Sveikos, mamytės, pasišnekėkim.... tikiu, kad tikrai yra daug moterų, kurių vaikučiai auga be tėvo. Pasidalinkim savo širdgėla (o gal džiaugsmu ;) ?). Papasakokit, kaip viskas vyko... pabūkim kartu, paguoskim viena kitą. Supraskime. :) :) :* <0_~>
Sveikos, mamytės, pasišnekėkim.... tikiu, kad tikrai yra daug moterų, kurių vaikučiai auga be tėvo. Pasidalinkim savo širdgėla (o gal džiaugsmu ;) ?). Papasakokit, kaip viskas vyko... pabūkim kartu, paguoskim viena kitą. Supraskime. :) :) :* <0_~>
na va mum pakilo temp 37.2 ir pati prastai jauciuos
Giedra daugiau tik neysisirkit,as ir sirguliuoju,bet dar apsieinu be antibijotiku tfu tfju,kad neprisisneket
sveikutes 😀 man tai niekaip ligos nepraeina vakar jau antibiotiku israse 😀 bet as vistiek lakstau i lauka su mazaja ir bandau taip pasveikt 😃
Mes irgi neblogai,pabuwojome ir laukuty,oras nuostabus😀 dziugu,kad jau pasweikt baigiat😀
labu,mum neblogai jau slogyte praejo siandien geras oras tai leksim neuzilgo i laukuti,kaip jus laikotes?
Labas rytas mamytes😉 kaip sekasi?kaip jusu angeliukai?😀
labas rytas 😀 kira pritariu tau 😀 mazokai mes cia bendraujam 😀 reikia susigriebt ir bendraut daug 😃 merginos ar nenorit kuri nors papasakoti savo istorijas pagrindiniame puslapyje? kad susipazinimui tarkim bendram?
labas rytas,kazkaip mazokai cia mes bendraujam
na reka laikytis nes pavasari daugiau ligu galim gauti nuo tokiu oru
o tai gabriele jus tikrai saunuoles,laikykites ir toliau taip
na sweikos mamytes manoji sirgo tik nuo 1men iki 4 menesio o esam daba metu ir 4 men tai nesergom ne ziema ne daba tik bijau kad neprisisnekeciau.... na esam uzsigrudinusios saltu oru
labukas,mes jau visai nieko,dar yra slogyte,bet jau netokia baisi
labas 😀 Kaip vaiku sveikatos? Mes jau po truputi gerejam 😀
na taip pavasari ir taip po ziemos imunitetus praradom tai dabar teks pasirgt 😀
sveikutes,ir mes su mazaja sirguliuojam,matyt cia kalti orai
pamliv, zinok mes lygiai taip pat is ligu neisbrendam. mazoji du kartus praeita men sirgo jis suserga pasveiksta tada as pradedu ir vel taip pat. nu zodziu cia kazkas baisaus..
labutes, kumutes 😀 Sveikinu, Giedra, su sesijos pabaiga 🌷 Pas mus ir vel ligonine ☹ Serga didysis ir mazoji: kosuliai, gerkles, temperaturos... Jau nebezinau, ar cia tik orai kalti, ar as ka ne taip darau? Pabodo, kai liga liga veja ☹
sveikutes 😀 va pabaigiau sesija tai dabar su mazaja kasdien visa diena galesiu dziaugtis 😀 taip miela buvo kad kai griztu kasdien o ji manes issiilgus buna 😀 nuo ranku nenulipo 😀 o kaip jus?
sveikos mamytes kaip sekas augint savo spindulelius ?😀
labas rytas,kaip gyvuojat?
Jerguteliau,bet ka noret tokie orai apgaulingi☹
o mes va jau sloga isitaisem,pikta emilija jau taip rankinuke,o snd isvis nuo ranku nenueina
Mes po truputuka,o maziuke gerai,su kiekwiena diena wis nustebina kuo😀 wakar istare mama,nors gal tik jai taip isejo😀
Sveika, Sonata 😀 Gerai laikomes. Kaip tu? Kaip tavo mazyle?
Labas rytas mamytes,kaip laikotes?😀
nu mano didieji tai retai buna diena namie,nes abu lanko muzikos mokykla,migle dar lanko sokius,o dar ir draugem reik laiko,o edgaras jei namie tai prie pc surmulys didziausias vakarais prasideda
tyla... 😀 geras dalykas. Taciau as daznai ir to surmulio pasiilgstu. Jei nera nors vieno vaiko namie, man jau truksta kazko
jo mano dickiai ir mokykloj,tai tokia tyla namie
Mano maze riestaini doroja 😀 Didesnieji jau moksluose, darzely. Taip pat su kavyte prie PC sedineju 😀
labukas,as va kavyte geriu mazoji atsikele 7ryto,o dabar vel uzmigo