Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
malonu mamytes😀zinokit panenu ir ilgai pamensiu savo gymdima,nes as gymdziau savo princese tik7menesiu☹patikekite buvo sunku man po jo.nes ilgai gulejome kaune,bet va dabar viskas mus labai gerai,ir turiu kuo dziaugtis😀 va cia mano dukryte😛
O aš Laura 😀 auginu dukrytę 5mėnesių 😀 esam iš Radviliškio 😀 ir man greit bus 25 😃
Sveika Dovile as vardu jolita man 20 , turiu maza pipiriuka kuriam dar tik suejo 5menesiukai 😀) mes dar tik pradejom ragauti darzovytes 😛 mes esam is Londono o lietuvoi is Panevezio.
kaip sekesi tau gimdymas dovile ? manau jau nebepameji tiek laiko praejo nemazai 😃
prasom prasom😀
aciux uz sveikinima 😘
aciux uz sveikinima 😘
oi kaip fainai bendra vardes😀 jo pernai mes😀pasutus tai tikrai pasutus manoji😃,Sveikiname Jus su praejusu 😀😘
oi kaip fainai bendra vardes😀 jo pernai mes😀pasutus tai tikrai pasutus manoji😃,Sveikiname Jus su praejusu 😀😘
manoji irgi Vilte 😃 o dar kitaip pasiutmerge 😃 kaip supratau tavoji pernai vasari gimus, o mes siumetukes, uzvakar tik atsventem 6menesiukus 😀 na o mes tai is Pasvalio man 23metai 😀
oi kaip malonu😀 auginu duryte vardu Vilte,jai dabar jau 1m6men,snekam biski,vaikstom kolkas isikibusios i baldul ar taip kur😃,zliauzom,zaidziam ir tiek,vienu zodziu tik spek ait ir twarkyti ispaskos😃,Mano vardas Dovile,man 21metai,mes is Jonavos raj,o is kur Jus mamytes?ka auginat?😀
Labukas Dovile69 prasom prasom prisijunkti 😀)
dovile69 sveika prisijungus 😀
labuka dovile69 😉 junkis drasiai 😉 pasakok ka augini? Kaip sekasi? Ka jau mokat? Is kur esat? Viska kas saus i galva 😃
labas mamytes,as esu naujoke jusu temeliai,butu malonu prisijungti prie jusu😀
maniškė tai iš kruopų avižinių dribsnių košę gavo 😀
nu sveikos mamkos😛 ka veikinejeT?
tj kokia pirma kruopu kose davet vaikui?
nesąžininga kad tiek turim laukti 😃
teks palaukt 😛 dar kol tas nuotraukas sutvarkys kad galeciau parodyt uztruks kelias dienas 😛
prašom parodyti 😃
mes tj laukiam jusu fotkiu 😃D
aciu mergaites 😘 tortas jau sudraskytas, fotkiu sociai, gerai kad seses bachurelis fotografas 😃 nusimaudem torto gabaliukus ir vakarieniaujam 😃
sveikinam 😘
SVEIKINAM VILTE !!!!!!!!! 😘
labuka 😉 pasirodo buvau apsinuodyjus norfine zuvim. Sende jauciuos jau geriau. Eisim pirkt torciuko ir pusim puse zvakutes pusmetuko proga 😀
labas rytas
aš tai laukiu kada pupa mano atsikels eisim valgyt barankos ir banano 😀)))
ka veiket? as va geriu sidriuka laukiu kol vyras grys is darbo reikes vazuosi apsipirkti maisto ;//
roto virusas tau ☹ smecta gerk ir daug skysčių.dar kažkokie yra vaistai kapsulėmis,bet niekaip pavadinimo neatsimenu,tai jie labai padeda.vaistininkė turėtu žinoti 😀
aciu braskytia 😘 burnickiene, viduriai irgi paleisti ☹
o viduriai nepaleisti tau? 😕 aš panašiai susirgus seniau buvau,bet man dar ir viduriai paleisti buvo.ačiū Dievui mergytė neužsikrėtė tada nuo manęs 😀