Sveikos, mamytės, pasišnekėkim.... tikiu, kad tikrai yra daug moterų, kurių vaikučiai auga be tėvo. Pasidalinkim savo širdgėla (o gal džiaugsmu ;) ?). Papasakokit, kaip viskas vyko... pabūkim kartu, paguoskim viena kitą. Supraskime. :) :) :* <0_~>
Sveikos, mamytės, pasišnekėkim.... tikiu, kad tikrai yra daug moterų, kurių vaikučiai auga be tėvo. Pasidalinkim savo širdgėla (o gal džiaugsmu ;) ?). Papasakokit, kaip viskas vyko... pabūkim kartu, paguoskim viena kitą. Supraskime. :) :) :* <0_~>
maniskiai irgi klausia, kodel tetis nebegyvena kartu. As jiems sakau tiesa: skriaude mama, todel turejo issikraustyt. Ypac sunui, nes nenoriu, kad ir jis uzaugtu smurtautoju, brrrr....☹
labas 😀 paskutiniu metu pykstu ☹ Salta, darzely siaucia rotavirusas, o man reikia jau isleist dukra pirmadieni, uzsalo vandentiekis ☹ Nei arbatos issivirt, nei lekstes isplaut, o apie naudojimasi tualetu isvis pamirst.... Atsilimo sinoptikai nezada, neisivaizduoju, kaip reiks pavasario sulaukt ☹
sveika 😉 labai grazus tavo berniukas 😉 o kodel tu pasimeti? nesugalvoji kaip paaiskinti vaikuciui kur tetis jo? as labai daug galvoju apie sitai ir jau pradedu ruostis tokiam klausimui...
sveikos mamos mus tevelis paliko nes negraziai elges su mazyliu buvo labai sunku susitaikiti su ta mintim kad likau su naujagimiu ant ranku viena viskas buvo grazu as dabar suneliui trys metukai suejo o tevelis net nesideirauja apie mazyli jis jau klause kur tetis o as pasimetu kai reikia pasakyti kad tevelio cia nera nezinau kaip bus toliau
didziaja raide reik rasyt tada parodys 😉 kaip laikotes? kaip gyvenat? ar labai liudit?😀 visgi pavasaris arteja, orai tikiuosi greit atsils tai taip norisi kur nors nosyte iskist 😀 mano Guste rekia i lauka isejus, nezinau tik kodel, gal per didelis temperaturu skirtumas 😀
turejo liuxa rodyt 😀
(y)
netgi negales trukdyti 😃 jei trukdys tuomet man su juo nepakeliui 😀
kai sutiksi ta tikraji zmogu, tai jam tavo dukryte betrukdys 😀
bet ar tiesa, kad vyrai ziuri rimciau i moteri su vaiku? teko girdeti nepamenu kur sitoki fakta ir galvoju ar istiesu 😀 kazkaip bijau pagalvoti kaip reikes gyventi kai atsiras kitas vyras mano gyvenime 😀 juk visur is paskos nesitasysiu dukrytes, kaip viska reiks suderinti pradedant nuo pasimatymu iki apsigyvenimo kartu 😀 va kas man baisu 😀
auginau vaika viena iki 3 metu,nesigailiu,kad paliko mus jis dar kai laukiausi.dabar jau 2 metus gyvenu su geru zmogumi kuris myli mus abi😀ir jums mamytes linkiu surasti tuos tikrus zmogucius😀
as tai menuo dar tik gyvenu viena, bet jauciu, kad viskas eina geryn. Sunus vyriausias labai del to pergyvena, taciau tai normalu. Mergaites lengviau su viskuo taikosi.Sveikatos tau, ir didziules sekmes 😉 Musu stiprybe yra vaikuose, ir mes tikrai uzauginsime juos dorais zmonemis ir galesime jais didziuotis
pamliv as esu viena jau daugiau kaip metai,kai pasilikau viena su 2 vaikais suzinojau netycia kad jau 16 savaiciu nescia,tai vat sunui dabar jau greit bus 10 menesiuku.bet jau viskas ok musu gyvenyme,ir vaikai nejaucia tos stokos tecio nes jis ir taip nebuvo kokie buna teciai.
Mamos!mus su broliuku ateme is abieju teveliu!patekom y globos namus!tevai pasitaise,bet 5metai gyvenom ten,ir ten as susiradau savo tikra teva!nepatikesit as jy suradau ir jis pasake kad as jam nerupiu!skaudu buvo!o patewis mane myli kaip tikra dukra!o tikras tewas kaip suzinojo kad turiu du leliukus jis pats save pawadino deduku!as jo neskaitau deduku jis man svetimas!as parasiau is savo gyvenimo!myliu savo patevi kuri wadinu Teciu!
Mamos!mus su broliuku ateme is abieju teveliu!patekom y globos namus!tevai pasitaise,bet 5metai gyvenom ten,ir ten as susiradau savo tikra teva!nepatikesit as jy suradau ir jis pasake kad as jam nerupiu!skaudu buvo!o patewis mane myli kaip tikra dukra!o tikras tewas kaip suzinojo kad turiu du leliukus jis pats save pawadino deduku!as jo neskaitau deduku jis man svetimas!as parasiau is savo gyvenimo!myliu savo patevi kuri wadinu Teciu!
tokie, kurie palieka savo vaikus, - nesupras, nes jie jauciasi teisingai pasielge. Isivaizduoja, kad karta per savaite ar per menesi nupirktas saldainis atstos ju nebuvima kartu... Man vaiku musu gaila, kad jiems teko tokie tevai, taciau viliuosi, kad pavyks sunu isauklet doru zmogumi, nes pavyzdzio netinkamo nebus. Bent tiek daug... Kiek laiko, Ilonce1, jau esi issiskyrus?
pamliv mano vyriausiajai 9 metai.vydurinelei 2 metai o maziuku 9 menesiai,gaila man tu tevu tokiu nes jie supras per velai ka prarado.o mes galim patirti pati ta dziaugsma ir varga uztat vaikai visada renkasi mamas,nes vyrai tokie padarai keisti:-)
ilonce1, kokio amziaus tavo vaikuciai? As taip pat viena auginu trijule. Sunui septyneri, o mergaitems ketveri, astuoni menesiukai 😀
sveikos 😀 as auginu 4 menesiu dukryte Guste 😀 taip pat augam be tecio bet nesijauciam nei kiek nuskriaustos o kaip tik labai laimingos 😀 tetis mus paliko dar kai buvau nescia o dabar keliais sliauzia atgal, bet jam musu gyvenime vietos nebera. bent mano gyvenime tikrai o dukryte uzaugus gales pasirinkti ar jis jai reikalingas. bet tikiuosi iki tol as jai surasiu pati geriausia teti 😉 laikykites ;*
labukas vinke,as viena auginu 3 vaikucius,ajsku paskutinio net nebuvo mano planuose po skaudziu isgyvenimu,bet jis atejo ir ajsku sunku vienai bet ju sypsenos ir meilus zodziai atperka viska
Sveikos, mamytės, pasišnekėkim.... tikiu, kad tikrai yra daug moterų, kurių vaikučiai auga be tėvo. Pasidalinkim savo širdgėla (o gal džiaugsmu 😉 ?). Papasakokit, kaip viskas vyko... pabūkim kartu, paguoskim viena kitą. Supraskime. 😀 😀 😘 <0_~>