeprisijungiau, nes i baliu skubejau ruostis, turejau proga pasibut "zmonese" 😃 😃 😃
Na ka, mes vakar buvom pas daktarus - sveriam 5.9 kg, ugis musu 61 cm, va taip 😉 Priaugom 900 g ir esam sveiki 😀

29. Oct 2010, 20:37

Oi, kokia gražuolytė tavo mergytė, Engrida 😀
Tai vat man irgi jaučiasi tas sausumas mylintis, dėl to ir užklausiau apie lubrikantus 😀 Anksčiau nenaudojau, tai įdomu kokie atsiliepimai 😀

29. Oct 2010, 20:18

aga ir man po pirmojo taip buvo hm kai buvau plysusi kol sugijau ir t.t. tai pora mensiu tada tikrai neisdykavome bet vat paskui po truputi dingo viskas

29. Oct 2010, 20:11

oi kokia jau didele mergyte, grazute
mes su vyru palaukem bet neistverem 2 men, bet man toks sausumo pajutis net ir su prezervatyvu,beto taip bijojau, tarytum pirma karta

29. Oct 2010, 20:03

O vat cia po maudyniu nuo apt gimimo rekiam visa gerkle kol apsirengiame nu amudyti slabai aptinka nu bet rengtis tai kazkas baisuas

29. Oct 2010, 20:00

Tai o kokias priemones saugojimosi mamukai pasiruose naudoti gal kuri mamyte planuojate spirale kokia detis?

29. Oct 2010, 19:59

na o mano mazosiso akys lygtais rudos nors istikruju neina suprasti pvz dickis gime su zydrom ir tik vat pusantru metuku pasikeite i rudas o vat mazoji lyg iskart rudaake

29. Oct 2010, 19:57

na pasirodysime keleta foto kazkaip vis laiko neberandub nsusikelti na kaip jus mamaukai ramus pas jus penktadienio vakariukai? mes tai vienisaujame tetukas musu darbuojasi naktineje tai o as sende isvirtuves neislendu gaminu rytojui kad ryt nereiketu

29. Oct 2010, 19:55

Oi mamukai idomiom temelem diskutuojate :-) a mes su vyreliu kai tik gavome daktarelio leidima o tai buvo po 4 savaiciu isdykaut pradejome :-)

29. Oct 2010, 19:25

😃 Nu maniškis irgi kantriai laukė 😀 Bet kadangi žino, kad po dviejų mėn jau galima bandyti, tai ir prisigerino 😃

29. Oct 2010, 19:20

Aš irgi jau skambinsiuos savo ginei 😀 Bet mes tai su vyru neiškentėm tiek ilgai (2 mėn išlaukėm ir viskas 😀 ). Bet kai pabandėm, tai už tai ir klausiu apie lubrikantus 😀

29. Oct 2010, 19:12

Turiu intumų klausimą, merginos 😀 Ar naudojot kada lubrikantus? Kaip jie jums?

29. Oct 2010, 19:07

aaa, tai nebuvo tada tikrai blogai 😃

29. Oct 2010, 19:01

Niu jau tikrai kad miegalius tavo kliackas, Lila 😀 Šaunuolis 😀
Niu nemžai tikrai iškentai gimdydama, ilgokai viskas čia užsitęsė 😀 Na, bet viskas greitai pasimiršta 😉

29. Oct 2010, 18:51

Man tai gimdymas buvo lengvas, sąrėmius namuose iškenčiau apie 6 valandas, į ligoninę atvažiavau 20:30 val., o 21:20 jau turėjau dukrytę 😀 Nebuvo jokių plyšimų, kirpimų 😀 Dukrytę įvertino 9,5 balų 😀

29. Oct 2010, 15:26

ag db viskas gerai ligoninei kai is inkubatoriaus atnese i palata pradejau maitint normalei tai ir susitvarke.isleido sveika stipru berniuka.o kaip tau gimdymas praejo kiek laiko truko?

29. Oct 2010, 15:09

O sūnelis tai keičiasi vis 😀 Iš pradžių buvo tetuko kopija, paskui ir mano bruožų kiek atsirado... Tai vat taip ir keitaliojasi 😀 Bet gal visgi labiau panašus į tetuką 😀

29. Oct 2010, 15:08

Oi, koks šaunuoliukas tada 😀 Bet dabar viskas gerai mažyliui su sveikatėle? 😀
Mano mažylė irgi jau kelias naktis iš eilės nebesikelia naktį, tai man rojus 😀

29. Oct 2010, 15:07

tai sunus i ka panasus jai meidute i ji

29. Oct 2010, 15:06

vat pasigirsiu sia nakty pirma kart visa nakty mano sunelis miegojo savo lovytei .taip miegodavo su mumis mano gimdymas sunkus buvo priduses gime 3 balus tik is 10 gavo ten visokiu problemikiu buvo .tai priprates buvo su mumis miegot ir ismiegojo visa nakty nuo 1 nakties iki puse astuoniu taip su mumis miegodamas bent pora kart atsikeldavo

29. Oct 2010, 15:05

O, kaip tau gerai, Kleopatrute 😀 Man tai po gimdymo po savaitės jau nebebuvo tų kg, bet dabar vėl užsisidėjo kokie 2 KG 😀
Aš tai iš Mažeikių 😀 Net nežinau į ką Meidutė panaši 😀 Į savo broliuką labiausiai 😃 Nu ji tokia maišyta-mano lūpos, tetuko akys, Matuko nosytė 😀

29. Oct 2010, 15:00

o i ka labiau panasi tavo mergyte?o is kokio tu miesto panduk?as tai valgau ka noriu ir kiek noriu.bet svoris vistiek po truputy krenta pries nestuma sveriau 80 pastojus 8 kg nukrito .per netuma 13 priaugau .o dabar 70 sveriu tai numeciau ir priauktus nestumo metu ir da pora papildomu

29. Oct 2010, 14:57

Mano Matuko tai mėlynos akys (turbūt į senelius), o vat mažosios gal bus rudos kaip tetuko 😀

29. Oct 2010, 14:57

Kleopatruke, kokie jūs fainuoliai 🌷 Labai gražios foto 😉

29. Oct 2010, 14:56

Engrida, nu ir sujuokinai su savo sriuba ir dietom 😀 Aš irgi bandžiau laikytis, bet vakar vyras spurgų parvežė, tai irgi neatsilaikiau ir su pienuku porą sukirtau 😃

29. Oct 2010, 14:55

Nu ir pripliurpusios, merginos 😀 Tik pabėk trumpam 😃