Mūsų spalvotas ruduo

Mūsų spalvotas ruduo

10. Oct 2019, 11:33 Dovileab Dovileab

Labas,

Ruduo man - naujos pradžios, naujų tikslų, naujų patirčių metas. Šis ruduo mūsų šeimai ypatingas - rugpjūčio vidury sulaukėme dukrytės Elzės. Esame jau keturiese! Sulig šiuo pokyčiu ir vėl atėjo noras prisijungti prie Mamyčių klubo blogerių.

Esu Dovilė, prie Mamyčių klubo prisijungusi dar 2016 m., kuomet buvau motinystės “atostogose” ir namuose auginau savo mažylę Urtę. Tuo metu Mamyčių klube rašiau blogus man aktualiomis temomis - apie mamos laisvalaikį, apie vaikų bendravimą ir draugystę, apie pokalbius su savo jau ugtelėjusia dukryte ir dar daug visko :). Vėliau nustojau rašyti ir buvau tiesiog Mamyčių klubo skaitytoja ir stebėtoja.

Įpusėjus šiam rudeniui ir šiek tiek apsipratus su pagausėjusia šeima, ketinu su Jumis ir vėl dalintis savo mintimis, atradimais, motinystės džiaugsmais ir iššūkiais.

Šiandien - apie mūsų spalvotą rudenį! Kai už lango šlapia ir niūru, į savo namus “pasikvietėme” šiek tiek spalvų. Didžioji dukrytė Urtė prikalbino mane į rankas paimti teptuką ir tiesiog pailsėti nuo rutinos! Nuostabus atsipalaidavimo būdas!

Ir, žinoma, laikas kartu su dukryte. Šiuo metu nemenkas iššūkis yra rasti laiko savo penkiametei, kai namuose auga dviejų mėnesių kūdikis. Bet apie tai kituose bloguose...

Dovileab Dovileab 11. Oct 2019, 09:51

Ačiū ?!

Gintarep Gintarep 10. Oct 2019, 22:11

Sveikinimai♥️♥️♥️

Dovileab Dovileab 10. Oct 2019, 14:19

Ačiū, Egle ?

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 10. Oct 2019, 13:05

Kaip smagu, Dovile, kad sugrįžai 😀 Ir sveikinu su pagausėjusia šeimyna! Lauksim tavo blogų 😀