Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Cia kazkaip su svogunu laiskais visai ne i tema 😀 Kruopu taip pogi yra ivairiausiu, ar kaip daugelis mamu pagardina skirtingu skoniu tyrelemis... O tai bulve su morka visuomet eina, tik kad kitas darzoves pamainot?
o paduskyte pirmajai panelei dejau nuo metuku tokia kur prie kaldrytes buna
as dedu brokoli.kalafijora,moliuga.nemanau kad pabos vaikui juk kai kruopas valgys ir gaunasi kad ta pacia kose kasdien tik kitu laiku valgys,nes kai reikes tris koses dienoj valgyti tai kazko perdaug ir neprigalvosi.svogunu laiskai importiniai tai nelabai noresis deti nebent krapu,turiu saldytu.
O tai mamytes, kokias darzoves dedat i darzovienes mazyliams? Kaip mixuojat?! 😀 Nes as manau, jog mano vaikui pabodo valgyt morka, bulve ir kopusta 😃 Ir tuo paciu, ar jau jusu vaikiukai miega ant pagalves? Kazkur skaiciau, kad rekomenduojama nuo 6men, bet ....
nuevo turiu itarima kad jau ir nebegausi pirkti moliugu,nes ju sezonas lygtai rudeni buvo.as tyrguj prisipirkau kad uzsaldyti savo maziukei.apie 7men gali buti kameroje mesa ir darzoves tai mes spesim suvalgyti ka uzsaldziau.lietuvisku brokoliu ir kalafijoru taipat uzsisaldziau kad bent pradzioj nepirkti importiniu darzoviu
Jezus, tau gerai Renata, o as "betono" vaikas, jokio kaimo ar darzo neturiu, tai taip sunku su tom darzovem... Ka susigaudau is draugiu ar pazistamu, kur tik svaresnes kokias augina, ta ir duodu 😀
Gerai tu cia, net juoktis pradejau - dekoratyvinis Martynas 😃 😃 😃
Nu va, galu gale priejom bendro sprendimo, kad dekoratyviniai moliugai netinka! 😀 Gerai, kad nepriakalavau Martyneliui i kose, ot butu buve grazu! 😃
As nenoriu dar durnesne pasirodyti 😃 Bet as budama floriste, visada eidavau i prekybos centrus pirkti dekoratyviniu moliugu, kad galetume padaryti kompozicijas su gelemis. Daznai uzsisakydavome dekoratyviniu moliugu komplekta is Olandijos, bet jas naudodavome tik kompozicijomis 😀 Gerai cia "pasisakiau" 😃
O Panduk, visai "nedurnai" paklausei 😃 As Maximoj maciau tik uzrasa "dekoratyvinis moliugas", tai ir pagalvojau, o koks tas ne dekoratyvinis? Va ir nezinau ar jis tinka, ar yra kazkoks kitoks 😉
O kilimelis tai super. Ir kas svarbiausia pagrindas kietas, ne minkstas, nes as irgi sprendizu klausima kur Martyneli guldyt, kad jam pagrindas butu "kietas", o ne tik ant lovos.
reiks ir man antra kilimeli isigyti nes didzioji nelabai nori dalintis savo zaislais,o kai ji ima seses zaislus tai sako mama juk reikia dalintis.nors pagal nuotaika kartais duoda ir giriasi mama as daviau sesei,galima😀
sveikutes, kokie vaikuciai visi grazus 😍 kas del to kilimelio-puzles tai labai fainas dalykas vietoj adijaliuku, pliedu ir lygus pavirsius maziukams 😀
Nu pakolkas nepastebėjau,kad jai būtų šalta... Pati atisėdu ant jo kai žaidžiam su vaikais, tai man jis labai malonus.... Va čia visas,2 pokai už 50 lt 😀 O tokio kaip tu rodai tai nesu mačiusi 😀
Daba noriu panduko paklausti del kilimelio-puzzle. Ar mergyte nesala guledama ant jo? Nes pas mus nuo parketo saltis traukia ir galvoju gal dar koki kilima reiktu nusipirkti ir tuomet deti ta puzzle kilimuka. O siaip buvau nusiziurejusi toki dalyka http://www.alibaba.com/product-gs/299002707/Baby_play_mat_With_inflatable_side/showimage.html Uzmeskit aki 😀 gal kuri esate mate tokiu ar zinote kur isigyti. Praeita savaite po visa @ ieskojau, bet nesekmingai ☹
Ir pasigirsiu tuo paciu 😃 Vyras ant tiek skaniai keksiukus su pienu suvalge, kad net geliu gavau 😀
Aha, del tu keksiuku 😃 As tiesiog imetu adresiuka ir Jums pacioms ten bus patogiau zvilgtelti. Tik kad as nedejau jokiu priedu, nes nemegstu nei razinu, nei aguonu, nei riesutu 😀 Ir as kepiau ne viena dideli, o maziukus keksiukus (i tuos popierelius), nes taip daug gardziau valgosi. As pradziai kepiau is reikiamo kiekio puses teslos ir taip gavosi berods 14vnt keksiuku. O sluoksniavau puse balto, puse sokoladinio ir taip maisiau. I apacia sokoladine tesla, ant virsaus balta tesla ir atvirksciai. Pabandykit mamytes, lab viskas greitai ir paprastai pasidaro 😃 http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/pyragai-pyrageliai/dvispalvis-keksas.html
Viena pakuotė kainuoja 25 lt 😀 Čia esu paklojus 2 pakuotes. Mano Matukas ant tokio irgi augo, tai jam visą kambarį buvau išklojusi 😀 Labai gerai buvo, kai pradėjo vaikščiot įsikibęs, tai nebuvo baisu, kad pargriuvęs susitrenks galvytę ar dar ką nors 😀 Be to gražios spalvos, dėliojasi kaip puzle, viduryje pavieksliukus galima dėlioti, skaičiukus, raides... Aš jį pirkau Senukuose,bet manau kad ir kitur yra jų pirkti 😀
O mes norim parodyti savo paskutinį pirkinį - guminį kilimėlį-puzlę 😀 Super daiktas auginant vaikučius 😀 Dabar jau nebebaisu ir ant žemės paleisti,nes šilta, minkšta, nebaisu, kad nukris, galvytę susitrenks ir t.t. 😀
tai kuri mamaka ten keksiuku recepta vis pamirsta parasyti laukiame :-)
labukas mamukai na nuevo del moliugo negaliu patart hm as kakzaip is parduotuviu neperku darzoviu viska is mamos ir uosvenes gauname tai vat,
Kiap jus laikotes mamukai mums sende masaziukai turejo but bet mazike sloginasi tai atidejom dabar kokei savaicikei tai mano visa seimyna dar vartosi lovoje tingi keltis visi
Labas rytas 😀 Nuevo,tada ir aš gan "durnai" paklausiu - o koks tas dekoratyvinis??? 😃 Man tai gyd. sakė galiu dėti viską,išskyrus žirnelius, visokias pupeles, nes jie sunkiai virškinami ir nuo jų pučia pilvuką...
Mergaites turiu klausima ir gan "durna" toms, kurios jau marmaliuojat vaikuciams savos gamybos kosytes: ar galiu deti i kosyte to "maximinio" DEKORATYVINIO moliugo, kur parduodamas, ar turiu deti paprasta?
Va kaip linksmai mes maudomės 😀
😀
Labukas 😀 Niu pasirodysim ir mes tada kokios jau paaugom 😀
Na lyg pas mane visai nieko jau naujienos: guli mano draugyte ligoninej, bet su leliuku viskas gerai, pasigydys pastipres ir keliaus namucio 😉
Lila, o tavo ziuriu irgi bernuzelis pliksis 😃 T.y. plaukiukai trumpi. Mano irgi. Tik paskutiniu metu ant virsugalvio toks "speselis" atsirado 😃 😃 😃
Labas rytas visoms 😉
niagra prasom pasidalinti keksiuku receptuku viesai AČIŪ
Esu atradusi gera - skanu recepta, kaip issikepti keksiukus, tai jau kai sunus nubus, eisim kept 😀
Bet kaip neikelia foto...
Oi mano Martynelis irgi tikras vaziuotojas, tik vezk!
Kaip gaila, kad neikelia daugiau foto. Na bet veliau bandysiu ikelt i fb, kadangi esate mano gretose 😀 tai jei idomu galesite zvilgtelti. Musu tetukas jau tuoj turetu grist is darbelio ir tada kur nors vaziuosim 😃 Mums su Martynuku svarbiausia be le kad vaziuot, nesvarbu kur 😀