Vaikučiai auga be tėvelio...

06. Feb, 01:37

Sveikos, mamytės, pasišnekėkim.... tikiu, kad tikrai yra daug moterų, kurių vaikučiai auga be tėvo. Pasidalinkim savo širdgėla (o gal džiaugsmu ;) ?). Papasakokit, kaip viskas vyko... pabūkim kartu, paguoskim viena kitą. Supraskime. :) :) :* <0_~>

02. Mar 2011, 18:31

Giedra, tikėkimės šį kartą jau pasirinksim teisingai ir nebesuklysim 😀 O jei ne, tai bent turėsim tame jau praktikos ir reaguosim ramiau 😃

02. Mar 2011, 18:23

visiskai pritariu whitegirl. uzgrudino mus tikrai tie vyrai. dabar jau rinksimes kur kas atsakingiau 😉

02. Mar 2011, 17:47

mergele, bent jau mane likimas užgrūdino būt stipriai, tai ne pirmasis sunkus išbandymas man siūstas. Be to juk negalim palūžti dėl savo vaikučių.

mergele35 mergele35 02. Mar 2011, 16:37

stiprios jus...

02. Mar 2011, 15:04

kira gerai ir nusprendei, aš irgi tos pačios nuomonės kad seneliai nekalti kad jų vaikas taip pasielgė. Mes tai iš Pasvalio

02. Mar 2011, 13:21

is kokio miesto jus?

02. Mar 2011, 13:21

o tavo tumansaulyte ar seneliai rupinasi?mano emilyte tai rupinas mociute,ispradziu norejau nebendraut,bet poto apmasciau ir pamaniau,kad ji gi nekalta,kad sunus taip pasielge

02. Mar 2011, 12:37

Na manojo tėvai tai domisi anūke. Kai sužinojo, net jį iš namų išvarė ir dar pasakė "Tokį reiktų iškastruoti". Džiugu kad mažylė bent senelių neprarado, tikrai vien dėl netinkamo tėvo neatimsiu iš jos senelių ir leisiu bendraut.

02. Mar 2011, 11:37

o tu vyru mamom anukai irgi neidomu?

02. Mar 2011, 11:37

tai mano ir butu nezinojas,bet drauges vyras sutikes pasake.ir as tokios nuomones tumansaulyte.is kokio miesto esat jus?

02. Mar 2011, 11:34

MUS PALIKO KAI SUNUI BUVO 2 MEN.IR NUO TO LAIKO NESIDOMI SUNUM MANAU JIS NEVERTAS TECIO VARDO

02. Mar 2011, 11:34

maniškis net nežino ar dukrą ar sūnų turi, tai koks čia tėvas, tik spermos donoras...

02. Mar 2011, 11:25

vat butent,kad bus velu kai uzaugs,o aplamai ar tokius supuvusius galima vadinti tevais

02. Mar 2011, 11:24

mano mazaja tetis paliko kai dar buvau 7 nestumo men.jau emilytei 3 men,bet jis jos net nemates

02. Mar 2011, 11:23

ačiū. dabar jis nenori matyt dukros, o kai norės tada kažin ar dukra norės bendraut su juo...

02. Mar 2011, 11:17

taip jis tikrai daug prarado,gal kada supras,bet gali but velu.tu saunuole laikykis ir toliau

02. Mar 2011, 11:12

Nenusimenu, juk išeidamas jis man paliko dabar mano didžiausią turtą - dukrytę. Esu dėkinga jam vien už tai. Iš pradžių laikiau pyktį, nekenčiau jo, bet paskui supratau kad jis to nevertas, nevertas mano minčių ir nervų. Dabar man jo tik gaila kad daug prarado ir nusivažiavo savo gyvenime juodai....

02. Mar 2011, 11:03

SVEIKA NA UZJAUCIU TAVE NENUSIMINK GYVENIMAS AINA I PRIEKI JUO REIKIA DZIAUGTIS CIA PALAIKIMO VISDA SULAUKSI PATARIMU TAIP PAT

02. Mar 2011, 10:21

Sveikutės. Norėčiau ir aš prisijungt prie jūsų. Esu jauna vieniša mama, auginu mėnesio laiko dukrytę. Tėtis mus paliko kai laukiausi trečiam mėnesy.

02. Mar 2011, 10:11

sveikutes,oo kokios jus cia visos stiprios,saunuoles

28. Feb 2011, 22:58

dar matau smagu cia su jumis tai gal kas noretu aosikeisti numeriais nevisada turiu laiko prisesti prie kompiuterio tai palieku sava numeriuka860731716 vidmante

28. Feb 2011, 22:51

sveikutes mamytes aciu uz palaikima as is siauliu bet siuo metu gyvenu naujoj akmenei cia pigu ir man uztenka su vaiku pragyvenimui aisku reikia spausti centa prie cento

28. Feb 2011, 22:32

tumansaulyte*

28. Feb 2011, 22:31

tumanosaulyte,tu is siauliu?

pamliv pamliv 28. Feb 2011, 21:55

tumanasaulyte, tavo sunus turi svarbiausia zmogu - tave, o tas dede (as tokius vadinu tiesiog donorais)... Laikykis, kabinkis visomis keturiomis i gyvenima. As puikiai tave suprantu, nes taip pat likau "prie suskilusios geldos". Mylejau zmogu, juo tikejau, o jis lengva ranka nubrauke viska, ka kartu isgyvenom, ir kuria sau gyvenima is naujo. Vaikai is pasimatymo su juo grize pasakoja, kad pas ji visada buna teta su dviem mergaite, kurios "musu tecio" bute turi savo kambari ir savo zaislu... O juk jis issikrauste pries menesi... ☹

28. Feb 2011, 09:00

tumanasaulyte tik aprimk, viskas bus gerai 😉 nepasiduok ir pati turi but stipri nes turi duoti suneliui viska kas geriausia. geriau tegul nemato vaikas kaip tu pegyveni del to, o teveli rasi tikrai gera vaikui tik niekada nenustok sypsotis ir nenukabink nosies 😉

27. Feb 2011, 16:03

labuka visom aciu uz komplimenta sunu tikrai turiu grazu ir visi tai pastebi jis labai panasus i savo teti meldziuos kad nebutu toks kaip jo tetis kai sunus paklausia kur tetis arba mama ainam pas teti as apsiverkiu nes pati augau be tevu as tik atrodo norejau kad mana sunus turetu tai ko as neturejau bet gavos kitaip atrodo tiek nedaug norejau tik kad sunus butu laimingas

27. Feb 2011, 08:58

ai tie mobilus nameliai girdejau kad jie labai faini 😀 bet paciai buti jame neteko 😀
nu o ko gi tavo Viktorija dabar taip pritingi? 😀 mano Gustei tai tik duok sedet duok stovet tik ne gulet 😀 jai dar tik 5 men bus kita savaite bet labai jau nori savarankiska but 😀 soskyte issiima pati isspjauna ir isideda pati, net ir buteliuka jau pasilaiko pati kai nebebuna pilnas jau 😀

pamliv pamliv 27. Feb 2011, 00:37

as su vaikais mobiliam namely gyvenu, kuris stovi mano tevu kieme 😀 Yra pritaikytas gyventi ir ziema. O vanduo uzsalo po tevu namo pamatais ☹ Pavasari su teciu kasimes ir siltinsim vamzdi, kad kita ziema netektu be vandens sedet.Kokia grazi tavo mergyte, Giedra 😀 Kaip graziai galvyte laiko. Mano Viktorija pritingi. Jai jau astuoni menesiai, sedi pati, tvirtai stovi prilaikoma, taciau be mamos pagalbos niekaip 😀

26. Feb 2011, 09:50

pamliv o tai jus gal nuosavam name gyvenat kad uzsalo viskas... oi kaip nefainai... ☹ kad va diena atsyla biskeli bet jau naktys ir rytai tai siaubingai salti. brrrr........
Kaip sunku istikruju vaikuciam kai buvo seima ir dabar nebera... kitiems net psichologo pagalbos paskui prireikia (mano vienai vaikystes draugei taip buvo kai issiskyre tevai) sokas.

1 ... 5 6 7 8 9