Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
sveikos, oii senai cia buvau uzsukusi 😀)) kaip gyvenat? noriu paklausti jusu kokias kruopas vaikui davet pirmas ir kokia tvarka jos eina? girdejau avizos pirma geriauses kas po ju? 😀))aciu
Sveika irmab 😀 mes auginam dukrytę Melitą 😀 mums 5,5 mėnesio 😀 esam iš Radviliškio 😀 iš kur tu? 😀
oi kaip fainai,nauju mamyciu yra😀
niu aisku
mes Pasvalietes
kur gyvenate?
as auginu dukriuka Vilte, mums jau 6.5menesio 😀
auginam mergaite vardukas meta , nepilnai 6 men jau mums. ka jus auginat?
laba irmab 😉 pasakok ka auginat? Kaip sekasi? 😉
sveikos mes cia naujokes, taipat gimem vasario men
kaip tylu ☹
pas mus taip pat oras pasitaise fainai😀
pas mus jau saulė šviečia 😀
na va koke smage svente turesit😀fui oras pas mus sugedo nuo vakar vakaro vis dar lyja☹nejau taip visa diena teks namie sedeti
kaip smagu jums 😀
kaip smagu jums 😀
mes tai sode saslykus kepam, maudomes ir dziaugiames vasara 😀 kita savaite bus uzimta krikstynu reikalais, tai sende da atsipalaiduoju 😀
geri orai tai dziaugemes jais😀
kodėl čia vėl tuščia? ☹
😀
tai jau jo 😀
va koke pasutus tawo pana😃
o man skatinamus leido bet nereagavo maniškė 😀 nenorėjo anksčiau laiko lyst į pasaulį 😀
o man skatinamus leido bet nereagavo maniškė 😀 nenorėjo anksčiau laiko lyst į pasaulį 😀
ffainute ir tavo😀 oi tai labai fainai tau ,kad taip lengvia pasigymdia😀
o mano gimdymas buvo pasaka, gimdyciau ir gimdyciau, kaip sako pirst ir lele ant ranku 😃 apsiejau be jokiu nuskausminimu 😀 o gime mano pasiutmerge 42 savaite, kai pagrasino kad skatins turbut isgirdo ir pati islindo 😃
maniškė nuotraukoje 😀 ir va dar http://www.part.lt/img/70af2b133f80774b20f193adb5b0a447794.JPG
aciu aciu😀na svarbu dabar turime kuom dziagtis😀parodykit ir savo vaikucius😀
labai graži tavo dukrytė 😀 o aš gimdžiau 38savaičių.man buvo preeklampsija.todėl priverstinai mergytė į pasaulį atėjo ☹
o jums kaip praejo gimdimai?ziuriu cia panasaus amziaus dauguma vaikuciu😀vienas uzkita viresnis kokiu menesiu tik😃