Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Va ir mes pasirodom 😀
Mes buvom pas ortopeda ir nieko blogo nerado, sake viskas tvarkoj 😀 Smagu 😀
omes vis neprisiruosiam nuetiti ir pasiskiepyti 😀
Saule varo sopintis 😃
Labas rytas 😀 na as manau pati neistverciau skysciu dietos 😃 o dar kai as laikausi dietos, tai vyras visai nepadeda, specialiai erzina ir baigiasi mano dieta vos tik prasidejus 😀 va siandien keliaujam pas ortopeda mes 😀
na bet kas poto valgysi ir gali dvigubai priaaugti, geriau taip nerizikuoti 😀 veiksmingiausia tai vakarais nebevalgyti ... laiko negaliu pasakyti cia ziurint kuris kuria valanda eina miegoti ... zodziu didele petrauka iki miego ir va kuo dazniau uzkandziauti bei gerti skysciu ... Labai veiksminga ir nealona organizmo 😀
O gal kuriai nors kilo problemu su nugara? Nes as tai kai jau paeit negalejau tai ejau pas daktare, rado stubura iskrypusi stipriai, tai jau antra savaite mankstas lankau ir elektra gydo, dar vyras leido i masaza nueit 😀 tai po truputi gereja, bet dar skauda
Pas mus ir daug kas is parduotuves, tik vyro senelis ka vasara duoda uzaugines tai ko gero sveika buna, nes mes ir mieste bute gyvenam, o kaimas toli tai neprivazinesiu, kad pati kazka uzsiauginciau. P.S ne i tema biski, girdejau per telika siandien, kad bunke 8 kilus numete vien skyscius vartodama, kazi nemirsiu jei pabandysiu 😃
ir irastuosnuo ones kad ka pats uzsiauginsitai zinosi ka valgysi, mums nera galimybiu visiskai sveikai maitintis nes gyv bute, bet nors siek tiek stengiames, kiaule perkame is kaimo, teiusi pirkau kai maziukas buvo, bet dabar nevalgo, bulves irgi os kaimo, o daugiau viskas is parduotuves😀
Ir tai nera jau taip gerai deivuke... ziurek lietaus vandenys ir kokie zutersti o jei dar kaimynas chemija savo augalija laisto 😀 tai negali zinoti .... na bent sirdziai ramiau kad va savo ir gal sveikesnis😀
Na taip, musu senelis irgi sako, kad vaikai siais laikais maitinami chemija 😀 Nors mes stengiames sveikai maitintis, bet siais laikais turbut nera sveiko maisto, nebent pats uzsiaugini 😀
ta dabar musu vaikai auga ant hormonu, konservantu ir nitratu, tai ko noret kad nestambetu, daug duoda ir maistas😀
pritariu lilai ... mes su seserimi ir brioliu buvome iki paauglystes smulkuciai bet va jauniausias brolis jau nuo 3-4 metuku stipriai stambeti pradejo ... ir va dabar 11 metu ir yra stambus vyriokas ... va saldainiais jo niekas nemaitina, bet va ... kodel taip neaisku ... Mano tetis isvis smulkutis o mama na dabar pastamboka bet va visa jaunyste kudute buvo ...
o mes jau apetitu nesiskundziame, mano ir abu vaikai turbut bus i teti😀 dukryte truputi daugiau pavalgo ir ziurek nedidelis pilvukas uzsideda, todel as pradejau riboti saldumynus, neleidziu ant karto pakeli saldainiu suvalgyti, nelabai norisi kad vaikas kokiu 12 m butu stambesnis uz mama, o maziukas mano taip pat ugis 86, o svoris 13,700😀 Tai tikrai ne is kuduju😀
Lila, mes palyginti su jumis dideli 😀 sveria 14 kg mergina o ugis 86 cm, bet musu tetis aukstas, o mergina visa i teti 😃 net apetitas kaip pas ji 😃 kartais nesuprantu kur jai tiek telpa 😀
o kefyro dieta tai truputis maisto ta prasme kaip ir kasdien valgydavau ar kaip su vaikules dieta viskas be druskos?sakiau nuo sio pirmadienio laikysiuos bet vakar saldainiu pora sukramciau,sausainiu su sese prie kavos,siandien su arbata sausainiai.niekaip neisdrystu pradzia baisi.nors man atrodo tiek nedaug reikia numesti tik 5kg kad i rubus tilpciau
na lila tikrai stimulas atsiranda paskaicius tokia zinute,bet manau engridai daug nervai dave.nelengva kai subyra seima o dar busto pirkimas ir visa kita ypac su dviem vaikais
ah gerai, kad nors man apie dietas nereikia galvoti😀 vienas rupestis atkrenta😀
Jus cia apie dietas kalbate o as net pagalvoti apie jas negaliu, nors svoris pradejo ohoho kaip augti, svarstykles pastoviai gasdina 😃 kai mergytes laukiausi tai ir svoris letai augo .... na o dabar .... Ai del gerimu tai ir mano panele tik vandeni tegeria, jokiu sulciu, pieno ar dar kitko jai neiisiulysi ... musu sedejimai ant puoduko hmm ... papirkau 5 triusikelius ... pas mus na man silta, nors gyvcename treciam aukste bet per didziuosius salcius oi kaip kojos salo ... o del darymo i puoduka - tai as tokia baile vos ne pusdieni islaukiu kada rimta reikala i pampi padaroir tik tadabe pampio ... o balu tai pasitaiko ,nors daznai demonstruoja kad nori ant puoduko. Ai va ar jums vaikuciai nepradejo kelnyciu maustinetis,kai pradejot pratinti prie puoduko? mano panele daznai nusileidzia kelnytes iki kelenetu ir vaiksto sau patenkinta, arba va pampi drasko, nori nuimti 😀
Sveikutes, as tai uzsisakiau acai uogu pakuote, laukiu kol atsius, cia Lietuvoj reklamuoja stebuklinga kilogramu nukritima be jokiu mankstu 😃 tai pabandysiu, paziuresiu kas tai per daiktas 😀 nes paskutiniu metu valgau daug, kaip niekad gyvenime. Mums jau kaip sakiau, pampersas tik nakciai, ir tai dar vakare kol neuzmiega kokius du kartus eina i tuoleta 😀 jau pora dienu jokiu baluciu net netyciuku nepasitaiko 😀
Labas,prakalbote apie dietas😀 As per 2 menesius pameciau 8kg. Mano dieta tokia: valgiau daugiau bet po labai mazai,daugiau skysciu vartojau negu iprastai, po 18 val. nebevalgiau, ir karta savaitej dariau bado diena(tik skysciai). Tfu tfu bet svoris nebegrista. Sveriu maziau 3kg negu anksciau visa laika sverdavau.
man berasant labai jau baisi ta dieta pasirode.ilgokai trunka.o kas liecia maziau valgyti tai bandziau,jau atrodo ir oda grazesne daresi,pradejo monksteti bet va pora kasniu daugiau ir tie 200g numestu sugryzo.o kiek dienu kefyro dieta trunka ir gerti tik kefyra ar dar kazka galima
lila gal gali priminti vaikules dieta.tris dienas vista virta be prieskoniu,tris dienas ryziai be druskos ir trys dienos obuoliai.o gerti galima betkokia arbata ar butent zalia.
o tos maunamos sauskelnes man nepatiko,bent jau pampers firmos.atrodo ir dydis geras buvo bet man jos plisdavo nuimant tai jei nuimti kelis kartus per diena tai kas is ju lieka???
lila man kaip ir nesvarbu kokia dieta svarbu kad butu valios jos laikytis.siaip tai galvoju kefyro dieta arba vaikules
lila, nu tikrai nieko gero, kad visur kilimines dangos, nes nusisios visus namus, pas mane visur parketas, tai pasisioja ir isvalau, tai kaip ir nieko. Bet vyriskis sugeba daznai ant kedziu prisisioti, tai reikes kada pertraukti naujai😀 mes dabar dvi dienas vel su pampersu, nes viduriuoja, temperat naktim sukyla, jauciu kad dantys kalasi😀, nes diena labai zvalus ir gerai jauciasi
deivuke basom kojom ir mes nevaikstom nes manoji riecia pirstukus i vidu.jei kojas i vidu suka tai reikia priesingu koju batukus deti,kur masazus daro sake ir mum pagelbejo nes ir viena kojyte suko
Pas mus tai salta buvo per didziuosius salcius, nes pirmas aukstas, na ir dar dvi savaites karsto vandens nebuvo, tai tada jau stipriai salom, bet ir siaip Saule visada su tapkem, nes truputi viena kojyte klisuoja, tai daktare neleido basai lakstyt ir dar ps ortopeda keliausim. O puodelio jai daugiau nereikia, nes tempia kiekviena karta i tuoleta ir baisiai patenkinta buna 😀 po paskutinio skiepuko buvo rami, tik labai jau ilgai odele raudona buvo 😀
beje lila tai nuo kada tos dietos laikomes??????
o pasmus visa ziema 24-25laipsniai silumos,butas siltas vidines sienos,jei jau lauke baisinis vejas tai jauciasi ir pas mumi,tada buna 22laipsniai ir trumpom rankovem nepabusi.