Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
whitegirl-kur tu prapuolusi?????:O
puma, mes irgi dar bedantes 😃 sveikinam Melitute sulaukus pirmojo perliuko 😘
LABAS RYTAS MERGINOS 😛) nu fainai jus visi jau dantuoti mes dar be dantuku 😀))
aciu,manaijai 3db iskarto,tai nenuotaigynga
laukiam seilių varvinimo 😃 labai gražios foto 😀 o pas mus dantukai kalasi 😛
labuka 😉 seniai bebuvau cia 😀 bet kad laiko vis nerandu 😀 krikstynu foto matet FB, tai cia nebekelsiu 😀 kai gasiu dar tortuko fotkes ikelsiu, kad seile pavarvintumet 😃 o siaip gyvenam vis taip pat, vis dar be dantu 😃
ACIUKAS😀
kokios mielos foto 😀
cia va prie juros mes😛
atostogavom mes su maze😃 va ikelsiu pora ft
tikri manau ten dantukai bus mūsų 😀 tik neaišku kada išlys iš po smegenėlių 😀 aha man irgi įdomu kur dingusios ☹
jo pirmi pozymei ir yra daug seiliojesi,zyzia,ir matosi balta juostele dantuku smegenelese 😀) tai greitai sveikinsim jus su pirmu dantuku😀)
tai kur visos mamytes dingusios??????
vis dėlto man atrodo kad dantukai čia kalti,man atrodo kažką jau baltuojančio matau 😀
nežinau žinok ☹ neįsivaizduoju kaipt turi atrodyt kaip dantukai dygsta ☹
dauguma pastevejau nemegsta papriku 😀)) ko ji tokia pikta?gal dantukai?
aš nevalgau paprikų 😛 aš jau vakarienę verdu 😀 vištytę verdu 😀 pupa mano miega pokolkas,pikta vėl ji ☹
kai gausim torta parodysiu foto 😀) ka veiket? as va pietums prigaminau ydaritu papriku tu darzovem nem nem kaip skanu 😛
kai gausiu foto is fotografo butinai pasirodysim 😛
braskytiaaa - prašom parodyti torčiuką 😀 whitegirl - parodyk krikštynų foto 😀
Sveikutes, mes taipat dar bedanciai esam ,nors labai zirzlus mano katinelis ir seilejesi baisei 😀 tai vis dar laukiam gal greitu metu sulauksim😀 penktadieni svesim musu puse metuku uzsakem labai grazu torciuka 😀))
labas😀mes tai jo jau su damtukais,kolkas turime jau7😃
mes irgi visdar bedantes 😃DD
labuka 😉 pagaliau isauso musu diena, vaikysim velnius 😃 o dantuku reikalai prasti, esam bedantes 😃
sveikos,mes sendien ragavom avizu kose su uoboliuku ir persiku siaubas kaip skaniai valge maziukas: ))) niu kaip jums su dantukais reikaliukai?? dar nesat dantuoti? 😃
aš tai grynai avižinius dribsnius pirkau 😀 juos biški su kavamale pamaliau ir išviriau 😀 labai skaniai valgė 😀
vakar draugai issiveze prie juros kad atsipustume nuo krikstynu reikalu 😃 o siaip viskas supirkta ir suruosta, zbitkai irgi paruosti 😃 ryt nuo anksciausio ryto i kirpykla leksiu visom grozio procedurom 😃 o ta kose tai apie 3lt kainuoja, uztenka ilgam, tai sakyciau nebrangiai, o ir verda tik apie 5min 😀 man kaip tinginei patogiau dribsniai negu kruopos 😃
braskytiaaa aš daviau pirmiau avižinių dribsnių košę,poto ryžių,o dabar jau grikius ragaujam 😀
sveika burnickiene mes is kazlu rudos auginame mergaite jei jau beveik puse metuku esam drutos ir sveikos paneles
cia yra specelios pakuotes pirkti 3grudu dribsniai? hmm ydomiai skamba kokia kaina ju ? pas mus tokiu nera tik po viena gruda 😀) p.s kaip sekasi ruostis krikstynom ?😘
jolita, as pirkau 3 grudu dribsnius, kad nereiktu blenderiuot, ka tik pabaigem, daba 4 dribsniu nupirkau. Niamniojam skaniai 😀