2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

29. Jan 2011, 11:01

Oi grazios foto super atrodo vaikuciai valgantys terliukai super :-)Na kaip jus mamukai leidziate savaitgali na mes vienisaujame , tetukas musu vel stintas bando gaudyti , mazoji parpia blogai miegojo naktele vis budravo musiau skauda kazka sunkuir suprasti ar cia koks gripukas kabinasi ar cia visi dantuku dygimo pozymiai susidvejine :-)

29. Jan 2011, 09:17

Oi ta kose makaliose 😃

29. Jan 2011, 09:17

Labas rytas, na kolkas mano draugyte laikosi kaip turi but, leliukas sveikas, viskas gerai, laukia paskirto gydymo 😉 Tik va beda: ji labai norejo visada pati gimdyti ir patirti visus gimdymo skausmus, sake jai nei kiek nebaisu 😉 O dabar pagulde antrame aukste, kur pas mus korpuso kitame gale yra gimdyklos... Tai tiek rekimu jau prisiklause, kad sake baime jau atsirado... 😃
O mes gyvuojam, mankstinames, nei minutes nebebunam ant nugaros, tik ant pilvo, bet sestis dar nemeginame ir dantuku dar neturime 😀

28. Jan 2011, 21:48

Mums dar dantukai nesiskubina. Tik nuo vakar mano vaikas tepradejo isitverti i mane ir bandyti belekur ikasti, jis turi tiek jegos, kad baisu, rodos, paskutinius mano plaukus nupesios 😀 Cia bandau ikelti foto is musu maudyniu pas mociute kaime LT

28. Jan 2011, 19:23

labas vakariukas mamukai kaip laikotes kas naujenio mes nuobodziaujme mano maze zirzli seilejasi ir tem peratura 38,5 ir burnyte skauda ten du kalniukai bet jau ilga laika nejuda niekas tai sakau gal jau parsikas pora vakaiuku paspygavo

28. Jan 2011, 14:42

sveikutes su maziukais,na buvo siek tiek irzlesne vezime negaledavo pabuti reikejo ant ranku paimti...mums abu dantukai per savaite isdygo...taip dziaugiuosi as😀 db jau lauksime virsuje...😀 siaip palyginus ramiai visas procesas vyko...😀 Nuevo sekmes tavo draugei...viskas bus gerai...😀

28. Jan 2011, 10:12

Labas rytas. Niu nelabai kokios naujienos, Nuevo ☹ Linkim tavodraugei ir leliukui sveikatėlės, kad viskas būtų gerai 😉 Engrida, labai gražios foto, fainulka ta tavo mergytė 😉

28. Jan 2011, 10:11

nu mamokso imeskite foto savo mazyliu man taip patinka visas pastebeti
ypac pandukas cia foto meninkiė pas mus super

28. Jan 2011, 10:10

labas rytas mamukai na taip pas mus mazike sedasi nors tuka ir jokiu pusiau sedom, o kas liecia broli buna pavidumo priepoliu bet sese jis labai myli :-)
O nuevo man pačiai buvo su pirmu nestumu 14savaite pasirodes kraujavimas tai ir taip likau nesupratusi ar menesiniulaikas sutapo ar del to kad placenta vienojj pusej buvo plonesne pagulejau 5dienikes ligoninej ir geriau tabletikes hm net nebapamenu pavadinimo ir viskas buvo gelai 9 bet as manaiu kad darbe tada kazka sunkesniopakeliau ir siaip stresavau nes kai pasakaiu kad laukiuosi stengesi mane is darbo atleisti tipo kam nestuke reikalinga) bet uz tad mano darboviete ir bankrutavusi jau su tokia logika

28. Jan 2011, 09:59

Labas rytas, as jau su ziniomis is draugytes: siandien jau buvo apziureti daktarai, vel dare echo, tai rado pakraujavimo priezasti: placentos uzdegimas. Sake jos storis tokiu laiku turi buti apie 1.2, o pas ja apie 3.6, bet su leliuku sake viskas gerai. Sake skirs gydyma, viskas pataisoma ir viskas bus gerai. Gal kas susiduret su tokiu dalyku ir ka daugiau zinot?

27. Jan 2011, 23:57

Na va, o as katik is ligonines, isveziau savo besilaukiancia draugyte i priimamaji gimdymo namu, nes pasirode kraujukas, jai 14 savaiciu... Bet jau parase, kad padare echo, kad leliukui viskas gerai, sirdute plaka, tai jau ir man ramiau. Lasina laseline jai dabar. Mergaites, ar buvo kam pakraujavimu nestumo metu. Jai kaip tik menesiniu laikas ir pries pora dieneliu maude pilva, kaip kad turetu susirgti, sakau gal cia susije?...

27. Jan 2011, 19:29

Pas engridos nuotraukytej matos kaip uz kadro brolis stovi susineres rankas 😃 taip juokingai, turbut jam si ideja nelabai ptiko, kad sese uzsedo jo zirgeli 😃

27. Jan 2011, 19:28

Vienus sveikinimus ir mes pasiimame, nes mums jau 5menesiukai suejo pries savaite 😀. Negaliu patiketi, kad garbaniukes mergyte dabinasi su dvejais dantukais. Ar rami mergaiciuke buvo, kol dantukai "brovesi"? Mes pas GP eisim tik vasario gale, tai net neisivaizduoju kiek sveriam ir kiek paaugom...

27. Jan 2011, 18:57

Sveikutes mamytes,mes jau turime du dantukus...esame 73cm ir 9kg svorio... visus mazuciukus ir mazuciukes su 5 menesiukais... 😀

27. Jan 2011, 18:14

Labas mergaites 😉
Amelija, zinok siaip susitvarke, bet dabar kita beda atsirado - kandzioja zinduka 😃

27. Jan 2011, 18:10

pastaruoju laiku mazike labai nusibraizo veiduka

27. Jan 2011, 18:08

nikštukė

27. Jan 2011, 18:07

augam

27. Jan 2011, 18:06

niu čia ant arkliuko brolio

27. Jan 2011, 18:05

dar viena

27. Jan 2011, 18:04

niu vat paziurėkite mes paaugusios ir gavom pamperiu :-)

27. Jan 2011, 17:25

Sveikos mielosios mamytes 😀 O jau kokie isauge per ta menesiuka, vos beina atpazinti. Turbut visi mazyliai ir visos mazyles laikosi puikiai ir dziugina Jus savo isdaigomis.

27. Jan 2011, 16:16

Sveikinam visus kleckiukus 5 menesiuku proga.O ka, jus jau i vaikstynes visi lipsit?😀
Auriuk, jau susitvraket su maitinimu, nebezaidzia Martynelis?

27. Jan 2011, 11:21

sveikos mielosios 😀 jei domina papuosaliukai, apsilankykit, dabar kaip tik akcijos- atrakcijos vyksta 😀
cia galite rasti ir ne tik papuosaliuku, bet ir dekupazu puostu daikciuku 😀
http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=39526&id=171578402863533
jei kas domins galit rasyt az arba i el. pasta jussstyteee@gmail.com

27. Jan 2011, 11:15

sveikutes visus leliukus sveikinam 5 menesiuku proga 🌷 🌷 🌷 kokios jus Panduk smulkutes, manoji tai drucke, na bet kai prades vaikscioti tikiuosi viskas pasikeis

27. Jan 2011, 10:47

Labukas 😀 Visų pirma sveikinu visus angeliukus,kuriems jau suėjo5 mėnesiukai 😀 🌷 Žiūriu visi čia taip gražiai auga, jau daug ko naujo moka - tikri šaunuoliai 😀 O mes jaučiu esam pačios smulkiausios pagal svorį 😀 Kai svėrėmės, tai buvo 6200 g. ir 65 cm 😀 Buvom pas neurologę, tai sakė esam stiprios, labai judrios, į viską reaguojančios, viskuo besidominčios 😀 Tik biški nori mano saulė stotis ant pirštukų, bet sakė jei nedėsim į vaikštynę, tai tas savaime praeis 😀 Valgom jau senokai daržovių košes, vaisių tyreles, jau pradėjom valgyt grūdų košes, geriam sultytes 😀 Vat taip mes ir gyvenam 😀

27. Jan 2011, 10:03

labukas mamukai navat musuu panele sveria 7200gr ir ugis 68 cm tai i ugi stiebiasi sparciai ,

26. Jan 2011, 23:51

http://www.lrytas.lt/?data=20110126&id=eko26_a5110126&sk_id=9&view=2
Kosmarelis, ka galiu pasakyt...

26. Jan 2011, 23:42

Amelijuk, mes gimem beveik 4 kg, o dabar sveriam lygiai 8, siandien musu 5 meniasiadienis 😃 Tai kaip ir padvigubejom 😉 As tik gale ketvirto emiau obuoliuko duot. Mes gan normaliai priaugom, nors pries tai sveremes 3.3 menesio, tai buvo 7.150 kg. Tai per pusantro menesio - 900 g. Manau normaliai, nes pries tai menesi sugebejom 350 g priaugt, tai jau buvau biskuti sunerimus, bet jis ir nevalge tada klaikiai. O dabar kerta kaip vyras 😃

26. Jan 2011, 20:06

Lila, tai jo, as tik gydytojos patarimu primaitinsiu arba neprimaitinsiu😉Ir ka sakys duoti, ta ir duosiu.Dar aisku, kaip tu sakei pati nusprendusi kas mums gerai o kas nelabai😀