2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

12. Mar 2012, 14:33

😀

12. Mar 2012, 14:33

Pasirodom ir mes 😀

10. Mar 2012, 18:27

jau 16 turim 😃

10. Mar 2012, 17:51

sveikos. mhm kaip saldu deivuke 😀 o kiek dantuku daug turi mergyte 😀

10. Mar 2012, 16:22

Mes buvom Kaziuko mugej ryte, tai mergina siandien visa diena saldainiavosi 😀

08. Mar 2012, 22:26

Na, pas mus kolkas su migdymusi jau beveik jokiu problemu, tfu tfu tfu 😀 Aisku anksti dar dziaugtis, bet paverkslenimai jau praeina 😀

08. Mar 2012, 21:53

na vyresnelei tai jokie soskiu kirpimai nepadejo,kirpau soske kad atpratinti kai merginai buvo pusantru metuku tai tik stresas vaikui buvo ir man daugybe nervu.o kai pradejo daug kalbeti tai pasisnekejom kur soske nes buvo uzkavojusi ir viskas tris miegojimus paverke ir viskas

08. Mar 2012, 21:12

as tai stengiuosi soske paslepti diena ir tik duodu kai eina miegoti😀 zadu taip pat laikyti iki kokiu 2 m o paskui bandysiu prakirpti

08. Mar 2012, 14:05

lila dietintis noras nepraejo bet va vis neiseina pradeti nes nemazai progeliu turiu tai mergaites bus gimtadienis tai va mes ejom torto valgyti,savaitgali pas mociute torto tai nera kaip.bet siuvimais uzsikasusi tai maista stipriai sumazinau bus matyt kaip cia gausis paliekneti tais na bent jau 3kg.o kas liecia soske tai sakiau iki dvieju metuku palaikysiu nes nera taip kad istisai su va vaiksciotu,nebent neismiegojusi buna irzli ar pries miega

08. Mar 2012, 14:03

labukas,sveikinu visas su kovo🤓aja.

07. Mar 2012, 14:06

Mes ta jau nuo spalio be soskes, pati paliko netycia senam bute, tai viena vakara paverke ir po to ramu buvo, aisku po to as parsiveziau, bet jau nedaviau, o palikiu kaip prisiminima 😀

07. Mar 2012, 13:58

ir taip bijau viska sumesti i kruva, cia tuoj darzelis, poto atostogos pas senelius, ir dar gryzus ketvirtas seimos narys namie....

07. Mar 2012, 13:57

as tai dar vis neatimu 😀 uztenka streso vaikui su puoduku 😀

07. Mar 2012, 13:38

Jetus, atemiau is vaiko soske visiskai, ot as ragana.... Nakciai tai krenta kaip lapelis, bet su dienos miegu tai oi oi....

07. Mar 2012, 12:48

Vyras prie manes prisijunge ir vakare jau reikia ne vakarienes o koses 😃 tai man jau lengviau, nes anksciau as dietinuosi, o jis salia saldainius kemsa 😀 kol kas neblogai, gal kad nuiteikiau rimtai tai ir valgyt nesinori 😀 nuo tu acai uogu tableciu sirdis nesikalatuoja, kaip ka skaiciau, gal energijos siek tiek daugiau, bet ir negaliu pasakyt, nes nugara maziau skauda tai smagiau judet 😀

07. Mar 2012, 12:09

pas mus tai tetuko tokie veslus plaukuciai, sukuriu pilna kaip kirpejos issireiskia 😃 bet mergytes tiesuteliai, cia jau i mane ... As tai esu rudom akim o vyras zaliaakis ir mergyte gime melynomis akimis, bet po pusmecio parudavo akytes 😀

07. Mar 2012, 11:51

Mano pazystama mergaite buvo plikai nuskutus, bet nepasakyciau, kad plaukai geresni nei pas maniske 😀 Saule bent jau plaukus is manes paveldejo garbanotus, spalva kol kas kaip pa teti, bet as ir buvau sviesi kai buvau maza 😀 dar gali pasikeist

07. Mar 2012, 10:21

As tai saulei tik grifka pakerpu kartais, o plauku nekirpom, kai susuigarbanojus tai trumpi tie plaukuciai atrodo 😀 As jau Velykom ruosiuosi po truputi, o Saulei nerti vistukai labai patinka 😃

06. Mar 2012, 19:57

mes tai puses metuku panasiai iki puses sm ilgio visus plaukucius nukirpome .. na bet visvien auga ne vienodai 😀 o berniukui tai taip labai matosi kaip greitai auga plaukuciai 😀

06. Mar 2012, 19:49

oi plikas vaikas 😃 kodel neauginate plaukuciu ?😀

06. Mar 2012, 17:56

su laiku ir pa jus bus kasytes 😀

06. Mar 2012, 17:32

Labukas mamukai na as manau kad pats geriausias laiaks į darželi nuo 3 metuku bent pagal savo dički sprendžiu, bet mažoji, gal gudresnė yra iš ko mokytis, bet vistiek žiopliukė bus gaila ją nuo 2m. darželin bet manau teks :-) nes man teks darbuku ieškoti, nes niekas lt nebeduos kaip dabar sėdime ir auginame iki 2 metuku , na tikrai ir ems norime tokių kasyčiu :-)

06. Mar 2012, 16:54

va cia ima pavizdi is manes 😃 musu pepe 😃

06. Mar 2012, 16:53

va mano panelyte kokia veido mimika numete kai norejau nufotografuoti, tai po tokios israiskos net fotika nuleidau zemyn 😃

06. Mar 2012, 16:24

na gyvenimas parodys kaip musu maziukai elgsis darzelyje 😀

06. Mar 2012, 15:40

Saule tai mamyciuke, kol vaiku kitu nepamato 😃 kai lieka su giminem tai is pradziu verkia, bet jei palieku pas drauge pas kuria du vaikai, tai galiu visa diena nesirodyt, nes tada jau ir mama nereikalinga tampa 😀 tai manau darzelyje del pasilikimo problemu nebus 😀

06. Mar 2012, 13:29

va o mes tai nebuname su svetimais vieni,na tai yra su giminaiciais ... o va kai esame salia tai bendrauja, aisku is pradziu nesileidzia kilnojama bet veliau pati eina ir zaidzia su suaugusiais, o su vaikais tai isvis paprsta, pati eina prie ju, nebijo ... Tai vat ir bijau kad darzelyje nesusitvarkys auklyte ... na bet reikia

06. Mar 2012, 13:00

lila o mano kaip tik atvirksciai 😃 kalbina ko jau dabar nevedu vaiko i darzeli ... vis ramybes neduoda 😃

06. Mar 2012, 12:48

man baisiausiai del palikimo, nes ir pas senelius palikti klykimai cypimai ...net nezinau .na bet reikia. juk pries mano gimdyma keliaus atostogu pas senelius tai turi vaika kaip nors persilauzti 😀

06. Mar 2012, 12:46

na valgyt pati panelyte valgo tai sis vargas atkrenta, o del toleto tai sake kad ir su pampiais vaikus palaiko ar jei apsisisisioja pakeicia ... na cia pas mus taip.. kad del to vargo nebus , galvoju bus prie kompanijos gal greiciau ant puoduko ismoks daryti, nes nera man kantrybes su ja lakstyti ant puoduko 😃

1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 243