Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Kaip matote jau lapais apkibusi bei purvinais kelenais 😃 daug purvinu triusiu mergytei sekesi sugauti 😃
Pamaiva 😃
😀
nuevo tavo vyrutis tik pora kilogramu uz mano panele sunkensis, o ugiai tokie pat 😀 kaip ir priklauso paneles turi buti smulkesnes 😃 va ikelsiu ir as kekelta foto is musu savaitgalio 😀
mes taip pat prie didesniu, visi duoda apie 2 metukus
Vidutinis pagal lenteles, as noreciau, kad siek tiek tvirtesnis butu 😀
Mes va katik is daktaru, buvom profilaktiskai, tai ugis musu 86 cm, sveriam 13 kg. Gausim siek tiek pagert raminamuju ir atpalaiduojanciu vaisteliu, nes turim problemeliu su nervu sistema del to hyper aktyvumo
Na vat augame didėjame, o sesė labai kopijuoja broli
vat
Čia buvome puseserytės tortadieni
Na pasirodysme keleta foto atgaivint forumukui
Labukas mamaukai, kaip laikotės, kaip gyvuojate ? orai atšilo,,,visai kompe forumiukas miega :-)
Na mes augame didėjame, ir pas mus nieko naujo , vis kyla norai į laukeli, ir vat po spinta pasižvalgiau kad pavasariško kažko tokio ne kažkas , o kažkaip, o kaip aps jus reikaliukai :-)
labukas visoms.kiek graziu foto kita savaite reiks ir man ikelti keleta nuotraukyciu pasirodysim kiek paauugom,kaip atrodo.manoji princese savo 4gimtadieni svencia kaip reikiant,valgo keturis tortus ir 16zvakuciu pucia
Cia toji reta Martyno sypsena 😃
😀
Mes ir kieme bludijom 😀
ir namie pasimaivem 😀
Siandien oras tai nerealus buvo, net du kartus i lauka ejom 😃
mes taip pat esame alergiski, pieno geriame mazai, o misinuko visai negeria, bet valgome daug varskytes, geria kefyra, jogurta😀
Mes tai prisiziurim ka valgom, nes alergiska mergaite ir dar ir tai kartais berimo neisvengiam 😀
jogurtus valgom , varskytes ir surelius taip pat
As tai mikrobangej truputi pasildau, kad nebutu jau labai saltas, kefyra maniske ir megsta, jogurto neatsisako 😀
mes tai galima sakyti net neragave misinuko,o piena tai va neseniai po truputi pradejo gerti .. va kefyra labai megsta gerti
Mes piena geriam vakarais pries miega 😀
labukas lila mes nuo 10menesio geriam musu firmos kefyra tiek ryte tiek pries miega.pieno teko atsisakyti nes galvojau kad jis alergizuoja o dabar net negeria tik i koses pilu piena.va dare kraujo tyrima ir paaiskejo kad riesutu negalima ypac migdolu nes augant vaikui dideja ir alergija sake gali net istinti kaip suaktyveja.dar kiviui,menkei.bet sake kartais gali susikryzminti ir sualergizuoti betkokia zuvis.
rivaiste bet jauciu neimsiu, man regis mano panelyte dar prasmes nesupras ..tai uzsakem zymiai paprastesne su buteliuku ir tiute ... matysiu jai ji maitina ja, rupinasi tada jau ir nupirksime idomesne lele 😀
sandraxa labai faina lele😀
Jo jo, papozuoja jis nuotraukoms tai amziais per rimtai 😃
nuevo graziu bruoziu tavo berniukas. na bet sypsena tai sunku pamatyti 😃
paziurekit mamytes ir ivertinkit ar jusu mergytem nebutu dar per ,,gudri" tokia lele? 😀 http://www.youtube.com/watch?v=St11Jc9dKBg&feature=related labai gundausi savo panelei uzsakyti, nes pradejo lele savo maistu maitinti, va tiute jau dalinasi .. na grazu ziureti. Bet va sita tai ir demesio reikalaujanti tai bijau kad man netektu dar vienu vaiku rupintis 😃 aisku as cia juokais ....