Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
apmiręs mūsų forumas ☹
esam esam 😉
kur visos dingusios? ☹
ačiū 😘
ačiū 😘
sveikatytės Melitutei 😘
tai jums gerai ir be jų 😃 maniškė apsirgo biški 😥 į skiepus sureagavo ☹
o mes dar bedantes😃
mes tai džiaugiamės 2 dantukais ir tiek 😃
puikiai, ryt jau 7 menesiukus svesim 😍 kaip jus? 😉
kaip mamytės gyvenat? 😀
tai saunu tada😀
neblogai,mes irgi dar džiaugiamės geru oru lauke 😀
dziaugemes graziu oru😀kaip laikotes?
laba 😉 manau kad nera uteniskiu 😀
sveikos yra kas nors is utenos?
kur jūs visos dingot? 😥
kur jūs visos dingot? 😥
o mes neturim paso,turim tik gimimo liudijimą 😀 mes irgi tvarkėmės pašalpą ten kur registruotas vyras,nes jis tvarkė popierius 😀
as Pasvaly, ten kur ir registruota esu.
nes as kai esu reigstruota pnvz raj tj mane siuncia y kazkoki kaimelio savivaldybe .;/
aisku,klausyk o kur tu tvarkeisi vienkartine pasalpa? kokiam mieste ?
labuka. As tai jau seniai padariau pasiutmergei tapatybes kortele, kazkodel man sake kad tokiems maziems paso nedaro.
mes va ruosemes iskristi dokumentacija dbr vyksta, 😃 visur tik lakstau del maziuko paso laikino,ar jus jau padaret pasa vaikui?
aš irgi nesuprantu kodėl čia tylu ☹
kodel cia taip TYLU.nagi mamytes neapleiskim sito biedno forumelio ;//
puma12 kodėl pasikeitei nicką? 😃 whitegirl - dėkui 😘 tikiuos prisiteisit alimentus jūs 😀
lakstau del alimentu, va ir dabar tik grizau, pamaitinsiu pasiutmerge ir vel leksiu pas advokata. Dar dziaugiames paskutinem vasaros dienom, tai to laiko mazai ir lieka 😀
ir kodel tu prituksti to laiko? 😃DD ka veiki dienom,naktim? vyras gal jau gryzo?
as galvojau kas ta puma ir tik daba supratau kad Jolita 😃 niekur neprapuolus, tik paroj laiko pritrukstu 😃