2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

laurora laurora 05. May 2011, 14:18

dabar tai dantys mus labai kankina ir nakti rekia bent pora kartu po pusvalandi koki, tai miegas nusitesia iki 10:30. gal ir ilgiau miegotu, bet jau zadinu as ja, kad neissibalansuotu miego ir valgio ritmas

laurora laurora 05. May 2011, 14:16

kad nereikejo ir pratint. kai neatsibusdavo nakti, tai ir neduodavau pieno. turbut miegas jai svarbesnis uz maista 😃 na, o dabar jau pripratus ji taip. gaunasi 12 val. be jokio maitinimo, nes paskutini karta jai duodu 22 val., tada pora val.iki miego dar zaidzia, o atsibunda tik apie 10 val.ryto

laurora laurora 05. May 2011, 14:14

oi, as daug buvau per nestume priaugus (apie 30 kg). siuo metu iki pries nestuma buvusio svorio liko numest 6-7 kg. ir taip sunkiai numeciau didziaja dali priaugto svorio, o dabar sitie likusieji kg nebekrenta nors tu ka. o juk ir orai atsile, daugiau vaikstom visur, bet nekrenta. net nezinau, ka cia dar prie to paties ijungus... dietos ir taip laikausi - labai mazai valgau, daugiau judu is po ziemos, bet va, nenori krist tie nelemti lasiakai

05. May 2011, 14:12

kaip gerai,o ta atsibunda ir verkia,tai duodu arba mp arba ko nors atsigert,nes atsibunda tai laaabai dažnai,nežinau kaip atpratint reiktų,o kaip čia taip pripratinai Eiviltę? 😀

laurora laurora 05. May 2011, 14:09

eiviltei nakti nei pieno, nei vandens neipirsi, kad ir prabudus buna. taip jau ismoko, kad nakti valgyt nevalia 😃

05. May 2011, 14:09

tai man ir ant pilvuko viskas,tai darau atsilenkimus ir vistiek nieko ☹ maniškė naktį tai dažnai kelias dar,kai nekanda duodu mp,o kai kanda tai arbatos duodu,dabar kai sergam tai su medum,o taip tai naktį duodavau gryno vandenuko 😀

05. May 2011, 14:01

po gimdymo liko keli kg ☹ ir reiktu numesti nuo pilvuko, bet.... vis neiseina. reiks suimti save y rankas ir ant dietos pastoveti 😀 o manoji nevalgo net koses su pienu, valgo tik mp ir tai tik vakare ir ryte, dar kartais nakty

05. May 2011, 13:55

su antspeniais tai vargom anksčiau,bet nenori ji per juos gert,o nutrauktą pieną bandžiau duot,tai negeria,nei kai mažesnė buvo nei dabar,sakau juk koks skirtumas,bet negeria ir viskas,arbatą iš buteliuko geria,o mano pieno ne,sakiau maža ožkytė 😀 galvojau gal jau karvės pieną geriat 😀 galvoju gal nusipirkt mišinuką,bet jei vėl negers,vėl išmesiu pinigus į balą,jau buvau nusipirkus kelis pakius kol mažesnė buvo tai teko išmest lauk,nes juk negėrė iš buteliuko,o dabar kai įkanda tai nebeduodu krūties,sakau gal kitą kartą nekąs ir taip gaunas,kad vis rečiau ir rečiau begeriam mp tai sakau,paskui visai dings

laurora laurora 05. May 2011, 13:03

manajai nepatiktu klaviatura, jei jos patys nenaudotume. kiek turi senu distanciniu, bet vis tiek ciumpasi ta, kuri mes maigom

laurora laurora 05. May 2011, 13:01

sandriked, o antspeniu nebandei? arba nutrauktu pienuku maitint galima

laurora laurora 05. May 2011, 13:00

ne, sandriked, misinuka. klausiau daktares, ar jau galima duot karves piena, tai sake, palaukt iki metu. nebent turetume savo karve

05. May 2011, 12:47

mes tai neturim senos klaviatūros va bėda,tai duočiau irgi galėtų trankyt 😀 o kaip jums su svoriu,ar jau sugrįžot į prieš nėštuminį svorį?ar iškart po gimdymo jau viskas gerai buvo? 😀 man tai nuo pilvo dar reiktų numest lašinukų,tik niekaip neišeina 😃

05. May 2011, 11:22

mano Vestutė ir taip daro 😀 tai padavėm sena neveikiančią klaviatūrą, na tai kai užeina, tai tranko kaip reikalas, 😀

05. May 2011, 11:11

gryna teisybė,turbūt,visiem vaikam taip,o klaviatūra kaip patinka,tik pribėga ir duoda su rankom kaip per pianina 😃

05. May 2011, 11:10

tai pas mus ir tas pats,nelabai nori leist prie kompo pasėdėt,jaučiu,kad aš greit nebemaitinsiu savosios,nes labai jau pradėjo kąst,pažinda pažinda ir kanda,tai nežinau ka čia daryt

05. May 2011, 11:09

tai juo negalima tuo labiau traukia 😀 mano pana ir taip jei pasakai kad negalima, tai būtinai padarys, o jei nieko nesakai tai ir nereikia, nes neįdomu

05. May 2011, 11:08

nedingusios, lialia jau didesni ir laiko daugiau reikalauja, tai kompas lieka antroj vietoj 😉

05. May 2011, 11:07

laura,o karvės piena duodi ar mišinuką?

05. May 2011, 11:06

aha,bet visada kai ką nors padaro,žiūri kokia reakcija bus,jei ką nors pasakai,tai pradeda juoktis ir vėl tą patį daro 😃

laurora laurora 05. May 2011, 11:05

sveikutes. rytais duodu koses ir pieno.

05. May 2011, 11:05

labas rytas,kur čia visos dingusios 😀 mes tai šįryt privalgėm kiaušinio,tai dabar žaidžia patenkinta 😀 jau visai gerai jaučias tik ta sloga dar kankina

05. May 2011, 11:03

na mes ir mokam tokius pokštus išdarinėt, 😀 spjauja ir kuo toliau, o jei dar ant mamos pataikė tai dar didesnis azartas 😀 Linkim Ligitėlei greičiau pasveikti 🌷

04. May 2011, 15:25

mes tai irgi košytę valgom,tik dabar kai serga tai nieko nevalgo,atsigeria mp,dar kokį sausainį suvalgo,o taip tai nieko,duodu košės kai pradeda spjaudytis ir dar man į veidą atsisuka ir purškia 😃 tai būnu graži 😃 mums tai labiau patinka žaidimas kai ji meta,o aš gaudau 😀

04. May 2011, 10:25

mes tai kosyte valgom rytais

04. May 2011, 10:24

labas rytas, norejau pasiklaust, ka duodat valgyt savo mazyliams, kai jie atsikelia ryte?

04. May 2011, 10:22

Labas rytas, bara kad per toli numeti 😀 dar sunku eit mazajai 😀 Maniske, tai visus iseiles bara, kas tik akiratyje pasirodo, o kai stovi prie lango tai net ir ant masinu parvaziuojanciu pyksta 😀

laurora laurora 04. May 2011, 10:08

sveikutes. mes tai zaidziam zaidima: atnesa eivilte man kamuoliuka, as ji numetu, tada ji eina arba ropoja jo paimti ir vel atnesa ir iduoda man i rankas. kai numetu kamuoliuka, tai dziaugias, bet kartu ir kazkaip idomiai bara mane. ne rekimu, bet kazkokiu kvaksejimu 😃

04. May 2011, 09:15

labas rytas,nu kai ateis laikas ir lakstys 😀 tai jau taip ir be gumbų nei vienas neužaugo,neišsaugosim ir labai norėdamos,na nors mes jau ir vaikštom,bet dar rimtų traumų neturėjom tfu tfu tfu 😀

laurora laurora 03. May 2011, 18:28

idomu, kada jau normaliai lakstyt prades

03. May 2011, 17:45

Mano pupos vardas Vestina. Na su tais stalciais tai manau dar visko bus 😀 ne vienas vaikas tikriausiai neuzaugo neprisiveres. Musu ir neisimtis 😀

1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 75