2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

laurora laurora 06. May 2011, 23:51

as sudocremo dovanu gavau, kai gimdziau. tik baigus bepantena ji pradejau naudot. bepantenas toks riebus ir tikrai labai gaivinanciai veikia sudirgusia ar suskeldejusia oda.

06. May 2011, 18:44

Bepantenas ir man labai patinka, ypac gerai kai sloga ir persti panosi ir sausos lupos 😀 Man dar labai patiko ir Weledos kremas su cinku. Bet dabar isbaiginejam likucius Sudocremo 😀

06. May 2011, 18:41

O kudikiu lenktynes ropojanciu leliuku, jas skelbia radijo stotis M-1 plius. Vilniuje ir |Kaune vyks birzelio 4d, o Klaipedoje Birzelio 5d. Miesta gali pasirinkti koki nori. Sios lenktynes vyksta kiekvienais metais. As macius siu lenktyniu video tai galima is juoko griut vietoj 😃DD labai jau geros emocijos visai seimynai ir pabendravimas su kitomis seimomis! 😀

06. May 2011, 18:37

Sveikutes 😀 mes turim puodeli su minkstu snapeliu, siaip visokius gerimus tai geria is jo, o pieno misinio is to puodelio pageria koki 30 ml ir viskas daugiau nebegeria, sakiau gal vel kada reikia pabandyti pasiulyti, gal jau gers 😉 O Sandra, zinok uzpakaliukas isbertas gali buti nuo antibiotiku. Nes labai daznai taip vaikai sureguoja. Pastebek, kai baiksit gert antibiotikus ar ir nepasibaiks.

06. May 2011, 18:27

visko gali būt,aš tai neatsimenu to kvapo kur tepdavo,bet atsimenu,kad su kažkuo tepdavo 😀 tai koks skirtumas,svarbu geras ir padeda 😀

laurora laurora 06. May 2011, 18:08

siaip pasakysiu atvirai... atsimenu, kai mano mociute karvems spenius eidavo tept, tai kvapas tepalo buvo beveik kaip bepanteno

laurora laurora 06. May 2011, 18:07

mano sesei, kuri tokia mandresne ir naudojasi geromis kosmetikos priemonemis, irgi patiko bepantenas, kai daviau pabandyt. o maniau, kad uzpakaliuko kremo net nenores bandyt 😃

06. May 2011, 15:11

jo bepantenas tai geresnis ir man,aš ir spenelius juo užgydžiau kai buvo sutrūkę pradžioj,niekas daugiau nepadėjo 😀 reiks tept vis tą tai turėtume ir išsigydyt

laurora laurora 06. May 2011, 13:36

va va, nuo skystumo to beria. astresnis kakutis gaunas, prikimba prie odeles ir grauzia. bepanten labai geras. man tai daug geresnis uz sudokrema. ziema as juo tepdavausi susikilusias rankas, tai kita diena jokiu suskilimu nebebudavo

06. May 2011, 13:31

tai visalaika patepu,tepdavau sudocrem,bet kažkaip buvo anksčiau išbėrę,tai dabar tepam bepanten,nu dabar skysčiau kažkaip daro,gal nuo antibiotikų,bet duodu papildomai linex,bet matyt vistiek veikia antibiotikai,reiks daba kažkaip gydytis tą bėrimą

laurora laurora 06. May 2011, 13:24

siaip ypatingai nuo skystesnio kakucio beria. net ir 10 min palaikius jau raudonis ismusa uzpakaliuka. patepk kokiu tepaliuku

06. May 2011, 12:09

nu kad lyg ir ne,dažniausiai pamatau kai padaro,nors vakar tai ilgiau užsibuvo,nemačiau kada padarė ir užuost neužuodžiau,nes slogos turiu,rimtai gal dėl to išbėrė,nu žiūrėsiu kaip bus toliau,bet dabar tai skauda vaikiukui

laurora laurora 06. May 2011, 11:15

laba. o tai gal palaikei kada ilgiau su kakuciu ja, ir del to galejo isbert?

06. May 2011, 10:41

nu nežinau,gal negrauš,vyro pusseserė vaikams tokius turi nupirkus tai geria,tai gerai,kad neliepia mest daugiau 😃 maniškis irgi nieko nesako,nu dabar jau beveik viskas nukrito,tik va tas pilvukas ☹ Ligita gi vakar pasičiupo degtukus nuėjo į kitą kambarį,išsiėmė pora ir braižo 😀 mato kaip mes darom tai ir jei prisireikė 😃 anksčiau tai grauždavo dėžutę pasiėmus,o dabar jau slepiam degtukus. blemba kaip nervai ima užsisakiau iš interneto pampersus,bet tokius kaip visada perku,o kad išbėrė,tai nesuprantu kas pasidarė ir dar pora pakių nusipirkau ☹

laurora laurora 06. May 2011, 00:44

kazin, ar neprades grauzt to minksto snapelio? jo. vyrams gerai. nei jiems svori mest reikia, nei jie suka del to galvos. siaip tai mano vyras sako, kad daugiau nekudeciau

05. May 2011, 22:17

tai manęs irgi buvo klausę 😃 bet šiaip moteriškė,bet matyt nejaukiai pasijuto tai greit nuėjo 😃 tai vis padarau atsilenkimų,bet nevisada išeina,kitą kart tingiu,bet reiks susiimt 😀 vyrams kas,padaro vaiką ir viskas,o viską iškęst tai reikia moteriai 😀 sakau gal reikia puodelio su minkštu snapeliu tada gal gers

laurora laurora 05. May 2011, 22:10

eivilte irgi negeria is puodelio su snapeliu. kai duodu, grauzt snapeli pradeda

laurora laurora 05. May 2011, 22:09

o kas cia per lenktynes?

05. May 2011, 20:12

Siandien Tita uzregistravom i Kudikiu lenktynes birzelio 4d. 😀

05. May 2011, 20:09

Taip Sandra, tai jau man taip buvo, kad teta atvaziavusi taip kukliai paklause: gal jau antro laukiesi? 😃 Sakau, ne, o mano vyras sako: as buciau nieko pries 😀 😀

05. May 2011, 19:48

nu pas mane tai irgi kokie trys kilogramai likę ir tie patys ant pilvo kabo,sakau vasara artėja,tikrai kaip reiks su maudymosi kostiumėliu pasirodyt,baisu,visi pagalvos,kad vėl laukiuos 😃

05. May 2011, 19:40

bet kad bėda ji nelabai nori būti su tečiu,tuoj pradeda verkt tiesia rankas pas mane,kad tas tetis pasisodina vaika ant lovos ir žiūri televizoriu ir sako vaikas nebūna su manim 😃 tai sakau juk reikia žaist su ja,ji nenori televizoriaus žiūrėt 😃 maniškė irgi nenori gert iš puoduko,nupirkau su snapeliu puoduką tai per snapelį išvis negeria,taip kai duodu iš puoduko gert tai ji burbuliuoja,paskui sugalvoja rankas susikišt į puodelį 😃 reik patikrint kas ten yra 😀 tai jau tikrai kaprizingi daros tie mažieji 😀 mes tai irgi einam apie 21 miegot,ryte apie puse 9 keliamės

05. May 2011, 18:18

Mes tai kol kas gyvenam pas mano mama, nes nusipirkom buta, bet dar remontuojam. Tai ir tvarkausi kai kas nors buna. O jei tenka vienai tai visur paskui siurbli eina. 😀 Anksciau labai siurblio bijojo, o dabar jei pajegtu uzsiliptu ant jo 😉

05. May 2011, 18:14

Nakti mes ir keliames 2-3 kartus, o keliasi puse 8 😀 o miegoti einam 21val, pas mane jis vyruriukas, i mama 😀 Nakti 2k tik maitinu, bet nezinau ar jis ten pienelio dar istraukia 😀 kartais duodu vandenuko, jei dazniau nubunda. O kg pas mane ir nekrenta. per nestuma priaugau 15 kg. o 9 kg. laikosi nuo gimdymo iki dabar. Pilvas labiausiai mane nervina, nesitraukia ir nors ka :-/ Sakiau reikia bandyti lanka sukti, nes geda bus i papludimi nuvaziuoti. 😉

laurora laurora 05. May 2011, 18:07

atrodo, visi maziukai pradeda kaprizus rodyt ir nenori pasilikt vieni. mano maze tai pradeda verkt, kai mociute iseidineja. jai su manim ir mano mama labai patinka. turbut jauciasi kaip butu su 2 mamom 😀

laurora laurora 05. May 2011, 18:06

sandriked, tau gerai, kad nors vyras pabuna su vaiku. o man tai nei apstvarkyt neina, kai tokie kaprizai.

05. May 2011, 18:05

Mes pusryciam valgom pieniska kruopu kose, o dabar kai misini pradejo gerti, tai kai tik pabunda duodu dar ir misinio. Tik gaila, kad is puodelio nelabai geria misinuko, reikia buteliuko. Nors mes jo kaip ir nenaudojom anksciau. Kaip jau po truputi reiketu atpratinti nuo buteliuko, mes kaip tik, prisipratinom 😃

05. May 2011, 17:58

Sveikutes 😀 Vakar buvom isvyke. O snd susikaupe visokiu darbu, o dar mano mazius snd niekaip manes nepaleidzia is akiracio. Jei tik kur nueini i kita kambari tai is kart rekia, arba is paskos ropoja visur 😀 Matyt ir mums dantukai kyla aukstyn 😉

05. May 2011, 15:45

oi pažįstama situacija,pas mus grynai tas pats,verkia ant kiekvieno žingsnio,tai aš ir pavalgau vakare kai musu tetis grįžta ir pabūna su ja,o taip tai be šansų

laurora laurora 05. May 2011, 14:20

dabar ji tokia verksne, kai dantys dygsta. net pamperio neimanoma isnest - zviegia is karto. ir balsa dar turi skardu kaip tecio, tai isprotejimas man vienai su ja. gerai, kad bent pamiega diena, tai nors ka pasidarau. o taip gal ir pavalgyt man paciai neiseitu, nes net i wc negaliu ramiai nulekt

1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 75