Sveikos, mamytės, pasišnekėkim.... tikiu, kad tikrai yra daug moterų, kurių vaikučiai auga be tėvo. Pasidalinkim savo širdgėla (o gal džiaugsmu ;) ?). Papasakokit, kaip viskas vyko... pabūkim kartu, paguoskim viena kitą. Supraskime. :) :) :* <0_~>
Sveikos, mamytės, pasišnekėkim.... tikiu, kad tikrai yra daug moterų, kurių vaikučiai auga be tėvo. Pasidalinkim savo širdgėla (o gal džiaugsmu ;) ?). Papasakokit, kaip viskas vyko... pabūkim kartu, paguoskim viena kitą. Supraskime. :) :) :* <0_~>
Tai zinoma reikia,mes ir iseimam y laukuty pabuti,bet kada jau didelis wejas pwz kaip wakar tai baisu ir y lauka aiti.
Gausi seima😀 kuo wardu waikuciai?ir pati? As Sonata,man geguzy bus 22m,auginu dukryte Akvile,23d mums bus 8 menesiukai😀
ir mums sloga sloga veja, bet nieko nepadarysi, kartais reikia islist ir i lauka
kokio amziaus tavo stebuklelis 😀 ?
Mes ir laukiam pawasario siltu oru,kad ilgiau ir laukuty pabuti,o dabar nepabusi ilgai,orai apgaulingi baisu kad nesusirgtu mazyte.
sveikute 😀 pas mane auga sunus septyneriu metu ir dvi dukros. Vienai ketveri, o kitai devyni menesiai
Labas rytas mamytes😉 malonu prisijungti prie jusu,esu cia naujoke,papasakokit apie sawe,kiek waikuciu turit,kokio amziaus?
kaip jus, mamos, pavasari pasitinkat? 😀 Mes su vaikais laukiam tikrosios silumos, norim iskylaut 😃 Jau uzsitupejom namie per ta ziema
kaip tu laikais? kaip tavo vaikuciai? kiek tu ju turi? kokio amziaus? as trijule auginu, sunu ir dvi dukras
sveika, kira, mielai 😀
kazkaip naujos mamytes labai nekalbios
labas rytas,gal kas kartu kavytes
Zeinabas papasakok sawo istorija,ka augini?ir kokio amziaus?
sveikutes ir as prie jusu buriuko prisidesiu 😉
Sweikos mamytes ir as noreciau prie jusu prisijungti.
juodaplauke123 papasakok savo istorija,parasyk ka augini
labas rytas,o kiek nauju draugiu turim
labas giedra na tai ko jis dabar siautejo ko jis jums neduoda ramybes mes po biski laikomes
sveikos 😀 esu naujoke... radau cia jus visai netycia sudomino puslapis galvojau uzeisiu
sveiki as nauja jusu forume malonu istojus ir jus atradus
Labas leopardute. Papasakok savo istorija kas nutiko tau kodel likai viena...
prasom jungtis prie musu tikrai labai laukiama esi 😉
sveikutes noreciau ir as prisijungti prie jusu
oi tikrai kad jau biskeli apleidom temele 😀 reikia atgaivint nieko nebus 😃😃
gerai gyvenam bent jau mes, siandien man tokia nuotaika gera kad negaliu 😀 o kaip jus? 😀
sveikos mamytes,senai cia bebuvom,kas naujo pas jus
nu kaip cia dabar?? oi kaip skaudejo vaikuciui ☹
ai man tai taip ot zinok, siauteja tevas dukrytes, bet teks apramint jei dar kazka darys.
o kas pas jumis naujo?
sveikutes mamytes kaip ir gerai kaip jus giedra laikotes mes tai nesenai gryzom is ligonines barzda prasiskele teko siuti nuo laptu nukrito
sveikutes mamytes kaip ir gerai kaip jus giedra laikotes mes tai nesenai gryzom is ligonines barzda prasiskele teko siuti nuo laptu nukrito
labuka 😀 ai mes tai kaip visada laikomes. man jau nusibodo sedet namuose laukiu menesio galo sesija prasides tai is namu jau isvaziuosiu biskeli. spaudzia sienos mane 😀 atrodo ir einam i lauka kasdien, ir pas draugus nueinu. bet turbut jau reikia sesijos man 😀
kaip jus?
sveikos , mamytes 😀 kaip laikotes?
na tu buk stipri ir linkiu kad tau viskas butu gerai