2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

17. May 2011, 15:21

Mes tai mokam viru, viru kose daryt, tai visiem daro 😀 tik pirsciuku nelenkia. Ir duot ''penkis'' ismokinau tai tetciui staigmena buvo! labai daznai rodo didelis , dielis. Pavalgo siek tiek ir rodo, kad jis didelis. Bucki ir nevisada duoda ir atia 😀 o kai seku pasaka ir sakau, kad eina katinelis raina uodega iskeles, tai visada iskelia ranka, nes viena kart sekdama parodziau tai ir dabar visad daro. 😀 Jau kokie gudrus tie musu vaikuciai, o atrodo dar net metuku neturi 😉

17. May 2011, 15:06

tikrai gražios nuotraukytės 😀 aš ir kažkada paglvojau,kad reiktų nufotkint,bet taip ir liko,pienės baigs žydėt tuoj,bet gamtoj visur gražios nuotraukos gaunas 😀 išmokinau savąją daryt myliu myliu 😀 tai vakar sakau padaryk tetukui myliu myliu tai nuėjo ir padarė,sakau kuo toliau tuo labiau viską supranta 😀 o bučkį tai nevisada duoda 😃 tos erkės tai tikrai baisu

17. May 2011, 14:56

Mes ir turim tokiu nuotraukyciu pienese, kai fotkinau tai visos mano kelnes buvo pieniuotos 😉 Labai grazute Vestina 😀 pas mus miskelis netoli namu uz kokiu 400 m tai daznai ten vaikstom. Apie arkes pagalvoju, bet stebiu savo ir Tito drabuzius, o kai gristam visada visa kuneli apziuriu, taip pat ir savo.

17. May 2011, 14:52

Ir mes sveikinam Eivilte su paskutiniu menesiadieniu 😀 :-* nelabai dar atsimenu kieno ir kada 😉

17. May 2011, 14:38

na istiesu apie erkes nepagalvojau 😀 bet jei visko bijosim tai graziu foto nepasidarysim 😀 o mes laisva minute vaziuojam y kaimuka, mums netoli tik 6 km. tai ant saligatviu labai mazai kada bunam 🤔

laurora laurora 17. May 2011, 14:05

vaje, kaip grazu!!! o erkiu nebijot? man tai baisoka savaja sodint i pievele. stengiames daugiau laiko ant saligatvio praleist 😕

17. May 2011, 13:40

ir dar viena foto mano pupos 😉

17. May 2011, 13:38

Labukas visoms, jau senokai buvau prisijungus, o kiek jūs čia priraše 😀 Mano mažoji ir labai nerami, zirzia visas rytas, matau kad miego nori, bet neina paguldyt klykia. Manau kad dėl oro čia taip, nors dar gali ir dantys būt, nes nė vieno dar neturim 😀. Praeitą savaitę buvom kaime, tai pridariau foto mažosios sode ir pienių lauke :0 buvo mini fotosesija 😀

laurora laurora 17. May 2011, 12:07

eivilte siandien kazko verksminga. kaip ir miego nori, bet nemiega. kazkaip kankinasi. gal del oro tokio prasto. slegis turbut veikia

laurora laurora 17. May 2011, 12:07

aciu

17. May 2011, 11:14

sveikutės tikros išdykėlės jūs panelės😀 ,bet jau smagu į juos žiūrėti kaip jie taip susikaupia dirba taip stengiasi ką nors padaryti ,kaip mano vakar netyčia palikau šlapias servetėles ant lovos tai jis nužingsniavo ir visas jas iš dėžutės ištraukė ,ateinu pilnos grindys ,o tik naują kaip tyčia įsidėjau ,tai ir juokas ima ir pyktis 😀taip ir mes sveikinam EIVILTE su 11mėn.🌷 tikri išdykėliai mūsų vaikučiai 😀

17. May 2011, 10:53

kas iš tų lėlių 😀 maniškė irgi į jas nežiūri,nebent akis pakrapšto ir nueina 😃 taigi pamiršau,kad eiviltės mėnesiadienis buvo,sveikinimai didžiausi 😀 kažkaip vakar atsiminiau jau lovoj gulėdama 😀 maniškė dar miega,atsibudo puse aštuonių pažaidėm lovoj pas mane ir paskui sugalvojo pamiegot dar,tai miega dabar panelė,išsimušim iš ritmo šiandien 😃

laurora laurora 16. May 2011, 23:55

siandien mama atnese traktoriuka ir lelyte eiviltei. nepatikesit, bet i lele net neziuri, o traktoriuka tampe su savim visa vakara 😀 prie technikos nuo mazu dienu... kaip ir tevas 😃

16. May 2011, 20:51

tai jau tikrai,jeigu tylu ramu tai vadinas kažką veikia 😀 dažniausiai atranda ko negalima imt,jei netyčia palieki ne vietoj padėtą,bet taip tylu ramu 😃

laurora laurora 16. May 2011, 19:14

mane tai juokas ima is eiviltes "tvarkos". svarbiausia, kad vaikas taip susikaupes dirba, krausto ka nors. tada ne garselio neisleidzia. tylu, ramu namie buna 😃

laurora laurora 16. May 2011, 16:15

musu irgi su uztrauktuku. bet ji atsisega sleikutes ir issimauna is jo

16. May 2011, 15:10

tai jau jo,tvarka gali būti su išplautom grindim ir indais,o visa kita tvarka pagal vaikus 😃 nu dar biški būtų ankstoka 😀 bent kaip sako,geriau vienu kartu atvarksti ir viskas 😃 jau ligita biški ugtelėjus,bet vistiek ankstoka 😀 o ji mano pavyduolė,kaimynės berniuko negaliu paimt,tik pamato ir atvaro,kad ją paimčiau,tik padedu tą berniuką ir ji jau eina vėl savais reikalais užsiimt 😃 maniškė kažkaip nenusispardo,atsigula ant pilvuko ir miega,jei jau atsibunda,pradeda narnėt,tada reik eit ją paglostyt ir vėl miega 😀 arba reik duot pienuko atsigert 😀

16. May 2011, 15:00

Mano tai apsivelkamas, toks su uztrauktuku, tai dar nesupranta, kad atsitraukti reikia 😉

laurora laurora 16. May 2011, 13:25

seniau ir as eivilte guldydavau su miegmaisiuku, bet paskui ji isigudrino ir pradejo issirengt is jo

16. May 2011, 13:17

Sandra, tai gal isispildys tas sapnas?! 😉 As tai Tita i miegmaisi dedu, nes kitaip ir miegotu nusispardes 😀 Taip o su tvarkos darymu tai ir pas mane tas pats, varo keturiom is paskos, atsistoja ir vel viska padaro savaip, ir dar taip greit! 😀 Tiek ,kad grindis issiplauni, o daiktai tai guli pagal Tita, kur padejo! 😀 o apie veidrodziu valyma, tai ner ka kalbeti, visi nuciupineti tuoj buna 😀

laurora laurora 16. May 2011, 12:38

atsisiunciau reklamu baneri. kaip dabar gera, kai nebeiskrenta reklamos narsant. o tai budavo nebeimanoma... atsidarai koki psl,tai per visa monitoriu iskrenta reklama ir dar su garsu

laurora laurora 16. May 2011, 12:37

labukas. eivilte miegojo gerai, tik nusiklojus buvo ir labai jau ji muistos lovytej miegodama. viena karta vienam kampe miega, kita karta kitame randu 😀 siandien pas mus prastas oras, o vakar geras buvo. tad spejau ir nusvilti saulej

16. May 2011, 12:09

mažoji išdykauja,atėjus spaudinėja klaviatūrą 😃 pas mus tai ir vakar ir šiandien blogas oras,apsiniaukę,vis palynoja,maniškė jau gan gerai eina,išmoko ir atsistot nesilaikydama,bet jau tikrai viską reikia patikrint ką ant žemės pamato,atsisėda ir krapšto 😃 ir žolytes paskabo 😀šiandien tvarkiausi kambarius,tai aš tvarkau,dėlioju daiktus į vietas,o ji iš paskos eina ir viską vėl verčia 😃 ir pasidaryk tu tvarką su tokiais vaikais 😃 šiąnakt sapnavau,kad buvau nėščia ir su geru pilvu jau 😃 sakau turbūt,kad matau kaimynę su pilvu vaikščiojančią 😃

16. May 2011, 12:03

sveikutės,pas mus i

16. May 2011, 12:00

Sveikos mamytes 😀 Pas mus visa nakti lyjo ir is ryto, dabar jau giedrinasi, bet vejas didelis. Mano mazius miegojo prastokai, daznai nubudinejo, bet uztenka soskuti ideti ir toliau miega. Bet ryte nubudo, isgere pieno misinio ir toliau miegojo, pramiegojo savo pusrycius 😀 tai dabar ir pietus darysiu veliau, isejom snd is rykiuotes 😉 dijux, ir mano mazius nevaiksto dar 😀 Pastovi pats 5 s, nesilaikydamas ir baldais visur eina ir pradejo zaislu deze ant ratuku stumpti pats 😀 ir taip vaiksto po visur, o toks juokas ima is nugaros atrodo kaip koks antinas! uzpakalis su pampiu issiputes ir i sonus tik kryp - krypt 😀

laurora laurora 15. May 2011, 23:53

kaip siandien nusvilau nuo saules rankas ir kakla... 😕

laurora laurora 15. May 2011, 23:50

...o jei pamatys ka ant zemes, tai ir sedasi iskart ziuret ir ciupinet

laurora laurora 15. May 2011, 23:50

sveikutes. jo, paklisena po kambari nesilaikydama. siandien vaziavom vezimeliu i kita miesto gala, tai daviau ir pavaiksciot uz rankutes vesdama. tik eina ji ne ten, kur reikia 😃

15. May 2011, 21:53

sveikos, mamytes,,,labai seniai cia jau buvau, labai idomu, kaip visoms sekasi...😀 kaip jusu mazyliai...daug ka jau moka tikriausiai,,,kiek suprantu lauroros mergycka jau ir vaiksto😀 maniskis berniukas bando, kabinasi,stojasi, bet pats eiti dar bijo,,,gulejom ligoninej 5- dieneles, apsirge buvom. kas pas jus naujo, gero?

15. May 2011, 16:51

Sveikutes. 😀 Na taip, Sandra, nesmagu kai maziui skauda ☹ ir sianakt buvo vel tas pats , jis labai sunkiai prasipurpsina, matyt dujos uzsilaiko pilvuky 😀 po espumizano gerai buna. Snd 7val atsikele 😀 buvom rumsiskese seimu festivalyje, lb smagu buvo, plius dar geras oras. Dabar uzbegau trumpam ir lekiam i vilniaus oro uosta sveciu pasitikti 😀 tai mano vaikiui snd ispudziu!!!!! kazin kaip nakti miegos po tiek visko naujo, kiek teko pamatyti 😀

1 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 75