Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labas rytas, kaip visos besilaikot?
Sveikinimai LILAI! 😀
mano tevams dovanos pakvietimus i pirciu kompleksa, tai pamanem maza dovana nupirkom reikmenys i pirti, o va cia Rugile nelabai norejo pozuoti, bet teko 😃
Oooo, Jana, kokia faina nuotrauka 😃 Niu pagal žandukus ir šaukštas 😃 😃 😃
labas rytas, na mano mazajai bus tik sausio 1diena 4 men bet sveria 6.60kg ir yra 65 cm, apvalute, su dideliais zandukais, i mama ir i teti 😃
Aš jau irgi kavytę ką tik išgėriau 😀 Šiandien nusiteikus namus apsitvarkyti, pabaigti pakuoti dovanėles 😀
Tai cia jau tikrai! 😀
Labas rytas merginos, as jau su kavyte 😉
Labas rytelis 😀 Aga, Nuevo, coliukės mes pagal svorį, į manekenes taikom 😃
Oi kokie jus mazuliukai 😉 Maniskis tai tikras vyras 7.150 kg. Bet mes su Sauliuku irgi abu apvaluciai 😃
Labukas, merginos 😀 Buvom ir mes šiandien pasimatuot, tai priaugom 700 g. ir 3 cm (tai dabar esam 5900 g ir 64 cm ) 😀 Gavom skiepuką ir visai neverkėm 😀 Tai vat tokios naujienos😀
nuevo, mum 4 menesiai ir savaite, jau savaite valgom maisteli, bet mes labai mai... 4men buvom 63cm ir 6200gr. as ir maziuke, bet mano vyras aukstas ir stambus
O Jana, reiks butinai pasiskaityt 😉
jeigu kam idomu cia visai neblogas straipsiukas http://www.tevu-darzelis.lt/kudikis/straipsniai/kudikio-maitinimas/kada-pradeti-maitinti-kietu-maistu/
labas rytas, mano mazoji apetitu nesiskudzia, Auryte pati pastebejo kad mes manasaus svorio, bet gi mano mazoji mergaite bet rubuiliuke, man net kartais iskyla klausimas ar mano mazajai uztenka mano pieno, bet kai pasveria viskas tampa aiskus, pirma naujuju metu diena mums bus 4 men bet as neprimaitinsiu mazosios, pradesiu nuo 6 men, net daktare nieko nesake...
As manau iri, kad genai daug ka lemia - bet va mes su Sauliuku abu apvalus nuo prigimties ir apetitu tikrai nesiskundziam, o va Martynelis musu priesingai...
Amelija, kad zinok mes praejom keturis misinukus, kol sita atradom, bijau beeksperimentuot, nes odele pas mus bais jautri, iskarto beria baisiausiai, oi oi kaip kamavomes suberimais...
Anastazija, primink kiek jums laiko, nes as irgi nezinau ka su tuo papildomu maitinimu daryti, todel kolkas mes tenkinames tik misinuku
labas😀 mes irgi blogai valgom, gydytoja patare vartot vitamina c lasiukais, valgom darzoviu tyrele, nezinojau po kiek duot tai pirmom dienom duodavau po sauksteli, dabar jau savaite valgo tai duodu puse indelio, as hipp perku maisteli, jei ir jo ta diena nenori tai imaisau i misinuka ir sumaitinu pusiau mieganciam😀 kitaip jam neikisi. dar po savaites sake ivedinet grudu koses tai gal bent ja valgys😀
Nuevo, paskaiciau tavo problemele, o nebandet misinuko pakeisti?gal jam skonis nepantinka?
Oi mes jau namie, super fainiai pasibuvom 😉
O sende pas mum Šiauliečių mamuku vyksta susitikimas mamyčių, bet mes tai be masinos servisėli ir ai kazko noro ner niekur kist nosies
kazi mūsų Lina ar ėjo :-)
Mes sende tupim namuose gaminau pietus ir visa diena prie tv tupim
Tai vat, kad ir gydytoja sako, kad jam svorio uztenka, tik idomiai jis nevalgo, tai is kur tas svoris auga 😃 Ciulpia tai jis normaliai, kaip tikras vyras 😉 As ir neskubu su primaitinimu, spesim dar tu nitratu manau prisivalgyt 😃
Gerai merginos lekiu ruostis, nes siandien musu Panevezio mamyciu is forumo susitikimas, tai leksim su Martyneliu pasisedet 😉
Nuevo o gydytojos teiravotes apie toki valgyma? dar norejau paklausti ,o maziukas normaliai traukia buteliuka,ta prasme,tas ciulpimo sindromas normalus? Na palei svori nepasakysi,kad maistelio neuztenka,o del primaitinimo tai pati neskubek,pasikonsultuok su gydytoja.
Tai va Lila, as kazkaip irgi susilaikau. Matai, musu bendras svoris kaip 4 menesiu berniuko tai yra visai norma, sveriam 7.150 kg, manau labai geri. Bet zinai, ivertinant kad mes gimem dideli, be 100 g 4 kg, tai priauginejam mazokai ir gan letai...
Nezinau Missk... niekas man i ta klausima neatsako. Jis aplamai toks jausmas galetu isbuti be maisto, juokauju aisku. Jis NIEKADA nesipraso valgyti pats, tiesiog as duodu, kai buna laikas, nes kitaip jis ir nepapraso. Pvz ryte jis keliasi apie 6 ryto, bet JOKIO maisto iki pat 11. Tada per jega isiulau. O nevalges buna nuo kokios 23 val. vakaro... va taip ir vargstam...Suvalgo puse normos ir viskas, liezuvi stumdo, pucia, ciaudo, stumia, kol galu gale isvis lupas suspaudzia ir viskas, daugiau neikisi. Tai dar per viduri valgymo keliames, vaikstom kad atrugt, tada per vargus sumaitinu dar koki 20-40 ml. Musu pasivalgymai trunka maziausiai puse valandos, va taip. Dabar per tris savaites uzaugom 350 g, nebezinau jau cia gerai ar blogai...
As kaip tik merginos ir norejau pasiklaust, nes daktare man nieko nesake: mums 26 jau bus keturi menesiukai. Kokio papildomo maisto duodat savo leliams ir ar aplamai duodat? Jei taip nuo kada pradejot duot, kaip paruoset, po kiek duavet ir duodat. Kosmariskai bijau to naujo maisto ivedimo, tikriausiai del to, nes zalio supratimo apie ji dar neturiu, nezianu kiek ko ir kaip galima duoti ir nuo kada ...
Labukas. Nuevo jauciuos geriau. Tik dabar labai turiu save priziureti:jokio riebaus,astraus,rukyto maisto. Nu zodziu sunku bus priprasti. Va o mamytes as jau duodu po truputuka paragaut mazyliui apart pienuko. Valgem morkytes,patiko,bet isbere. Ragavom banano,tai labai patiko. Nes su misinuku mes nebepasisotiname,pavalges jis uz kokios valandos vel rekia man, nes arbatos jis nepriima,nei virinto vandenuko. O dabar jau kitaip,ir linksmesnis maziukas,nebe irzlus. Gydytoja kiek zinau pataria duoti nuo morkyciu,va o as jau zinau kad mus beria nuo ju,tad kita diena ragausim bulvyciu. Nuevo,o kodel tavo leliukas tiek mazai valgo?
labukas mamukai nu kaip sestadienio vakariukas pas mus ramus visi namuciuose masina dar remonte tai dar ir be eglutes sedime :-) o mazoji zirzli jau trecia dienike
Sveikulytes mamulytes,ir mums gydytoja sake jau galima duoti po truputi normalaus maistelio...Daviau savo princesytei bulvytes oi kaip jai patiko ir kaip skaniai valge...😀
Jum gerai Niagara, mes tai duok dieve po 120 ml suvalgom, na retais atvejais 150-180 ml... ☹
Mes kaip tik is gydytojos gavom patarima po truputi duoti normalaus maisto 😀 mes suvalgom kaskart po 210ml ir nepasakytum, kad jis pasisotines. Mes ryjikai 😃
O as vis dar bijau kazkaip ir manau spesim mes su tuo primaitinimu 😀 Kazkaip gydytoja irgi nieko nesake apie papildoma valgi, tai manau mes ir neskubesim 😀
Aciukas 😉 Isties, kas kaledu antra diena sves savo mazaja svente, turiu omeny nuevo seima, o kas ragaus koseles, nes jau kaledu antra diena zadu lepinti savo vaikiuka darzoviu kosele 😀