Sveikos, mamytės, pasišnekėkim.... tikiu, kad tikrai yra daug moterų, kurių vaikučiai auga be tėvo. Pasidalinkim savo širdgėla (o gal džiaugsmu ;) ?). Papasakokit, kaip viskas vyko... pabūkim kartu, paguoskim viena kitą. Supraskime. :) :) :* <0_~>
Sveikos, mamytės, pasišnekėkim.... tikiu, kad tikrai yra daug moterų, kurių vaikučiai auga be tėvo. Pasidalinkim savo širdgėla (o gal džiaugsmu ;) ?). Papasakokit, kaip viskas vyko... pabūkim kartu, paguoskim viena kitą. Supraskime. :) :) :* <0_~>
labas rytas 😀
forumo pradzioj esu parasius apie save daugiau.turiu tris vaikus,sunui 13,dukrai bus 12,o maziausioji emilyte 17d bus 5men.vyresnieji vaikai is pirmos santuokos
Labas kira😉 o as maniau kur dingo dar mamyciu.papasakok apie sawe,malonu butu susipazint:-)
laba ryta,o ziuriu vakar nemazai pribendravot kol mes lauke buvom
Aciu😀 tai zinoma,mum tokiu tewu waikam nereikia,kad rodytu bloga pawyzdy,o wienos tai tikrai nebusim
As manau, kad atejus laikui sutiksim ir mes sau skirtuosius 😉 O jei ne, tada dziaugsimes savo vaikais, veliau anukais. Vienos nebusim jau niekada 👍
grazuole 😀 Zinoma, mes vaikus nors dorais zmonemis uzauginsim, nors ir vienos. Is tikro, daug geru zmoniu aplink, kurie padeda ir bent jau moraliskai palaiko. Manes kol kas dar niekas del to nesmerke. Vat vyrui nepavydziu, nes jam, jei sazines nors kiek turetu, neturetu but kur akiu det
Cia mano dukriukas😀
Net tewu toks zmogus negali wadintis,gail tik waikuciu,kad be tewelio auga,bet nieka uzaugs,o mamyte wisa meile atiduos sawo waikuciams kurios tikrai netruks.mano buwes net daugiau nebesidomejo,nors zino,kad pasigimdziau.bet as ir wiena uzsiauginsiu,geriau is wis be tewo,negu su tokiu...
bet mums uztenka 😀 tevai padeda jeigu ka. Darzoves uzsiauginam, mesos gaunam, taip ir verciames. Vaikai tevo nepraso. Sunus sako, kad pyksta ant jo, uz tai, kad paliko, dukra tik sako, kad ji teti myli, nes jis jai per telefona sake, kad myli. Ji dar nesupranta ☹ Mazytei geriausiai. Jis jos net nelanko
O taip dar ir trukdydawo waikai jam? Nu cia tai wirsune...bet tai tik uz waikucius turbut ir tegaunat ir tai ne kazin ka
Aina sau☹o kaip waikuciai nepraso tewelio?
lengviau dabar 😀 Galiu vaikams skanesni kazka nupirkt, nebesueda TAS, vaikai gali namie zaist, niekam nebetrukdo
kiaules jie, o ne vyrai ☹
Tikriausiai labai sunku☹
jis net seimoje gyvendamas nesirupino jais, nelikdavo nei laiko, nei pinigu. "Dirbo" istisai, o is tikro su mergom kitom voliojosi. Paprasiau, kad daugiau laiko skirtu seimai nei draugams, jis draugus pasirinko. O kai isejo, paaiskejo tikroji tiesa ☹
Waje☹ bet ot wyrai...as kai suzinojau jog laukiuosi,pranesiau jam,o jis man pareiske darytis aborta
per visa laika dave 150 lt ir nupirko si ta. Is viso 300 susidaro jo pagalbos...
saunuole 👍 gerbiu uz tai, kad neleidai saves zemint
O bent waikuciais rupinasi,padeda kiek?
As sawisky palikau,dar ne nezinodama,kad laukiuosi,kadangi muse ir pan.
o kodel judvi vienos?
musu tetis isimylejo kita teta ☹ isejo pries keturis menesius
Aiskutis😀 o kodel Jusu waikuciai be tewelio?☹
mes is Kretingos rajono 😀 netoli Palangos. Ir man malonu 😀
Lijo ir pas mus,bet po pietu
Labai malonu susipazinti😀 as is Jurbarko raj.o Jus?
pas mus vakar lijo ☹
Mums 23d bus 8 menesiukai😀
As Vilma 😀 man 2🤓eri, liepa 29 bus. Vaikai - Aurimas, Rasa ir maze Viktorija 😀 Is kokio miesto tu?