Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
tuk tuk tuk,ar yra kasnors namie? 😃
tuk tuk tuk,ar yra kasnors namie? 😃
tai ir aš neturiu kur palikti 😀
neturesiu kur palikt kai eisiu i darba tad ir keliaus darzan nuo 2metuku 😀
aha saugo darbo vietą 😀 aš tai nuo 3metų sakiau leisiu į darželį 😀
as emiau atostogu pora metu, nes vis tiek trecius metus nieko nebemokes, tai grisiu i darba kad tureciau is ko gyvent, o mazge keliaus darzelin 😀
oho ir visa ta laika laiko tau darbe vieta? ???
visose šalyse skirtingai yra 😀 pas mus motinystės atostogose galima būti iki 3metų 😀 aš tiek metų ir būsiu 😀
as dar iki snd taipat gaunu motinystes pajemas 😀 pas mus juos moka tik 9men as taipat isdirbau net iki 7men darbe ,o y darba turi cia seip sugrysti kai vaikui sueina 6men, bet as negryzau ir negrysiu y sena darba tikrai 😀 dar praauginsiu maziuka ir eisiu ka nors biski pasimokinti ir tada dirbsiu pagal specelybe nes esu atsikandusi jau kaviniu,baru,ir parduotuviu darbo feeeeeeee nepatinka man ten asmeniskai 😀))
dėja,pasikeitę įstatymai yra ☹ seniau būčiau gavus,o dabar ne ☹
bet tai turejo tuos 6menesiu atlyginimus sudet ir dalint is 12menesiu ir gautum, nes nesamone, nesvarbu kiek laiko dirbai, svarbu dirbai.
mano stažas beveik 6mėnesiai ☹
burnickiene, o kodel tu negauni? kiek pamenu juk dirbai pries gimdyma?
na as pries nestuma ir nestumo metu dirbau, tai du metus atostogauju ir gaunu pinigelius kaip kad alga 😀
pagal darbo stažą Sodra moka pas mus.reikia turėti per 2metus 12mėnesių ištisini stažą atrodo, o pas mane per mažas buvo stažas todėl negaunu nė lito iš jos ☹
o nuo ko cia priklauso dekreto mokestis is sodros ? kodel vieniems moka kitiems ne?
gal anglai juos tik dėl grožio augina 😃 o vat aš už dekretą iš Sodros nė lito negaunu ☹ gyvenam vien iš vyro algos ☹ o triušienos kaina tai tikrai nežmoniška :O
na tikrai kainos kosmines, nors nzn kaip cia pas mus reike irgi nueiti kada iki parduotuves pasidometi gal iri nepigiai cia nes pagrinde tik vistiena kiauline ..t t,.. triusio isivis nesu cia uzmaciusi gal net neturi anglai tokio dalyko 😃
tai vat ir sakau kad kosmines ☹ gerai, kad bent jau is sodros uz dekreta pinigu gaunu, tai nepagailejau to triusiuko, o jei reiktu is tevu kisenes gyvent tai siaubas, neisivaizduoju kaip pragyventume.
vajeii kai brangu :OOO
aisku kad tusinsimes, pasiutmerges kakaryne bus uz muzona, o mamka soks iki paryciu 😃 o triusienos kaina 25lt uz kg 😀
turbūt kels tūsą 😃 pasiutmergė mamai žento ieškos 😃 kokia triušienos kaina? 😀
Sveika whitegirl nepergerai jums :d dviese karaliauti tj ka jau veiksit 😃
laba mamukai 😉 esam ir mes cia 😃 kalbant apie maista, tai daug ka ragavom ir tfu tfu tfu viskas tiko ir patiko 😀 kita savaite is pazistamu gausim triusi, tai bandysim irgi ragaut 😀 bet kainos triusio tai kosmines, na bet ko gi nepagailesiu del savo pasiutmerges 😃 ryt isleidziam senelius i pajuri, tai karaliausim dviese su Vilte 😃
tai smagu kad turit iš kur nusipirkti ekologiškos mėsytės 😀 aš tai džiaugiuosi kad pokolkas ekologiškas daržoves ragauja mano mergytė 😀
aiskutis 😀 manau mes mesyte ragausi kai gysim y lt pirksim is pazystamu zmoniu kurie patys uzaugina triusius 😀
aš tai kas 4-5dienas naują įvedu 😀 neįsivaizduoju kur triušienos rast pirkti..sesė nuo vištienos pradėjo,tai ir aš taip pat 😀
mazdaug kas savaite dedu nauje darzove kad spetu priprasti 😀 as esu girdejusi kad pirma mesyte turetu buti triusiena
o kiek dienų naują daržovę ragaujat o poto kitą dedi? 😀
mes dar brokolio neragavom 😃 bet jaučiu greit ir jį paragausim 😀 atrodo tiek daug visko vaikiukams reikia paragauti,kad priprastų,susidaro vaizdas kad iki metų laiko nespėsim visko paragauti 😃 😃