Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
dar keletas nuotraukyciu😀
taip as nuo pat gimimo Siauliuose gyvenu😀
rivaiste grazuoliai tavo vaikuciai 😀 o ziuriu siauliuose gyvenate tai neitin toli nuo manes 😀 na tas netoli bet uztrunka apie valanda laiko keliones kol i siaulius atvaziuojame 😃
kaime😀
su tetuku😀
😀
Rugsejo pirmoji😀
cia Varenos raj. prie ezeru
ikelsiu keleta nuotrauku is vasaros atostogu
turiu du: dukryte 7m ir sunelis 1m 7 men
as buvau ziema labai uzsidegus su kepiniais,ciut ne kiekviena diena kepiau bandeles, sausainius, bet kai pamaciau,kad pas mano dukryte per 2 sav pilvukas uzaugo nuo mano skanumynu, tai visi kepiniai dingo😀
rivaiste kiek vaikuciu turite?😀
lila kita savaite jau i dekreta iseinu 😀 jau 10-11 pliuse yra, oi auga stipria kilogramai man 😀
snd musu tetukas mazaji ligoniuka priziuri, buvo nuvezes pas gydytoja tai sake teuputi geriau, jau atsikoso ir praejo dusulys😀 O as lakstau visa diena, ryte uzsidejau blakstienas, diena buvau akropoly bilietu atsispausdinti, o dabar deduos rubus, dar ir vaikuciam reikia rubelius sudeti savaitei. Sekmadieni su vyru isvaz i kelione😀
http://manoapklausa.lt/apklausa/351363298/
Būčiau labai dėkinga jei nuoširdžiai atsakytumėte į pateiktus klausimus.
Iš anksto dėkoju.
retai kada surisu namie ... beto sveikatos jums ..gerai sanatorijoje, vaikams bus didele nauda .
engrida truputia vargo su plaukuciais 😀 pvz kepure nuemus tai baisiai elektrinasi plaukuciai, tai ne kokia buna po to sukuosena, labiau susivelus 😀 va pradzioje sunku buvo nulaikyti kad plaukucius susukuociau, bet jau daug maz ipratusi, bet reikia risti plaukucius greitai ir ne duok diev patempti kuri plaukuti, tai viskas tada cypimas ir begimas nuo manes 😃 o va namie tai vaiksto palaidais plaukuciais 😀 retai kada surisu
o mes sirgome daug su mazaja per žiema rudenįpavasarį 6 kart gerem antibijotikus :-(
OI mamytės žiūrių į jūsu paneles ir masatu kaad mano panelei užaugs tokios kasytės :-)
Labukas mamaukai, na vat as jau po nugaros juosmens magnetinio rezonanso ir po gydytojos neurologes diagnozės turiu dvi isvarzas del to man skauda nugara dabar skausmas i koja persimete vel leidziuosi vaistus geriu piliules gausiu po to rebilitacija 3 savaites hm bet tik nuo birzelio 1d tokios eiles, hm o vat , na dar 5balandžio isvykstame su vaikučiais į palangos gintaras sanatorija apie 20 dienikiu mano dičkis vis kalbet nenori o mazike vis ta etiopini dermatita turi na odelė sausėja bet viliuosi kad išaugs
rivaiste vaje uzjauciu, mano mazoji siais metais taip pat buvo susirgusi taip pat. Jei turite inchaliatoriu, bandykite su juo kvepuoti ... o taip tai musu panele kruva vaistu vienu kartu gere ... ir va tik po dveju antibijotiku gydimo kursu islipo is ligos... Sveikatos jums 😉
visa ziema taip gerai atsilaikeme, labai mazai sirgome, o dabar stiprus bronchitas, bijau, kad nesikomplikuotu i plauciu uzdegima☹
po keturiu dienu su vyru isvaziuoju savaitei ir turime vaikucius palikti mociutei, o mazojo ligos galo nesimato, tai jau pradejau nervuotis☹
sandraxa labai grazi tavo mergaite😀 o mes esame labai apsirge, todel nera nuotaikos net rasyti, tik vis paskaitineju.
as tai va vis uzsiemusi kazkuom ... vaika sunku darosi pagauti kai vezlio zingsniu begaliu pajudeti 😃 ai dar planuose kuria cia diena nueiti del darzelio pakalbeti, gal jau balandi priims, nes vaikas labai judrus, su vaikais labai bendraujanti, sakau reikia leisti issidukti nes ka as tokia meskute kuri stenedama sugeba tik atsistoti 😀
labukas mamukai jūsų berniukai mergytės ir visi gražuoliukai , tk labai jau tylus mūsų forumiukas :-)
dekui 😀 engrida fainuoliai tavo vaikuciai 😀
😀
Ir vel ZUIKIS 😃
Stipruole, pati norejo lipti i kalna 😃 😃 😃