Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Zinoma, jei kas liecia rimta gydyma, kad ir reiktu pasikliauti. Bet ant kasdieniniu rupesteliu, ... juk nebereikalo yra sakoma, reikia klausyti mamos sirdies 😉 Manes dar ne kartelio neapvyle! 😃
Va ir zinok zmogau kaip elgtis...
Man paciai buvo iskiles tox klausimas. Galiu siek tiek pasipasakoti 😀 Siuo metu, mes gyvename airijoje, cia gime ir mazylis. Nuo pat gimimo jis tesitustindavo nuo 4-6paru, bet buvo apsoliuciai ramus vaikutis ir kai ateidavo laikas pastenedamas pats issitustindavo. Cia musu GP(seimos gyd yra lietuve, kuri turi 20m stazo), ji mane vos ne ..., kad mano vaikas nesitustina kasdien. Liepe privalomai duoti arbateliu kas dien. Airijoje ne su ziburiu nerasi ju pirkti, apart nuo 4men ir vartojant salia kosyciu. Taigi atsisiuntem is LT. Isejo kalba, apie tai su airiu gyd, ji grieztai uzdraude arbateles duot, nes is vaiko oragnizmo visa gelezi pasalina ir kt reikalingas medz, kuriu jam privalomai reikia bent iki 4men. Todel cia sveikatos ministerija neleidia leliukams duoti arabteliu. Ir apskritai, ka musu GPsako, airiai atmeta.
Kadangi vis dar pati maitinu, tai nieko papildomai nedaviau dar 😀
Ar jus savo mazyliams duodate atsigerti arbateliu ar tik vandenuko?
Nuevo, nesuprantu ko tu čia taip nusiminei 😀 Taigi nieko čia blogo 😀 Masažus daugelis vaikučių gauna, rachito požymiai daugeliui vaikučių pasireiškia, anemija taip pat... 😀 Taigi gausit tik masažiukus, padidinsit vitamino D dozę, jei bus pasilpęs kraujas - geležies vitaminų pagersit ir viskas susuitvarkys 😀 Kad tik tokios broblemos tebūtų.... 😉 Ir iš kur čia tokios mintys, kad nemoki gera mama būti? Taigi viskas puiku, labai gerai rūpiniesi savo vaikučiu 😀
sveikutes na mes irgi siadien buvom pas gydytoja 😛 tai va mano mazulis jau 7,6kg ir 68 cm geras mazulis daktare sake tvirtas vyras 😀
Na va, mes is daktaru. Zodziu naujienos nekokios: itaria raumenu distonija, gavom siuntima masazams, pirmo laipsnio rachita, nes mano vaikuciui reikejo apie 5-6 laselius D vitamino duot, as savo nuoziura jau daviau 3-4, o pries tai lankyta gydytoja, kur zelionka liepe veideli tept buvo prisakius tik VIENA D vitamino. Toliau tikriausiai anemija, nes pablyskes, tai darysimes ir kraujo tyrima. Priaugom sake mazokai, tik 700 gr, svoris dabar musu 6700 g, o ugis 63 cm... Nuotaikeles biskuti liudnos, nemoku as matyt gera mama but..
kaip jus visos anksti prisedate... kai as prisijungiu jusu jau nei vienos nebuna...nera su kuom pabendrauti..liudna...☹
Sveikos mamulytes,kiek skaiciau tai cia mes didziausios 69cm ir apie 8kg svoris... ir esame 3 men ir kelios savaiteles... na jau beveik 4 menesiukai... gruodzio 3d. busime 4men....kaip saunu...😀
😀 smagu 😀 bus vyrai kaip azuolai 😀 pamatysi... 😀
labas ievuliuk, na va musu vaikuciai netik ta pacia diena gime, bet ir sveriame vienodai 😀 smagu kad taip greitai prisivijome visus tuos kurie gime dideli tiek ugiu tiek svoriu 😀))
mes irgi sianien kutuliosimes pas chirurga pasikonsultuotis del klubuku...
jana - mums jau 3 menesiai ir 2 dienos 😀
Mes jau atsigulem miegucio, o poto kilsim, valgysim, tualetus darysimes, puosimes, ruosimes ir pas gydytojus 😉 Oi smagu, nesulaukiu jau, kad isitikint jog viskas gerai su mumis.
Ievuliuk, tikra teisybe sakai, nes cia nei vienai nenuobodu klausytis. Pas mane irgi tokia situacija, kad yra draugiu, kurios dar neturi leliuku, tai net neturiu su kuo rimtai ir pakalbeti apie vaikuti 😉
Labbukas mamukai na musu lelytei sendiena 3 mėneiukai , o pas gydytoja rytoj kelaiusime, tai ir zinosime kiek paaugome, geros dienos mamukai :-)
oi kokie jus irgi dideli, Ievuliuk o kiek jums laiko?
Labas rytas vioms 😀
ne kasien turiu laiko prisesti cia ir paplepeti... bet siandien radau minutele laisvesne 😀 kazkaip smagu kai gali kalbeti apie vaikuti ir negalvoti kad kazkam nuobodu klausytis... 😀 o taip buna kartais su tais kurie dar savu sviesuliuku nesulauke 😀 vat... tai tasyk ir as noriu pasiziaugti, ka mano maziulis jau sveria 6 kg 800g ir yra 64 cm "ilgumo" 😃
Aha, mažoji tikrai į mane 😀 Mama pasakojo kad ir aš tokia miniatiūrinė buvau 😃
oi kokia tavo mazute smulkute i mama, o maniske turbut ir i mane 😃
Labukas 😀 Kokie jūs jau visi dideli ir kiek daug sveriate 😀 Greitai nebepakelsit savo ruculiukų 😃 O mes esam tik 61 cm ir 5,2 kg 😀 Coliukė pas mane 😀
sveikutes, mes gavome skiepuka, prigasdino bus nerami, bet buvo rami, irzli truputi bet kaip visada, tai issimiegojome nuo 12 val iki 6 !priaugome per dvi savaites 400gr tai dabar mano pana sveria 5,90 kg bet jauciu ir i ugi labai auga 😀
Oi, laukiu nesulaukiu, siandien mes sunaiteli vesim pas daktarele matuotis 😉 Po pietu jau zinosiu kiek priaugom, kiek issitempem. O trys menesiukai mums penktadieni 😉
Kaip smagu,kad vis prisijungia nauju mamyciu cia😀
Kaip smagu girdeti, kad mamytes randa keleta valandeliu per savaite skirti tik sau. Cia mano svajone, lankyti sokius pora vakaru per savaite.
Mes jau savo treciaji men atsventem, buvom 64cm ir sverem 6.700kg (Valgem toki torta, kur tarp razinu nebuvo imanoma rasti torto gabaliuko 😃 ). Man jau sunkoka laikyti ant ranku savo sunaiteli, bet ziuriu, kad mamytes missk vaikutis sveria net 8kg! Dideli pasiekimai, sveikiname missk mamytes vaikuti su treciuoju menesiuku 😀
Labas naujai prisijungusios mamytes, saunu, kad atejot i musu buri 😉
As tai laukiu ryt eit pas daktariuka, paziuresim kiek priaugom 😀
Engriduk, teisingai supratau, tu pilvo soki lankai? As intensyviai kazkada sportavau aerobika, tai buvom pasidare kaledini vakara arabijos tem, tai buvo atejusios profesionalios sokejos ir mus mokino. Ne taip ten ir lengva krutinti pilveli 😃 😃 😃
Na vat bet dar mamaukai sende buvaupirmame užsėmime pilvo šokių ,tai visai smagugu ten pajudinti užpakaliuka, tik kad vat vyrelis kazkaip piktokas buvo mat vaiaki zirzlus sendiena abu :-)
Sveikos mamytes!
Musiske taip pat gimusi rugpjucio 12d.Buvom pas gydytoja sveria 6kg ugis 61cm
Rytoj mums trys menesiukai,esame 64cm ugio ir sveriam apie 8kg
Sveikos mamytes 😀 Oi kaip senai cia bebuvau. Jau pasiilgau paplepeti. 😀