Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
As tai galvoju ar mus priims, aisku dar laiko yra, bet kiek prisiskaiciau tai jau labai daug tie vaikiukai turi moket, o maniske i tuoleta pasipraso, bet valgyt pati dar nemoka, mokinasi, bet dar nelabai kas iseina, pastoviai tuscias saukstukas buna 😃
aciu merginos 😀 esame jau 26 sav, leliukas tai slapukas, net rankytemis uzsidengia kad tik nepamatytume kas pilvuke gyvena 😀 nieko tokio bet baisiausiai teveliai nori suzinoti ar broliuka ar sesute nupirkome 😀 engrida bisk gasdina mane mintis kad bus du vaikuciai , na bet matysime kaip mums seksis, o dabar kai tokia musu panele didele tai taip lengva ir naktis ismiegotos ir pasikalbam o cia bus viskas is pradziu 😀 deivuke mano panelyte i darzeli uzrasyta jau nuo geguzes 1 dienos ... galvoju gal dar paankstinti nuo balandzio leisti ... na nezinau dar pagalvosiu
As tai is vyro kol kas tik masaza isiderejau, bet ir tuo patenkinta 😉 Dabar kai siek tiek maziau skauda nugara, tai net akyse sviesiau 😀 o nuo kada leisit savo maziukus i darzeli? Mes nuo rugsejo uzsirse, bet neaisku ar vieta bus 😀
O as tai issiderejau su vyru ir pradejau tris kartus savaitej sportuot, dievinu sokius... Bet kolkas kilai nekrenta, o auga 😃 Bet taip ir turi buti pradejus intensyviau judet 😀
sandraxa labai grazi tavo mergyte, man nostalgija mergaitems☹, mano mergaite jau isaugo is kudikiu😀
Labai gražios kasytės, sandraxa o jūs ko laukiat broliuko ar sesutės? labai sveikiname , kaip faina bet oi veikti bus ka su dviem kinderiukais :-)
😀
😀
😀
😀
😀
foto turime naujesniu, bet ikelsiu gal kiek veliau 😀 o engrida tavo vaikuciai meiluciai 😀
Sveikutes 😀 na mes jau ir po skiepo, nors speju esame vyriausios, bet skiepa pakutines 😃 skiepytis tainebijojome , neverke, bet va svertis .. na nepatinka vaikui ir viskas , tox klykimas cypimas, sokimas is svarstykliu ... tai stovincia pasvereme tai esame apie 11 kg ir 85 cm 😀
atsisiunciau acai uogu kapsuliu, zymiai pigiau nei, kad pas mus Lietuvoj siulo, internete kiek skaiciau, tai daug skirtingu nuomoniu, na bet nepabandzius nezinosiu 😀 pas mus reklamuoja, kad per menesi 16 kg numete, man tiek nereikia uzteks ir kokiu 5 😀
Labas rytas mamytės, taip nuevo tu teisi sukiso ir ne viena pirsta o dičkis 3 iškarto bet čia jau neberodėme šitų foto :-) Aš tai eisiu privačiai pas neurologe nes kaput negaliu isitiesti o talona gavau tik gegužės 14 valtybine įstaiga, hm o čia kovo 8d. aišku su siuntimu bet už litus , bent gal vaistų apskirs normalesnių ek ta nugarytė, o kokius papildus deivuke naudosite?
Baigesi mano ilgesni pamiegojimai ryte 😀 Saule kaip vyturiukas, tik prasvinta ir jau kelia ir laksto po namus rekdama ka tu? 😃
Vakar buvom gamtoj, vyrai zvejojo, o mes masinoj sedejom, nes vejas labai jau saltas buvo, nes fotkintis nekilo rankos 😀
Engrida, na man po gydymo elektra siek tiek pagerejo, bent jau neinu kaip klaustukas susilenkus 😀 Masazo neskyre, nes siais laikais viskas mokama, tai eisiu pati, jau susitariau, kadangi noriu dar antro leliaus tai labai noriu, bent jau kad kazkiek pageretu, tai esu pasiryzus ir mankstintis 😀 savaitgali gavau savo papilda, tai jau nuo iandien pradejau gert, ziuresiu kaip cia bus, turiu grikiu ir kefyro 😃
Engrida, kaip spejai kleckus nufotkint, kol jie pirstu i torta nesukiso 😃
:-)
ir užteks kolkas
cia sventėm siek tiek mažės 1.5m. o dičkiui 3.5 metuku
padaužiukė
pamaiva
dar viena
Labai gražios foto laukaim kuo daugiau :-)mes ir keleta parodysime kaip augame
Labukas deivuke, as jau metai laiko kovoju su nugara , hm pasirodo man ir pasislinkes slankstelis, tipo laikas nuo laiko uzspaudzia nerva, tai dabar laukiu kada pakliusiu vel pas neurologe kad gauti magnetini rezonansas , ne snnepadeda man vaistai ir masazus bijo skiti tipo kad nenumasazuotu ir enbutu dar blogiau,tai zodziu , nera ko noreti kai nugara nuolat gauna daug darbo auginant du vaikucius, keik supratau amn apsislinkes 5 slankstelis, taigi o eiles zveriskos pas gyditojus, taippasidietinti ir as norėčiau nors esu be valė :-)
Grazus modeliukas 😀
😃
😉