Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
del operacijoS dar neprobrendo laikas 😀
ar esi visiskai patenkinta gyvenimu?
ar esi visiskai patenkinta gyvenimu?
o man begalo patiko😀
sakei kad seksas tau labai svarbus dalykas, o jei vyrui tktu isvykti pusmeciui - lauktum?
gal jau buvo klausimas,bet paklausiu,ar noretum plastines operacijos.kuria kuno dali noretum pakoreguoti?
as regavau normaliai,man neBuvo isudinga daina 😀
ten buvo asmenine fotosesija
O ta nuotrauka kur buvai ikelusi, savo erotine tai ji buvo tavo asmeniniui albumui?
O ar tavo vyras tam nepriestarautu? (kalbu apie fotosesija)
Kaip regavot kad eurovizija nugalejo Vokietija?😀
NE
ar atsisakytum erotines fotosesijos vyru zurnalui?
dar neteko ,o kaip bus niekas nezino 😀
Na apsikabinimai su kitais , leist kad pabuciuotu nekalbu ten apie lova 😀
kad nemaciau cia tokiu..o lt perejus per miesta taip ir pats gali likt be grasio 😃
ar sušelpi prašančius išmaldos?
O kas tas yra daugiau ? 😀
O ar isejusi viena i miesta leidi sau ka nors daugiau nei tik koketavima
klausimai visi malonus buvo,kokie bus dar nezinau,o dave malonu bendravima 😀
manau kiekvienai moteriai yra malonu komplimentai ar ne...tai as atsakau i juos sypsena 😀
aš ir norėčiau tapt,dienos heroje bet dar nedrįdtu,kaip manai ką tau duos ši diena,ši klausimų įvairovė nuo rimtų iki kvailokų?
kai vaziavau visam ,pasiemiau 😀
Jau minejau,kad mano namai ten kur seima ir nesvarbu ar tai butu LT ar kita salis 😀
sakei megsti koketuoti ar koketuoji su kitais prie vyro ar tai darai tik kai buni viena?
ar iš kart pasiėmei vaikus su savimi?
o kur mieliau rinktumeisi gyventi Vokietujoje ar vis del to noretum gyventi Lietuvoje?
ka jau bepadarysi jei taip nutiktu 😀
klausimas ar cia ne is tos operos apie nepilanmetes mamas ?
Na buvo visokiu minciu,vaziavau su 5 tasem gariuninem 😃 o galejo ir nepasitikti gi jis manes,bet visdelto nuojauta manes neapgavo...
Jei susidurtai,su tokia situacija,kad 15m. dukra pasakytų jog laukiasi,kaip reaguotai?