Kodėl reikėtų rinktis ne skystą, o gabalinį šampūną?

Kodėl reikėtų rinktis ne skystą, o gabalinį šampūną?

01. Jul 15:31 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Tinkamas kiekis

Tikriausiai esate girdėję taisyklę, kad plaukų priežiūros priemones reikia dozuoti į delną monetos dydžio kiekiu. Kyla klausimas, ar reikia vadovautis vieno cento, ar dviejų eurų moneta, kad nustatytume reikiamą kiekį? Ir kiek jo reikia mano plaukams?

Dozuoti kartais sudėtinga

Dažnai ant plaukų patenka per daug priemonės, todėl juos išskalauti užtrunka ilgai ir būna nelengva, o išplauti plaukai netrukus tampa sunkūs ir atrodo nešvarūs.  Priešingai, naudoti gabalinį šampūną yra paprasta, nes užtepta priemonė tolygiai pasiskirsto plaukuose ir ją lengva išplauti. Tai taip pat reiškia, kad sunaudojama mažiau priemonės, o plaukai ilgiau išlieka sveiki ir purūs.

Lengviau ir geriau!

Daugelis klientų palankiai vertina tai, kad NÄKK šampūnus ne tik lengva naudoti ir daug lengviau išskalauti nei įprastus šampūnus, bet ir tai, kad jie pakankamai drėkina plaukus, todėl nereikia naudoti balzamo arba plaukų kaukės.

Pasiimkite į kelionę

Kompaktišką šampūną lengva nešiotis – tiesiog įsidėkite mažą gabalėlį į kišenę! Jį taip pat galima įsidėti į rankinę arba nešiotis sportiniame krepšyje, nes šis šampūnas puikiai tinka tiek plaukams plauti, tiek praustis duše. Šis gaminys yra lengvas, mažas, todėl jį daug patogiau nešiotis nei įprastą skystą šampūną!

Patogus naudoti vaikams

Jūsų brangios plaukų priežiūros priemonės dingsta nepastebimai, nes pusė buteliuko priemonės užtenka tiek, kiek reikia vienai mažytei galvytei išplauti? Taip nebus su gabaliniu šampūnu! Šampūnas gabalėliais yra kaip tik ta priemonė, kuri tinka mažam miniatiūriniam žmogučiui, nes net stipriai paspaudus šampūną jis neišsilieja į vonią ir vandens srovė jo nenuplauna į kanalizaciją, be to, jo galite naudoti lygiai tiek, kiek reikia – nė gramo daugiau!

Minimalus ekologinis pėdsakas

Kai kalbame apie šampūnus gabalėliais, negalima pamiršti aplinkos tausojimo aspekto – palyginti su dideliais, sunkiais plastikiniais šampūno buteliais, gaminant ir gabenant mažą patogų šampūno gabalėlį sunaudojama daug mažiau gamtos išteklių. Tereikia į pirmąjį pirkinių krepšelį įdėti vieną daugkartinio naudojimo metalinę dėžutę – vėliau galėsite įsigyti savo mėgstamiausius NÄKK šampūnus 100 % be pakuočių. NÄKK gaminiai taip pat yra 100 % ekologiški, veganiški ir pagaminti Europos Sąjungoje.

Sužinokite daugiau apie NÄKK aukštos kokybės zero waste kietus šampūnus, kondicionierius ir odos priežiūros produktus-->> ČIA. 

Galima užsisakyti internetu www.nakk.beauty per DPD siuntų saugyklas ir šiose RIMI parduotuvėse:

Rimi LHM City North, Vilnius (Žirmūnų g. 64)

Rimi LHM Mylia,Vilnius (Kedrų g. 4)

Rimi LHM Mega, Kaunas (Islandijos pl. 32)

Rimi CHM Alytus, Alytus (Naujoji g. 7E)

Rimi CHM Arena, Klaipėda (Taikos g. 64)

Rimi LHM Panorama, Vilnius (Saltoniškių g. 9)

Rimi CHM Domus Pro, Vilnius (Ukmergės 308)

Rimi LHM Nordika, Vilnius (Vikingų g. 3)

Rimi CHM Outlet, Vilnius (Vytauto Pociūno g. 8)