2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

11. May 2011, 09:36

Pas mus uz lango dabar pjauna zole mini traktorikai. Tai Titas ant mamos ranku lb susidomejes ziuri pro langa. 😀

11. May 2011, 09:34

laba ryta 😀 valio! patekom i eurovizijos finala 😀 pas mus miegamajame tv nera, tad Titukas ramiai miega, mes bunam kitam kambary ar virtuvej. Tito kriksto tevai labai suanus, jaunesni nei mes, bet lb daznai lanko ir krikstynu patalpas kaip ispuose buvo, man nezinant! Su plakatais ir balionais, iejus buvo tikra staigmena! 😀

laurora laurora 10. May 2011, 23:40

mes tai niekaip nesurandam krikstatevio

laurora laurora 10. May 2011, 23:38

gardenija, na jus ir greiti su krikstynom 👍

laurora laurora 10. May 2011, 23:36

as tai neziuriu tv, kai eivilte paguldau. iseinu i virtuve prie kompo prisest

10. May 2011, 23:05

maniškė šiandien pietų miegojo beveik tris valandas tai sakiau stebuklai 😃 išmiega koką valandą ilgiausiai,o čia 😀

10. May 2011, 23:04

maniškė tai nebenori vežime sėdėt,stojas lipa lauk,o vaikščiot pati irgi nenorėjo,rodo su ranka ką nors pamačius,kad neščiau ją,pačiupinėja ir vėl toliau 😀 tai vaikai visada maivos kai jau tėvai yra,o kol nėra tėvų tai geručiai 😃 pas mus tai draugai neturi vaikų,tai su seneliais pasėdėsim ir viskas,aišku tortas bus 😀 aš irgi žiūriu euroviziją,bet akys jau taip merkias tai nežinau ar išžiūrėsiu 😀

10. May 2011, 22:37

Ziuriu eurovizija 😀 lauksiu Evelinos pasirodymo 😀

10. May 2011, 22:34

Mes tai torta uzsakinesim Gulbinienes imoneje. Gerai, kad jos fialas yra Kaisiadoryse, kur ir gyvenam. 😀 Man patinka jos tortai, labai skanus ir visokiu idomiu galima padaryti. Savo vestuvem is ten uzsakinejom tai visiems lb patiko. Mes tai jau pasikrikstine 😀 kaip buvo 3 men. 😀

laurora laurora 10. May 2011, 21:58

na siandien eivilte ir sulauke demesio... 😀 kieme vaikai, kaimynes tik kalbina 😀 aisku, ji drovisi nepazistamuju 😃

laurora laurora 10. May 2011, 21:57

zinau,, kad vilniuj daro labai gerus tortus su foto, bet kai mes utenoj gyvenam, tai gal koki "gyvuneli" uzsakysim. siaip is mano draugiu tai niekas labai neturi vaikuciu, tai gimtadienis greiciausiai bus su seneliais. o gal dar ir krikstynas kartu svesim. dar nezinau nieko. reiks kazka galvot, kai vyras gris

10. May 2011, 21:33

Sveikutes, mes siandien su vyru visai dienai buvom isvyke i Vilniu, tai Titas buvo pirma syki taip ilgai su mociute. Tai du kart net lauke buvo ir labai linksmas, ir geras vaikas buvo. 😀 O kai grizom kaip pradejo maivytis ir rodyti viska ka moka 😀 ot kaip greitai jie darosi gudruciais 😀 Mes kai lauke bunam tai ir ne tik vezimu vaziuojam, bet ir pavaikstom. Isisnesam kamuoliuka, kuri metom ar paspardom. Ant zolytes megsta labai pasedeti, tik stebet reik, kad i burna neprisikistu. Bet pasakius Ne, tai nelabai kisa.
Mamytes, o ar planuojate kaip nors svesti Pupuliuku pirmaji gimtadieni? Zinoma, kad ta diena neapseis be totro! Bet kaip nors idomiau, ar galvojat?

laurora laurora 10. May 2011, 15:27

mes tai su vezimu daugiausiai vazinejam ir kartais islipam pavaiksciot, tai jai ne taip nuobodu.

10. May 2011, 13:57

tai jau tikrai netinkama dėžė vaikų žaidimams,mums tetukas padarė naują smėlio dėžę tai dabar jau pažaidžia kol atsibosta,maniškė irgi miega,bet mes neilgai šiandien buvom lauke,kažkodėl nenorėjo šiandien ji būt lauke

laurora laurora 10. May 2011, 13:04

labux. mes is lauko grizusios tiesiai i lovyte 😀 buvom darzelio teritorijoj pasisukiot, tai nusprendziau, kad ten labai geras smelis ateity eiviltes zaidimams, nes aplink daugiau nera kur zaist. yra 1 smelio deze netoli musu namo, bet apaugusi visa (dar as zaidziau joje pries daugiau nei 20 metu), o ir sunis vedzioja reikalu atlikinet i ja 😕

10. May 2011, 09:47

maniškė pastaruoju metu keliasi tik kartą per naktį,bandau pratint prie savos lovytės,tai šiąnakt išmiegojo iki pusės 4 savojoj,o po to pas mus 😀 bet jau šiek tiek pažangos yra 😀 gardenija, maniškė irgi taip pat kaip titas iki trijų mėnesių išmiegodavo visą naktį,tai gydytojos klausiau ar gali toks kūdikis tiek išmiegot,tai sakė džiaukis,kad dabar tiek miega,o vėliau nebemiegos,taip ir atsitiko 😃 keldavaus naktį nusitraukt,nes jau skaudėdavo ir bėgdavo pienas

10. May 2011, 09:07

sveikos, kai paskaiciau, kad jusu mazyliai taip ilgai miega, tai net pavydu paliko, as saviske guldau apie 22h, o kelias ji tarp 6-7h ryto, jai nakti gerai miega, tai ir man tiek uztenka, bet paskutine savaite naktim prastai miegot pradejo, tai dabar jauciuosi, kaip su plyta gavusi 😀 nelabai susigaudau kas vyksta, ir miego labai truksta

09. May 2011, 21:32

Mazgis mano vis dar nubunda nakti, buvo cia neseniai keli kartai, kad viena kart tik pabudo, tai jau man buvo daug laimes. O siaip 2-3. Jis kai grizom is gimdymo namu iki 3 men ismiegodavo visa nakti nesikeles. As net zadindavau valgyti, kadangi pieno persipildydavo, kad laset pradedavo, tai eidavau naktimis nusitraukineti. Arba atsikeliu patikrinti ar kvepuoja pirmasias savaites 😉 O mano vyrukui vienodai buvo ar tu papuli duodi ar buteliuku bandai kisti MP - miega toliau. Tai pienuka dedavau i saldytuva ir kai eidavom i lauka budavo lb gerai pasiimti. Bet kai tik suejo 3 men. tada kaip atburtas pradejo keltis valgyti 😀 kadangi issimiegodavau pirmus 3 men, tai dabar atsiimu 😃

laurora laurora 09. May 2011, 21:11

mes irgi i laukuti buvom isejusios 2 kartus. gerai, kad sketuka turiu. jis toks lengvas, kad labai ir nesijaute nieko kojai, kai nesiau laiptais

09. May 2011, 20:37

taip tikrai gerai kad kojos jau neskauda , mes ir ilgai laukutį pabuvom net ir valgė atrodo geriau ,tiek daug prisivaikščiojas 😀naktį ir gal gerai miegos ,kaip jūsų mažiukai ar dar pabunda naktį , mano tai be manęs miegoti negali jei aš iš lovos pabėgu tai jis tuoj ir pabunda ,vat kokio vargo pasidariau kad taip prisipratinau ,bet nieko ko mamos nepadaro dėl savo mažiukų 😀

09. May 2011, 15:21

maniškė dabar miega pietų užmigdžiau ir paguldžiau į jos lovytę,bet pastačiau lovytę taip kaip mūsų lova stovi,gal miegos,bus matyt toliau 😃 tikrai,kiekvieną dieną po naujieną,vis ką nors išmoksta 😀 mes tai irgi buvom lauke,pažaidėm smėlio dėžėj,pasivaikščiojom su kaimyne 😀 tikrai smagu laura,kad jau viskas gerai 😀

09. May 2011, 14:10

Oi kiek jūs čia daug jau prirašėt 😀 nespėjau ir aš prisijungti ☹ džiaugiuosi, kad Laura jau sveiksti 😀 viskas bus gerai. O mes ir laukutyje nuo pat ryto. labai geras oras, šilta, tai esam kaimukyje, pas mama. Mano pupa ir labai gerai miegojo visa naktį, nebuvo pabudus ir ryte iki puse dešimt išmiegojo, net keista, 😀 ir su kiekviena diena išmokstam kokį moną padirbt 😉

09. May 2011, 13:03

na tai saunu, kad viskas gerai 😀

laurora laurora 09. May 2011, 12:57

sveikutes. mes ka tik is lauko. koja labai gerai 👍 nezinau, ar cia trumpalaikis patempimas, ar jodas padeda. jau neslubuoju beveik. ir i lauka ramiai pasivaiksciot buvom

09. May 2011, 11:50

Kaip Laura, tavo koja?

09. May 2011, 11:49

Sveikutes 😀 maniskis miega dar 😀 mama naudojosi proga ir prisedo padirbeti prie dekupazo. 😉 Dabar pagaminsiu pietus, kai pavalgysim ir keliausim i lauka, gal dar nuvaziuosim pas Tito vienmenesine drauge i svecius 😉

09. May 2011, 11:21

Labuka,nu tai gal ir be gydytojų pagalbos pasveiksi 😀 šiandien tikrai graži diena,mes irgi pavalgysim ir eisim į lauką,maniškė iki pusės 11 miegojo kaip niekada,ir naktį tik kartą pabudus buvo,sakau,kad taip visada 😃

09. May 2011, 10:29

labutis va kaip negerai laurora nelaimė ištiko ,mažu greitai praeis ,o jei ne tai tikrai turi kreiptis į gydytoja ,na jau šiandien saulutė šviečia gal jau atšils 😀 ką gero veiksit ,mes paruošim pietukus ir keliausim į lauka ,

laurora laurora 08. May 2011, 23:23

na, gal kaip nors istversiu. nedaug ten pamelynave. tik po tuo kauliuku. ta vieta ir skauda labiausiai

08. May 2011, 20:04

na jau nelabai gerai, kad melynuoja ☹

1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 75