2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

03. May 2011, 17:03

tai ir Eiviltė greit vaikščios,Ligita irgi taip pat iš pradžių trumpus atstumus eidavo neisikibus,o dabar jau po visus kambarius duodas,jau išmoko ir atsistot neisikibus 😀 su stalčiais tai ji daug kartų buvo prisivėrus pirštus,dabar jau išmoko neprisivert,aš ir nenorėčiau,kad maniškis išvažiuotų ilgam kur,gerai,kad jo netraukia jokie užsieniai 😃

03. May 2011, 16:12

Oi suprantu tave Laura, kaip ilgu laukti. As kai laukiausi, mano vyras turejo 2,5 men isvykti is Lietuvos, tai taip buvau pasiilgus.... Sakiau daugiau neisleisiu 😃

laurora laurora 03. May 2011, 14:23

as tai neleidziu eiviltei jokiu bulviu ar siuksliu ciupinet, nes viska kisasi i burna. siandien lauke po ligu pirmakart buvom, tai gelytes visokias jai rodau, duodu, o ta apziurejus jau i burna deda

laurora laurora 03. May 2011, 14:21

ligita saunuole, kad vaiksto. eivilte tik trumpus atstumus bando nueit neisikibusi, bet jei tik pajunta, kad grius, tuoj pati atsiseda ant zemes.

laurora laurora 03. May 2011, 14:20

sveikos. taip, gardenija, musu tevelis i reisus isvaziuoja beveik 2 menesiams.

03. May 2011, 14:06

sweikutes,kaip mamytes gyvuoja?kaip mazuciai auga?seniai ir buvau pas jus cia sweciuose😀lako ner prisest su darbais uzsiemusi.niu tai ar jau jusu mazuciai vaiksto?manasis pabande ir viskas vel neeina.

03. May 2011, 13:22

oi kaip gaila, penelope ☹ beja kuo vardu jusu dukryte? manasis ir snd komodos stalcius darinejo, tai sedejau salia, nes butu tikrai pirstus taip pat prisiveres, laiko ne uz rankeneles ir daro stalciu :/

03. May 2011, 12:53

siandien prisivere pirstus su spintele, oi kiek asaru buvo ☹

03. May 2011, 12:52

mes ir dar nevaikstom, 😀 manajai bulves ciupinet patinka 😀

03. May 2011, 11:39

Na grazu ziureti, kokia Ligitute saunuole! 😀 Mes dar taip nevaikstom. Manajam ir patinka siukslines 😀 ir dezute su cesnakais butinai reik issitraukti, smagu juos ten apvalineti, visus paciupineti ir vel i dezute deti 😀

03. May 2011, 10:35

jau tikrai greit auga,kas ir beliko iki tų metų 😀 greit mokosi mūsų vaikučiai,bet maniškė kažkaip nenori kitų vaikų,kaimynė turi 8 mėn berniuką tai ji pažiūri truputi į jį ir užsiima savo darbais 😀 jau pradėjo pavydėt manes,pašnekinau aš jį tai Ligita žiūrėjo taip keistai paskui pasiėmė už piršto ir vedės namo 😃 tai gal nebus jau taip baisiai 😀
va kaip mes vaikštom 😀

03. May 2011, 10:28

Jau kas patinka tai patinka lialiams stalčiai, spintelės, o mano panai dar ir šiukšlinės 😀 tikra namų darkytoja pasidarė 😀. Na su tais dantimis tai bijau kaip reikalas, kai pradės visi iš karto dygt tai jaučiu ir ligoninę pasiekt reikės. ☹

03. May 2011, 10:04

Gerai Mindaugeliui, kad seses pagalbininkes turi. Vaikai augantys tarp vaiku daug ka greiciau ismoksta. Mano dukterecia kai atvaziuoja, tai ir visa laika uzsiima su Titu. 😀 O jam tik to ir reikia! 😀 Labai patinka jam vaikuciai 😀

03. May 2011, 09:21

taip jau iškadas daryti tai jau jiems patinka ,sakai niu niu negalima tai jį tik juokas ima ir toliau savo daro 😀mano ir jau truputį pasileidęs paeina sesės ji treniruoja viena laiko kita kviečia ,o jis patenkintas žingsniuoja .

02. May 2011, 22:21

o tai Eiviltes tevelis dirba gal kur toli?

02. May 2011, 22:17

Tikra tiesa Laura! 😀 Greit prabego man sis laikas, ypac nuo puses metu laikas is vis suoliais bega 😀 Mano snd vyras pora kart atsistojes pasileido rankomis ir kelias sekundes pats pastovejo. 😀 bet taip baisu man i ji ziureti, atrodo, kad tik jei kas, speciau pastverti. Taip pries pora dienu per savo judruma lupyte siek tiek prasiskele. ☹ bet zinau, kai vaikscios tai is vis bijosi del kiekvieno zingsnio 😀 bet visur pagalves nespesiu pakisti 😉

laurora laurora 02. May 2011, 22:09

o taaaip. stalciai ir spinteles visiems lialiams patinka 😀 mano eivilte tai per si menesi triuku visokiu ismoko, kad juokas ima. pvz, kai buna netoliese ir turi zaisliuka, tai jei cepsiu ar sakau niam niam, tai ji man gruda i burna savo zaisliuka. bet taip ziebia, kad maza nepasirodys. taip juokas suima tada 😃 dar ismokus i dubeneli kraut zaisliukus, duot man daiktus i ranka, bando pati apsimaut kojinyte, bet iseina jai tik uzdet ant kojytes. zodziu, zbitkija. atvaziuos jos tevelis, tai neatpazins 😀

laurora laurora 02. May 2011, 22:04

si menesi visu musu leliuku paskutiniai menesiadieniai. tada jau metus skaiciuosim 😀 bet va, reiks nauja temele sukurt - 1-2 metai skiltyje

02. May 2011, 17:27

čia visų vaikų mėgstamas užsiėmimas stalčius kraustyt 😃 jau bardakus namie padaryt tai jie
sugeba 😀 tai visko gali but kad jau ir sulauksit,penelope 😀

02. May 2011, 17:18

Siandien pas mus tik po pietu lyti pradejo, o is ryto saule buvo, tai buvom sode. Titui siandien jau daviau paragauti ridikelio. Tai riekele sukramsnojo, nes toks visai neastrus buvo 😀 Matyt patiko 😀

02. May 2011, 17:10

Sveikutes. Prie visu sveikinimu prisidedu ir as 😀 Sergantiems leliukams - kuo greiciau pasveikti. Penelope, turiu viena pazystama, kuri ir tokio amziaus leliuka turi, tai ir sake dar nei vieno dantuko neturi. Bet manau kaip prades dygti, tai visi is karto. Gerai Sandra sako, spesit prisikankinti su tais dantukais. Mindaugelis gera veikla rado! 😀 Mano Titas ir taip uzsiima. 😀

02. May 2011, 15:15

turbūt buvo nuobodu 😀ačiū už sveikinimus 😀 vargia negerai kad sergat ,tas oras toks tik ligom veistis, jau šiandien namuose visai vėsu .taip dantukai sunkai vaikučiams lenda ,mums tai dabar kažkaip atrodo nustojo 5išlindo ir daugiau nematyti .va ką Mindaugas veikia kaip mama prie kompo sėdi 😀

02. May 2011, 14:34

Jaučiu kad greit mes sulauksim tų dantukų, nes naktimis neramiai miega, blaškosi ir diena tikra nenuorama, ramios vietos neranda, kišasi viską į burną, seilėjasi. Pastarosiomis dienomis niekas neįdomu ir laukutyje nenori būti, tik ant mamos rankų ☹ Na o šiandien net neįmanoma eiti, lyja ir vėjas didelis. Tai tūnom kambaryje ☹

02. May 2011, 13:31

Mindaugui turbūt buvo nuobodu ir užmigo 😀

02. May 2011, 13:30

maniškė tai irgi neleidžia pažiūrėt tai kai verkė kažkaip atlošė galvą ir užmačiau,kad jau pralindę

02. May 2011, 13:29

ačiū už sveikinimus,mes irgi sveikinam Mindaugą ir Šarunytę su 11 mėnesių,mes šiandien buvom pasisvert tai sveriam 11,3 o ūgis 75,5 per du mėnesius tik pusantro centimetro paaugo 😀 šaunulis Mindaugėlis vaikštinėja,Ligita jau nebenri mamytės pagalbos,bėga pati,pargriūna tada reik mamytės po t vėl stumia ranką šalin ir pati eina 😀 tik mes dabar irgi turėsim gert antibiotikus ☹ niekaip nepraeina tas kosuliukas,vaistų prirašė,o kaip ji jų nenri gert,tik pamato buteliukus ir jau verkia. Penelope išdygs ir jums dantukai,dar spėsit prisikankint su jais 😀

laurora laurora 02. May 2011, 13:08

naktis nerami mums buvo. maze tai kukciot miegodama pradeda, tai rekt nei is sio nei is to 😕 diena stveria viska grauzt. tai turbut kruminukai ir mus kankina. tik nesileidzia apziurima. dar kai priekiniai dygo, tai siaip netaip paziuredavau, o dabar nebeimanoma - spurda, zviegia arba susiciaupus rekia

laurora laurora 02. May 2011, 13:06

labukas. as irgi prisidedu prie sveikinimu lelytems 🤗

02. May 2011, 10:05

sveikutės vakar buvom koncerte tai Mindaugas užmigo belaugdamas kol sesės pasirodys, ir triukšmas didelis buvo ir nieko miegojo man ant rankų , pamiršom vakar pasveikinti Ligitukę su 11mėn. sukaktim 🌷 sveikinam ,o šiandien sveikinam Šarūniytę🌷, kuri kažkur dingusi ir pas mus į svečius neužsuka 😀va kaip greitai musų mažiukams jau 11mėn. jau dideli.mes turime 5dantukus ,ir vaikščioti su mamytės pagalba beveik išeina ,kaip greitai bėga laikas 😀

02. May 2011, 09:53

Labukas visoms, su praėjusiomis šventėmis 🌷 🌷 🌷 O mes tai dar dantų neturim ☹ būsim bedantės tikriausiai ☹ ☹ ☹ bet kelios dienos labai neramios esam, tai gal jau tie dantys pasirodys? 🤔

1 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 75