2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

04. Nov 2010, 08:32

Labas rytas 😀

04. Nov 2010, 08:25

labas rytas,
musu mergyte pasikeite, bijau prikarkseti, bet mes ismiegam nakti,bemaitinant pries 23 val ji nuluzo ir ismiegojo iki 7val, butu ir dar miegojusi bet as ja prikeliau valgyt 😀
dar svarstau gal pas mane pieno buvo maziau, del to tokia ir irzli buvo, o dabar jo uztenka...
o pavalgius nuluzo, as net spejau papusryciaut ir issimaudyti, va tokios dziugios naujienos pas mus 😀
tokia nuotaika kad mergyte ramesne, o kaip jus laikotes?

04. Nov 2010, 00:37

O mes kategoriskai pries skiepus. Per daug informacijos gavom apie ju nenaudinguma 😀

03. Nov 2010, 17:48

o del skiepu skiepijames visus tai aks priklauso nemokamai o mokamu bent jau pirmojo neskiepijau , tai net nezinau mano dickiui 2metukai 2 men tai turejom tik pora kartu slogyte

03. Nov 2010, 17:47

ta kopustu sriubos dieta man netiko mat as neinu sisiot daug o skysciai kaupiasi amyje
na o saldumynu namuose nerasi namuose viskas grieztai ir vyras vakar atlaike mane nenusipirkau nicnieko apart mandarinu ir daug papriku :-) bet vat sende daruges atvyko su sokoladu ir pyrageliu nu vat ir vel nu maza gabaleli bet paragavau

03. Nov 2010, 17:46

labuka mamukai temopertauros lyg nera na gal su tasi koldreksais jau per daug numusau , na pasikartosiu dar karteli tie mamukai aks maitinate jokiu dietu nes prades puienuku trukti as kadangi nemaitinu tai nera sansu kitaip numesti nes turiu prisesti ir mazinti ir amistoir daug ko atsisakyti na su pirmu leliuku nuo 73 priaugau iki 101 nukrite buvo iki 88 ir stop nekrito niekaip na kai apstojau su amzaja sveriau 94 ir vel gimdyt vaziavau 101 sveriau na priaugau tik 7kg o dabar sveriu 96-95 tai vat numesti reikai bent jau 20kg tai oi bet tai sunkaiai sekasi

03. Nov 2010, 12:32

daktare liepe apsispresti si menesi, tai net nezinau ar skiepyti ar ne ji sake kad tas skiepas 200lt kainuoja

03. Nov 2010, 12:28

labas mamytes, nepykit kad mes cia rugseji gime ilindom, bet jus daugiau pazengusios tai norejau pasikonsultuoti apie rotos virusa ar apsimoka skiepyti vaika ar ne? daug kas sako kad nuo to skiepo buna sunkios komplikacijos.

03. Nov 2010, 12:23

Oi, man reikia -14 kg numest, va taip 😃

03. Nov 2010, 12:15

na manau mano nesusitrauks, nes pries pastojant nebuvo preso, pillvukas buvo ir tada tik ne toks didelis
teks atsilenkimu daryti
merginos turiu klausima, o galima sportuoti maitinant savo pienu?nesumazes pieno?bijau kad nesumazetu ☹

03. Nov 2010, 12:06

vaje jau toi sventes o as kaip burundukas, pilvas kaip pas nescia ☹ reiks kazka pirkti kad bent jau pilvas nebadytu akis ☹

03. Nov 2010, 11:58

oi kaip lengva pasakyti kad maziau valgyt, bet pabandziau vakarais nevalgyt, tai pieno labai sumazejo, teko vel valgyt vakare, bet saldumynu atsisakyti negaliu, kaip ir bulviu

03. Nov 2010, 11:35

Labukas mamytės 😀 O manoji nori glėti tik ant nugaros 😀 Nu naktį tik dar ant vieno ar kito šono pamiega, o dieną tik ant nugaros 😀 Ir labai jau pradėjom vartytis - aš ją guldau ant pilvuko, o ji vis apsiverčia ant nugaros 😀

03. Nov 2010, 11:23

sveikutes, manoji irgi pamiego viena puse, nepadeda niekas vartosi kaip nori, o kai neleidi, pridedu ranksluostuka, pyksta kad nepavyksta ta puse atsigultti
kita savaite vaziuosim skiepo, tai daktares paprasysiu masaziuku
Engrida sveik greiciau

03. Nov 2010, 11:16

tai temperaturos turi?vat baisiausia kai sergi kai mazi vaikai namie.

03. Nov 2010, 11:00

Vat dar as gi ant dietos toliau sedziu bet kad vat nei vienas gramas nei krust nekrenta beje dar mane sloga uzpuole ir gerkle skauda tai dabar labai bijau kad mazuju neuzkresviau, mastau kur cia mane supute , tai geriu visokias zoleliu arbacikes bet kolkas nelbai padeda na mbet geryn gal apsiesiu be antibijotiku nes oi eiles pas seimos gydytojus

03. Nov 2010, 10:55

Labas rytas mamulai taip taip ir musu amzoji buten nugulejo viena puse desine tai galvyte kaip ir deformuota siek tiek tai vat kisam pagalve per prievarta kad i ta puse neebsisuktu ir visa judejima veiksma sviesa i kita puse sukame tai sende skambinsiu seimos gydytojai kazi nuo kada gausime masaziukus nes vakar gavom siuntima is neurologes

03. Nov 2010, 09:50

pabandyk paremt ji su kuo pagalve padek ar kaldra uzkamsyk kad nesuktu i viena puse gal pripras

03. Nov 2010, 09:49

sweika nuevo cia forume kazkuri rase kad tokia problemele yra tai jai israse masazu .

03. Nov 2010, 09:32

labas rytas mamytes 😀 pakol Kristupelis mano ramiai zaidzia mamyte kavinasi :p

03. Nov 2010, 09:24

Labas Lila, mano matai labai inirtingai galva sukioja, tai guldymas ant sonelio nepadeda ☹

03. Nov 2010, 08:35

Labas rytas mergaitems, as jau su kava 😉 Sakau pasiklausiu, gal kam yra tokia pat problemyte - musu galvyte nuguleta ☹ Dabar jau eme sukti galvyte ir i kita puse, pries tai viena puse buvo labai pameges, o galvyte nusigulejo. ANt kito soso labai sunkiai nori guleti ☹ Gal ka tokia pati beda kamuoja?

02. Nov 2010, 22:03

sweikos mes buvom siandien pas daktare sverem5720 ir ugis 59 priaugom beveik kilograma ir 4 cm.siandien lygei du menesiukai suejo.pirma kart pats paeme zaisliuka pradejo i burna det pats ankciau nelabai zaizdavo reikdavo idet i ranka pats nesugriebdavo

02. Nov 2010, 21:55

labas vakariukas mamukai, na avt sende lankemes su mazaja pas neurologe tai gausime masaziukus lankyti, kaip jus laikotes kaip augate kas naujesnio

02. Nov 2010, 17:49

Labas vakarelis merginos, na idomu ar seksis cia pabendraut su taip stringanciu MK

02. Nov 2010, 10:18

is kedainiu

02. Nov 2010, 09:48

aga kazko streikuoja forumas siandien 😀 po svenciu cia kazkas 😀

02. Nov 2010, 09:31

ziuriu ne man vienai siandien nesiseke pailset nakti 😀

02. Nov 2010, 09:26

Labas rytas mamaukai o as vos gyva karstis musa bet temepraturos nera skauda gerkle labai labai bet vat ir vaistu nera nei vienos tableteles nuo kosulio nei purskalo tai oi visa nakti parsiblaskaiu negalejau miegoti normaliai

02. Nov 2010, 09:03

Jantur, man irgi iš pradžių neįkėlė, o paskui iš naujo parašiauir tada abi įkėlė 😃