Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
galvojau kad soskytes skylute per maza, bet jei arbata ir sultis gere tai nemanau kad del to tada. pabandyk kelis mililitrus pieno paduot, gal ji gers
jo arbata ir sultys puikei gere
dovile, as galvojau kad jus vasari gimet tai iseitu kad jum 1m ir 7men. Puma, na nezinau kodel atsisako, pabandyk paprasto pienuko duot. O arbatyte geria?
Dovile oi kokia grazuolyte su bizelem stovi 😃D
mamytes turiu klausimeli-- mano vaikas nebenori misinuko ;/ o koses mielai valgo ar cia gerai .???
oi kaip smagu pajudejom i prieki,nauju mamu prisijunge,oi fainai😀as augynu dukryt 1meto4men😀
o is kur esat gjulija? Kiek metu? Pirmagymis? 😀 mums cia visoms labai smalsu 😃
o as net nejutau kaip dantukai kalesi, netycia atradau 😃 smagaus pasibuvimo laukuty 😉
Keliaujam mes i laukuti.. 😀
Mes turim 5, 6 kalasi, tai toks neramus kad oj oj.. nakti keliaus snd 4 kartus maitint, be papulio neuzmiega :/
pamatysi bus kaip mum, pasipils vienas po kito 😛
whitegirl nieko sau jus dantuotos o mes BEDANCIAI esam vis dar... 😃DDDD
laba gjulija 😉 musu pupsiai gime ta pacia diena 😀 mano pasiutmerge vardu Vilte, gimem 3.750kg ir 53cm 😀 esam prie tinginukiu, nei ropojam nei sliauziam, tik stovet ir sedet norim 😃 turim jau pora dantuku ir laukiam dar poros virsuj 😀
Sveikutes malonu kad prisijungsi prie musu gjulija 😉)
as auginu berniuka vardu Matas jem 7men, 2 savaites gimem 2011vasario 19
sverem 3160 ir ugio 50 cm dabar sverem apie 🤓9kg ir 74cm 😀 taipat labai jau daug ka mokam stojemes kimbames visur kur tik galim . ar turit dantuku??
Auginu berniuka vardu Kevinas,gime 2011 vasario 2 diena, 3410 ir 52 ugio, 7 men buvo 8kg ir 68cm 😀 augam sparciai, meginam eit isikibe i kazka 😀
ir va pasirodom kokie esam.
Sveikos mamytes, ar priimsit i savo bureli? 😀 Auginu berniuka vardu K
labuka 😉 mes sirgom, tai mazai prie pc buvau, daba lyg ir sveikstam, bet kol kas apetito neturim, nieko nevalgom, tai kovojam su situo dalyku dabar 😀 kas pas jus naujo? kaip pupuliukai? 😀
na liudnoka taga situacija pas mus temeliai
kiek zinau burnickienes pc sugedes, whitegirl nzn kur ;/
niu neydomei kai nera mamyciu ☹
tai reika daryti isvadas tada,kad nenutiktu sitaip😛 o tai kur kitos mamos?😀prisijunkit panos bus zainiau,kaip daugiau bus,gal koke diskusija uzvirs ar seip kas😃
nu tikrai mamkos palaikom sita fronta nes
greit istrins musu foruma kad apleistas 😃D
puma12.oi pasitaisysiu as tada,palaikysiu fronta😃
Aš retai užeinu nes kompas dar nesutaisytas
dar nepasveikot Whitegirl????? :O
Dovile kur prapuolei musu forumas mirsta 😃
labas,mes grai😛
klausau as cia😃
laba. Mes sergam ☹ tai retai ir lankomes. Kaip jus?
aliooooooooo kur visos mamos?
na va nieko tokio
Laba,baigiam pasveikt.bėrimas dar yra.kompas sugedo mūsų,retah būsiu