2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

08. May 2011, 18:44

aišku nefainai ten eiles stovėt pas gydytoją,bet geriau kai apžiūri dėl šventos ramybės,o ypač kad mėlynuot pradėjo

laurora laurora 08. May 2011, 17:22

mano koja melynuot pradejo 😕

laurora laurora 08. May 2011, 14:03

turiu kazkokio saldancio tepalo sumusimams, patempimams ir pan. gydyt, tai kol kas juo ir tepuosi

08. May 2011, 12:38

Na taip suprantu tave. Gal kokiu Diclacu pabandyk pasitrinti ta vieta.

laurora laurora 08. May 2011, 12:18

tai kad nera nei noro, nei laiko eiles stovet prie duru. eiviltes nebus kam palikt. jei mama su eivilte bus, tai man vienai iki poliklinikos nera kaip slubuot

08. May 2011, 11:41

Sveikutes 😀 Labai gaila, kad taip nutiko Laura ☹ Bet gal del sventos ramybes tikrai geriau gyd pasirodyti, nes dar kazkada ir raisciai buvo plyse. Mane pries 9 metus kazkur partrenke pesciuju perejoje, bet aciu Dievui atsipirko, kad tik skilo kojos kaulas. Galejau paeiti, bet labai skaudejo. Kai nuvykom i ligonine, tada del kaulo skilimo koja idejo i gipsa.

laurora laurora 08. May 2011, 10:53

nevaziuosiu. jei butu skiles, negaleciau gal ir paeit. tikriausiai tik patempimas koks bus. po pietu mama atvaziuos, elastinio binto atves (kurio namu vaistinelej neturejau), jodo, kuri tepsiu ant patemptos vietos kryzeliu (grotelem). kazkada buvo sios kojos raisciai plyse, bet i gipsa nedejo kojos. liepe tvirtai aprist ir kompresus det. o tada buvo ir istinusi, ir pamelusi koja

08. May 2011, 10:02

tai gausi važiuot pas gydytoją,kad apžiūrėtų gal įskilo kaulas,man atsimenu su ranka buvo,vieną kart kai kritau,atrodo neištino nieko,galvojau tik pasitempė kas,per naktį tai irgi nežinojau kur tą ranką dėt kad neskaudėtų tai ryte nuvažiavom pas gydytoją,peršvietė,o pasirodo kaulas skilęs,įdėjo langetę ir užgijo,įsivaizduoju kaip sunku dabar vaiku rūpintis kai taip skauda

08. May 2011, 09:57

aš tai šiaip irgi norėčiau susirast kitą darbą po atostogų,sakau gal jau geresni laikai bus 😀 tai titas dar nemažai miega per dieną,kad maniškė taip 😃 jei 2 kartus pamiega tai vakare vėlai nueina miegot,bet jei kokį pusvalandį tepamiega tai stengiuos dar kartą pamigdyt,nes būna gryna zyzla 😀

laurora laurora 08. May 2011, 09:56

sveikutes. man vakar nelaime atsitiko nedidele ☹ eivilte palikau miegamajame, kad uzmigtu, o pati prisedau prie kompo. apie vidurnakti eidami kaimynai pradejo skambinet i duris (yra tokie uz sienos, kur savaitgaliais nubaliavoja gerai). refleksiskai begau prie akutes, bet koja buvo uztirpusi ir kaip mikstelejau as ja, tai net sutraskejo ☹ nors ir neistino, bet turbut patempti raisciai. slubuoju dabar, o nakti tai vietos neradau priderint ta koja, kad neskaudetu ☹

laurora laurora 08. May 2011, 00:01

o as dar nezinodama, kad laukiuosi bedarbe patapau, tai man reiks is naujo darbo ieskotis. gal ir darbo jau bus po geru metu

07. May 2011, 23:07

Titas tai 2k miega o buna, kad ir 3k pamiega. 😀 ir tai vakare jau nuo 20val zyzlys buna 😀 o mano vyras tai gryna peleda. As isejau dviems metams. Bet galvoju gal po pusantru metu po truputi padirbeti viena , kita dienele. Zinoma, jei viskas gerai ir jei virsininke nieko pries bus. Siaip, mielai buciau namie, bet paskui labai sunku bus isivaziuoti i darba, tai apsilima nors tureciau 😀

laurora laurora 07. May 2011, 21:33

as pritaisau misinio per karta 180-200 ml, tai beveik visada isgeria, nebent kas nors ja kamuoja - sloga, dantys ar dar koks skausmelis.

07. May 2011, 20:24

tai gal tikrai titukas pašalo ir užkimo gerklytė,tai gerai,kad visi tokie 😀 maniškis tai eina miegot 10 ir ligitą stengiuos guldyt anksčiau,nes kai vieną kart dienoj bemiega vakare sunkiai beeina susitvarkyt su ja,būna visa pavargus ir pikta,o man neina užmigt anksti,tai aš dažniausiai 11 nueinu ir ryte geriau ilgiau pamiegot,o maniškis 7 jau gyvas,nu kai į darbą reik suprantu,o savaitgalį tai nervina,atsibunda anksti įsijungia teliką ir kur jau bemiegosi 😀 aš tai dviems metams išėjau,o kiek tu laiko būsi gardenija? dėkui už sveikinimus 😀

07. May 2011, 19:55

mano vaikas be koju

07. May 2011, 19:55

norit pamatyt koks mano vaikas baisus

07. May 2011, 19:50

O kada mamytes zadat i darbus gristi? Kiek auginsite meteliu savo maziuliukus, maziuliukes ? 😀

07. May 2011, 19:39

mano manau tiek nesuvalgytu, nes siandien misinio padariau 210 ml, tai isgere 160 ml ir daugaiu nenorejo. Bet buna, kad ir isgeria. Mes dar tik 2 sav kai pieno misini geriam, tai gal neiprates, nes kai pati maitinau tai tikrai tiek pienuko negaudavo, kaip dabar 😀

laurora laurora 07. May 2011, 18:19

kazkaip 2 kartus tik pienuko duot man atrodo mazoka.

laurora laurora 07. May 2011, 18:16

matai kaip? as tai pavakariams visada duodu jogurto ar varskes, o po ju pienuka

07. May 2011, 13:42

as tai galvoju du ar tris duoti, tai viena diena taip, kita kitaip. Jei duodu tris tai ir taip, kaip jus Laura. Jei du, tai pavakariams neduodu. 😀 Tada kokia varskyte duodu ar jogurtuka. 😀 sveikinam Ligitele su kruminukais 😀

laurora laurora 07. May 2011, 13:02

as duodu 3 kartus misinio - ryte, pavakariams ir vakarienei. bet dar visada po ranka arbateles turiu ir duodu atsigert

laurora laurora 07. May 2011, 13:01

jo, sandriked, velai einam gult. apie vidurnakti. mes visi 3 esam peledos, tai sunkumu nekyla 😀

07. May 2011, 12:30

Mamytes, o kiek kartu per diena duodat gerti savo maziams pieno misinio?

07. May 2011, 12:29

Laba, laba visoms mamytems. 😀 Tai gali visko buti, kad prades vaikscioti 😀 bet manau, pries pat varzybas registracija tikslinama, o jei ir vaikscios tai jau nerungtyniausim 😀 Mano Titas vakar pradejo tokiu gergzenciu balsu sneketi, gal nuo rekimo ar pasalo, bet slogytes nera. Atrodo, kad visai kitas vaikas sneka su pakimusiom balso stygom 😀

07. May 2011, 12:18

šiandien ryte darė,bet jau normaliai,nu žiūrėsim,gal ir praeis greit,maniškė tai irgi tik pora kartų tebuvo atsibudus kažkaip keistai 😀 laura, bet jus vėlai einat miegot ane?

laurora laurora 07. May 2011, 10:56

labukas. antibiotikai dar kelias dienas veiks, tad dar gali palaisveje viduriukai but. sianakt stebuklinga naktis buvo. be jokiu ceremoniju uzmigo ir ismiegojo, bet dantuko dar nematyt

07. May 2011, 10:24

taip ir galvojau,kad ropliukų lenktynės,kažkada mačiau per televizorių 😀 o gal jau kai ateis varžybos titas jau vaikščios 😃 o ten kurie pradeda eit diskvalifikuoja 😀 nu mes vakar pabaigėm gert antibiotikus tai žiūrėsim kas čia bus toliau 😀 dar biški slogytės turim,o taip tai jau visai gerai,du krūminukai viršuj jau pralindo,gal bus geresnė jau

laurora laurora 06. May 2011, 23:58

oi geras! visa laika ziurejau su sypsena 😃 http://tv.delfi.lt/video/rOZlviQA/

laurora laurora 06. May 2011, 23:52

cha, idomiai turetu but kudikiu lenktynes. tik nemanau, kad jie ten visi ropos i prieki 😃 vaizdeliu turetu but geru 😃

1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 75