2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

28. Apr 2012, 23:30

Sveikos mamytes 😀 na kaip mazieji dziaugiasi saule? mes tai atmetant pora pavojingu valandu per diena istisai lauke sedim, kaip tik pasiseke, kad savaitei pas tevus isvaziavom tai megaujames nuosavo namo privalumais 😀 maniske neaisku kam alergiska, bet po saules voniu odele idealiai grazi pasidaro 😀

25. Apr 2012, 18:31

Sveikos mamytes,jei nesunku prabalsuokite uz rugpjutinuka Neida,paspausdamos man patinka😉Aciu labai
https://mamazinis.lt/dienos-mazylis/?page=detailed&id=246&sort=id

22. Apr 2012, 08:02

Darom 2012 😀

20. Apr 2012, 22:35

Oi mamukas 😀 prapuolene. Uzsuku as cia pasiskaitau karts nuo karto,bet kad dauguma mamyciu cia retai beuzsuka,ne kaip kada ,kai visos dar su pilvukais buvome 😀

20. Apr 2012, 12:55

Mums neniezejo, bet paraudimas tai kokia savaite laikesi 😀

19. Apr 2012, 21:57

Oi, tuo klausimu negaliu pasisakyti, nes mes savo Martynelio neskiepijam 😀

19. Apr 2012, 21:45

ooo prapuolene pasirode.senokai girdeta.kas liecia rankyte tai paraudimas iki 4-5dienu gali buti.mum tai labai sutinusi,paraudusi buvo lyg kokia alergija butu uodo ikandimui bet praejo po triju dienu zenkliai sumazejo

19. Apr 2012, 21:31

Sveikos. Uzvakar sunus gavo skiepuka,siandien jam labai ta ranka niezti,tiesiog draskosi,negali uzmigti ir labai placiai paraudusi ta rankyte. Ar turi niezteti taip,ar reikia visgi kreiptis i gydytoja?

17. Apr 2012, 22:13

😀

😀

Labukas mamytes, man siandien dziugu, Martynulis siandien aukletojos isgirtas, darzelyje apart atsisveikinimo neisliejo nei vienos asarytes ir isbuvo jau iki 11 😀

17. Apr 2012, 17:38

Mielos Mamytės! Neabejoju, kad kiekviena savo mažylių spintose rastumėte išaugtų, puikios būklės rūbelių ar greitai pabodusių, tačiau vis dar kokybiškų ir galinčių pralinksmint kitus vaikučius žaisliukų. PASIŪLYKIM JUOS KITIEMS! Kviečiu susiburti visas Lietuvos mamytes čia: http://www.facebook.com/pages/Si%C5%ABlau-Tau/404029796287462 ir dalintis gėrybėm , kurių Jūsų mažučiukams jau nebereikia. Siųskit nuotraukas, aprašymus, kainą (o gal dovanosit?..), miestą, kuriame gyvenate ir kontaktą, kuriuo bus galima jus pasiekti (tel. nr./el. paštą…) elektroniniu paštu siulau.tau@gmail.com. O aš juos talpinsiu Facebook puslapyje ir dalinsiuos su Jumis 😉

17. Apr 2012, 16:01

Va kaip mes parke sportuojam 😀

17. Apr 2012, 10:25

ismokusi sakyti gerai tai taip graziai sako teip(taip) arba gejai (gerai).pampersa pradejo sakyti pampapa,jei lupu maziukei obuoli tai nuejusi klause sese niam bobolia(obuoli),pas teti prieina teti bobolia.tai sese kaip vaikas tai iskarto suprato ir atsake o tetciu pirma karta reikejo paaiskinti ka tai reiskia.valgo mesa tai tuoj saukia kepapa(keciupo)

17. Apr 2012, 10:22

lila as nustebau kai Greta sutiko kad jei kazka nupiestu ant veido,nes pora kartu teko buti kur piesia ant veiduko tai niekaip neperkalbejau kad bent kokia gelyte nupiestu ka jau kalbeti apie katina.o mazoji tai manau is smalsumo norejo kad nupiestu kazka.seses gimtadieni sventem tai isgirsta kad kazka sneka raganiuke tai begom nuo stalo nebaigusi kasnio sukramtyti kad tik ko nepraziuretu,tiek domejosi viskuom kas vyksta,

17. Apr 2012, 10:19

niu aciu uz komplimentus.

17. Apr 2012, 09:58

ir mazoji eilej sedejo kad kazka nupiesti.kai piese net nekvepavo o nupiesus dar sedejo sustingusi penkias minutes,tiek isijaute

17. Apr 2012, 09:57

gimtadienyje pas drauge

17. Apr 2012, 09:56

mano zuikis

17. Apr 2012, 09:55

vyresnele paaugo tai ir kiausiniai rimciau nulakuoti nors ir pernai graziai daze.

17. Apr 2012, 09:54

dvi sesutes

17. Apr 2012, 09:53

musu seimyna

17. Apr 2012, 09:47

labukas visoms,deivuke as vyresnelei 2,5m nuemiau naktini pampersa nors diena jau nuo pusantru metu nedejau ir pradzioj keldavausi kad ja isbudinti ir pasodinti ant puodo,tai padarydavo nemazai o kai jau priprato ismiegoti ilga laika tai pradejo pykti kad as ja keliu ant puodo,sako nenoriu tai nuo to laiko ir nekeldavau,ir sekingai ismiegodavo o jei jau nori tai pati pasaukia mane.o kas liecia mazosios begiojima tai mes dazniausiai sedim vezime,paleidziu palakstyti pas sese darzelyje,ar kai iseinam pasivaikstineti ilgesniam laikui.kas liecia kalbejima tai kaip jau minejau daug sneka ir daug atsikalbineja.

17. Apr 2012, 09:27

saunuole mergyte 😀 o mes tiek nakti tiek diena su pampiu, gal darzelyje ismoks, o jei ka vasara gales pliku dupciuku kaime lakstyti , gal susivoks kam puodelis 😃

17. Apr 2012, 09:12

Sveikutes 😀 na mano Saule tai toliau kasdien namus griauna 😃 nespeju tvarkytis, o lauke tai laksto nuo manes kad pavyt sunku 😀 sneket bando daugiau, bet truksta aiskumo, gyvunai vis dar visi au 😀 i darzeli uzsirase mes tik nuo rugsejo, bet reiks eit pasidometi ar bus vietos, puoduku jau nesinaudoja, nes eina i tuoleta, aisku as turiu ja pasodint, bet nelaimiu jau nepasitaiko 😀 tik kazi kaip nakti ismokint miegot be pamperso? 😀

17. Apr 2012, 08:19

o vaikutis tures darbingas rankytes jei rodo susidomejija technika 😀 saunuolis 😀 man blogiausia kai pamato kokias kates ar balandzius tai iskart prie ju lekia, ir svarbiausia nenusivesi jos lengvai, su kokiais klykimais jei kur einu skubiai 😀 laukiu kai jau bent kiek klausyti prades 😃

16. Apr 2012, 22:36

Tai tau gerai, kad bent bendrauja su kitais vaikais 😃 O mano kai i kiema iseina, tai tiesiu taikiniu prie masinu - liecia, suka ratus neva, lempas liecia, galvoju kitakart koks piktas dede ir apreks, kad aplink masinas trinasi ☹ O jei ne masinos, tai eina tiesiu taikiniu tolyn, kad tik kuo toliau nuo manes 😃

16. Apr 2012, 15:09

nuevo butent 😃 nespeju as pagal ja lakstyti 😃 gerai kai vaikuciu i kiema nemazai prieina, tai cia viena mergyte nusivede pasisupti ant svertiniu supyniu, tai kokia laiminga mano panele buvo 😃 jei nesisupa tai va laksto tai prie vieno tai prie kito, kalbina savo kalba, tai va uztenka man tada tik pastoveti uz 20 metru ir laisve 😃

16. Apr 2012, 15:03

Sandraxa, taviske gal irgi eina kur jai reikia, o ne kur tu nori, kai kieme bunat? 😃

1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 243