Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas mamukai, na vat lila jūs ir pagirūnė visos mes tau tikriausiai labai pavydime, -10 kg na super smagu, oi o aš tai žinokit pasakysiu ch vaikštau uzkimusi temperatura 38,5 ir gerkle skauda ir niekas nepadeda jau 3 diena tai pikta esu kaip velnias, bet vakar vat buvau kirpykloje tai musiau dar plaunat galva susalau bet vat uztat nusidarziau juodai juodai taii kai nusifotkinsime kai busiu sveikesne pasirosysiu bet zinokit kirpau tik galiukus
O mano tik - 2 kg nukrite, bet ir atleidusi vadzias dabar buvau 😃 Sakiau reikia susiimti rimtai, planai - iki pavasario 14 atsikratyti 😀
o mano pana vel tustinasi su gleivem, tik gerai kad ne su krauju. skambinau savo daktarei sake girdyt smektos, nusipirkti geruju bakteriju...pasiieskojau info gali buti musm infekcija arba kad seiliu padaugejo...kaip pergyvenu, galva toi susproks ☹
Lila kokia tu saunuole tiek daug numetei, as pradejau prisiziureti, kardinaliu pokyciu nedarau bet atsisakiau saldumynu
Tai vat as ir suku galva kuo cia dar uzemus, matai mano tik nora verstis rodo, bet dar nesivarto, tai atrodo man taip jam liudna guleti ant tos nugareles 😃
Ir ačiū visoms už sveikinimus, gražius žodelius 😉 😘
Nuevo, mes irgi visą tą patį darom-guli mažylė lovytėj, tarp žaisliukų (kadangi jau pati apsiverčia ant pilvuko, moka apsisukti, keliauti po lovytę, tai jai veiklos netrūksta) 😀 Žaidžiam su lavinimo kilimėliu, tai kėdutėj pasėdi, žiūri ką mama ir broliukas veikia, pagraužia kokį žaisliuką pasimėmus 😀 Tai mankšteles padarom, tai pasisodinu pas save ant pilvuko ir padainuojam "Du gaideliai" ir rankytėm paplojam, pamojuojam... 😀 Pasileidžiam kokią vaikišką dainelę ir visi 3 pašokam biški (abiem vaikučiams tada būna smagu)... Niu o ką čia dar jau labai prigalvosi, kai tokie pipiriukai dar tebėra 😀
Labas rytelis, merginos 😀 Miss, sveikatėlės ir dar kartą sveikatėlės tau 😉
Labas rytas mergaites 😉
labas rytas, uzsukau paziureti kaip jums sekasi, o cia kokios naujienos.Missk laikykis, tave puikiai suprantu,tokius skausmus ir pati kenciau, jau galvojau apie operacija, bat kazkodel man tie skausmai aprimo
Oi Missk, laikykis, bet zinai juk jei reikia, tai reikia
Stiprybes ir labai labai greito gijimo 😉 Lauksime sugriztancios 😀
Sveikutes. Pasilabinu ir isvykstu ☹ Vaziuoju ryt i klaipeda, laukia operacija manes. Kenciu nerealius skausmelius. Salins akmenukus is tulzies latakeliu ir t.t. Vot sventes man tai tikrai "geros".
Labas paneles, pas mus -15 rodo uz lango !!!!
kaip jūs mamukai laikotės labai jau tylu čia :-)
Labas rytas mamukai, na vat mes ju polaidotuviu, hm susalau as ir visą nakti šaltukas purtė, gerai kad dičkis jau sveiksta, tai vat pirmą kartą mūsų abu lelei buvo pas seneklius visai dienai vieni, tai sakė dičkis gerietis o mažutė labai nerami buvo,
abas rytas, musu naktele nebloga, mergyte rami buvo, nakti pavalgem kelis kartus ir uzmigom saldziu miegu.Musu savaitgalis namie su seima, su pasivaiksciojimai, super praleidome laika, gaila kad tas savaitgalis toks trumpas.o jusu vaikuciams patinka stebeti save veidrodyje, mano tai akiu neatitraukia, stebi save, kalbinama per veidrodi issisiepe, gaila kad neeina pagauti padaryt foto 😃 Aura as dar savaja mankstinu pati, patinka mums sportinis kamuolys, patinka ant jo guleti.o labiausiai mes devimam kai mama nesioja ir taip valandu valandas 😃
As irgi siandien visgi islindau i kiemeli, tai poroje vietu uzklimpau su vezimu, teko atbulom issistuminet 😃 😃 😃 Bet nieko, kliutis iveikem 😉
Merginos, papasakokit ka dar veikat su savo angeleliais, kuo juos uzimat, nes as jau be lavinimo kilimelio, gulejimo ant pilvo ir miegelio nebeisivaizduoju kuo vaikiuka sudomint, man taip atrodo, kad jam sunku tik gulet, kartkarterm ant rankyciu patupet ir daugiau nieko... ☹
Mudu su Martynuku sau bendraujam dviese, buvom laukely... ir laukiam kol tetukas gris is savo apsipirkinejimu 😀 Kai sitiek begale zmoniu pavillion'uose tai kol mes su Martynuko vezimeliu prasibraunam ... 😀
mhm visur tuscia 😀
Oi mamytes tikriausiai poilsiauja sekmadieni, taip tuscia cia 😀
sveikinimai maziukei pandutes niu jau kokios nuostabios foto negaliu atsiziuret 😀
Labas rytas 😉
Sveikinimai Panduko mergytei, tikra princesyte 😀
wow kokios foto na viena uz kita grazesnės, sveikiname 4 mėnesiuku progele, vat mes jau parejom is pagarbo , hm ryt seneliai ziures lelius o mes visa diena eisme palikyti artimųju hm tik vat man paciai jau temepratura pakilo 37,1 hm idomu atkrisu ar ne :-) Gero vakaro mamukai
Ačiū 😀
si foto super 😀 Tiesiog truksta zodziu, apsakyti nuotraukytes grazuma... As rimtai 😉
O realiai tai mažoji va ką darė su tom gėlėm 😃 Skabė, į burną kišo, žodžiu pažindinosi iš kur kojos dygusios 😃
Ačiū ačiū 😀 Tai kad man ir Meidutė, kaip maža gėlytė, tai paveiksluoju tarp gėlių 😃 Niagara, tikrai labai smagi tavo specialybė 😀
sveikinimai pandutes seimynai 😀 Turbut mergyte uzaugusi bus floriste, kad gelyciu is ranku nepaleidzia 😃 Begalo nuostabi specialybe, nes pati esu floriste 😃 😃