2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

11. Dec 2010, 18:57

😀

11. Dec 2010, 18:56

😀

Va kokios mes jau 😀

Labukas, mamytės 😀 Ale ir pripliurpusios 😀 Užuojauta dėl netekčių, merginos.... ☹ O mes šiandien švenčiam Tetuko gimtadienį ir Meidutės 4 mėn. 😀

11. Dec 2010, 15:42

As paziurejau, kad jau zaizdele irgi mazeja 😀

11. Dec 2010, 15:10

Vajenau jenau, nebereikalo yra sakoma, kad nelaimes po viena nevaiksto. Bet kadangi mes pacios stirpiausios ir sumaniausios mamytes - tai mums jokios bedos - nebedos 😀 Mano Martynulis ir uzvakar buvo issibrezes i liezuviuka. Pamacius kraujuko ant liezuvelio jau zadejau pult skambint ir kviestis gyd. i namus, bet vyras nuramino, sake ramiai apziurekim.... O per para laiko ir dingo sasiukas nuo liezuvelio. Pas mus nuo ryto nera elektros, o viskas ant elektros...net ir vanduo, tai vyras vaziavo i parduotuve, kad is kavos aparato pripiltu karsto vandenuko misinikui taisyt 😃

11. Dec 2010, 13:50

labukas mamukai o vat as sende ant konkursiuku patraukė , hm visai idomu kam negaila padvanoti tasko parašykite savo elektronini pašta pakviesiu ir jus sudalyvauti ir peržiurėje sveikinima man po taškeli padovanoste :-) na vat pas mum ir vakare i laidotuves eisme hm mano vyro patėvis vakar mirė, tai žiūriu liūdnoas savaitgalis

11. Dec 2010, 13:40

Cia vienai draugei irgi kalesi pirmiausia virsuje dantukai, o daktare apziurejusi, vistiek tvirtino, kad pirmiausia TURI isdygti du apacioje 😃

11. Dec 2010, 12:43

Buvo vakar uosvienyte atejusi, o ji burnos higieniste pagal specialybe, tai apziurejo, sake tikrai ne stomatitas, ne pienlige, o zaizdele, kaip butu krimstelejes su kazkuo. SIandien ji jau mazesne, matyt gyja. Zaisliuka duodam tik guminuka i burnyte isikisti, tai leika nebent pirstukai. O kad iltiniu vietose dantenytes pabale, tai sake tikrai, aisku kol jie dar prasikals, tai reiks laukti. Ir jai paciai sake mazutei pirmieji keturi iltiniai lindo, ne apatiniai, tai nemiegojo visas namas 😃 Skaiciausi internete, radau informacijos, kad kai kada buna ir taip, kad kalasi pirmiausia iltiniai, tada jie buna labai skausmingi vaikytukui. Kita savaite registruosimes pas gydytoja, tegu apziuri del sventos ramybes, tai bent jau zinosiu ar cia jo neramumo priezastis

11. Dec 2010, 10:51

nuevo niu jei dantuku nera tai tik su pirstukais arba gal koki zaisliuka buvo isikises

11. Dec 2010, 09:41

Kisasi ir dar kaip, bet nagiukus buvau tik tik nukarpiusi. Visad stropiai apziuriu, kad astriu kampeliu nepalikt 😉 Na nebent su pirstukais, nors as tokia galimybe beveik atmeciau

11. Dec 2010, 09:08

nuevo o tavo Martynas kisasi pirstukus i burnyte??? jei taip tai gal netycia su nagiuku susizeide.

11. Dec 2010, 09:08

labukas mamytes 😀 oi atiturejau sunkia naktele mazylis kas valanda kelesi papuli ciulpti ☹ niu va kai tik pavalgau lengvai vakare vakar pavalgiau tik sriubytes nes nieko nenorejau tai vaikas visa nakti ir kabo ant papulio o kai mesytes tada normaliai. isvada pamirsk mama apie svorio kritika ir ryk mesyte 😃

10. Dec 2010, 23:28

Pas mane buvo kosmariskas vakaras - Martynelis klyke be perstojo koki pusvalandi tai tikrai, nieko nevalge, uzsnudo issikamaves ir vel visu balsu iki pamelynavimo iki dabar, ranku nebejauciu nuo nesiojimo ☹ Nezinau kas cia, viduriukai irgi laisvesni, o kas svarbiausia siandien ryte net nesupratau - kai jis iskiso liezuveli, pamaciau ant liezuviuko vienos puses kruvina zaisdele, apziurejusi merliuka, kuri jis uzsimeta nakti, kad jam butu jaukiau irgi radau kraujuko... KUO jis galejo susikandzioti, jei neturi dantuku????Apziurejau dantenytes, tai jos pabalusios ir matosi kazkokie balti dariniukai keturios vietose ( dvejose virsuj ir dvejose apacioje ) ten, kur turetu buti iltiniai dantukai... Bijau, kad sulauksim tuoj dantuku dziaugsmeliu... Bet ar ne per anksti?????????

10. Dec 2010, 18:50

Garbaniuke, uzuojauta tau, laikykis.
O mes kazkaip jau neramus dienomis daromes, bijau ar tik ne kokie dantuku dziaugsmeliai mus cia prades kamuoti 😃

10. Dec 2010, 14:31

aciu mamytes... na tolokai mes telsiuose o ji raseiniuose... na gal ir pavyks nuvaziuoti...

10. Dec 2010, 14:22

Laikykites mamytes. Janai kuo ramesnio buvimo, poilsio. Engridai slaugyti vaikuti, kad kuo greiciau pasijustumete geriau. O stiprybes ir uzuojauta garbaniukei.

10. Dec 2010, 14:07

užuojauta, garbaniuke, bet vat aš galiu pasakyti iš savo patirties kad gweriau kažkaip pasistengti ir atsisveikinti su artimu žmogeliuku nes paskui kazkaip jautiesi vel kaltai kad nepalidėjai į tą kelionę :-( o jūs labai toli nuo jos gyvenate

10. Dec 2010, 14:06

labukas mamukai vat o mes esende irgi su bajereis , hm issikvietem dickiui gydytoja į namus temperatūra 39 ir nakti išsilaikė ir iš pat ryto, tai gydytoja sako kad angina, bet keista nes valgo noriai ir nuryna dickis tai vat išvarėm tetuka vaistuku parvežė,antibijotikus ir abu dabar miega tai o mūsų panelė dabar čauška, kazkaip čia taip netikėtai ėmė ir susirgo atrodo nei kur sušalom :-)

10. Dec 2010, 14:05

Sveikute mamutes,o as snd ryte suzinojau bloga ir liudna naujiena mire mano mociute ☹ ir kas svarbiausia negalesime isvykti nes su mazyte nera kaip...liudna...😥

10. Dec 2010, 13:52

Sveikos mielosios 😉 Isties, paskutine savaite negaliu atsigrozeti sunaus elgesiu, ne menkiausios asareles, tik niurzgejimas jei kas itin nepatinka. O taip su sypsena veide ir turintis daug kalbos su aplinka 😃 Tikiuosi tokie isliksim ir toliau! Martynas vezimelyje uzmiega tik kai einam pasivaikscioti. Kai diena pasnaudzia, tai as karteli paguldau jo, lovytej, musu lovoj, kur i sitting room (nzn kaip lt tiksliai butu).O kai nakciai, turim rituala 😀 apsiprausiam, apsivelkam pizama, pasivalgom ir paguldom i lovyte. Ir paliekam pati viena. Taip ir uzmiega, zinoma dar kokia 15min jis ten pats vienas sau pazaidzia. Bet diena ne minutes nebuna vienas. Kad ir nereikia jo snekinti, bet turi matyti, kad bent vis zmogus salia yra 😃 Tikiuosi Jana, kad tavo seseriai viskas tik gerai. O kokioje valstybeje yra? Ohohohooo kiek prirasiau, 😀 musiek tikrai norejau pasipasakoti. 😀

10. Dec 2010, 10:31

labas rytas musu vakaras sunkus, nakti panele uzbliove bet vyras ja uzmigde vezime tai taip ir pramiegojo iki ryto jame.tai iskylo klausimas kaip jus migdote savo maziukus?manoji ziuriu priprato prie vezimo ☹ va dar vakar suzinojau naujiena mano sese isveze i ligonine, kraujuoti pradejo o ji tik i dikretini isejo, taip pergyvenu del jos, ant svenciu sake i lt vaziuos bet kai tokia bukle liks jauciu ten

10. Dec 2010, 09:18

Oi koks linksmas vyras!!!! 😃

10. Dec 2010, 01:16

Aha... man ir nelinksmadieniai ☹ Vakar taip baisiai skaudejo pilva, kad maniau nukrisiu is skausmo. Gerai, kad mazylis buvo zvalus ir ciauskejo sau 😀

09. Dec 2010, 23:36

Jana laikykis, juk buna tai geresniu, tai sunkesniu dienu, ir man taip 😀

09. Dec 2010, 19:51

mes su vyru sakem vaziuosim i miesta prie egles, bet kad nuotikos nera, pykstu ant visu, bliauti noriu

09. Dec 2010, 19:28

Na ir ka gi veikinejat mergaites?

09. Dec 2010, 19:16

labukas visoms 😀 pas mus sniego irgi daug girdziu dar uz lango kasineja kazkas 😀 joo as net nejau i lauka nes nebuvo takiukai nuvalyti tai bijojau uzklinpti 😃

09. Dec 2010, 14:10

mana vyrius sake kad neimanoma nei i viena kiema normalaii ivaziuoti tikrai nemazai sneigo sende nakti iskrito

09. Dec 2010, 13:53

engrida pabalsavau...ir pacios dalyvaujame😀 pabalsuokite mamytes ir uz mus...ACIU....