Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
Laba. Norėčiau paklausti, kada aš jau turiu teisę prašyti kasmetinių atostogų grįžus iš dekreto?Dėkoju už operatyvų atsakymą.
Tai taip nebelabai galejo ka ir pasayti😀 nebijojai isvazuoti i uzsieni gyventi ?
puikiai 😀 na kai dar tik pradejom pazindintis,mama nebuvo patenkinta,bet zinai nebe piemeniate buvau 😀
Kaip tevai priime uzsienieti vyra?
INDEX nemanau
blogai manau apie juos,bet cia ne man teist ir diskutuota sita tema 😀
Ar nebijai, kad jei tektu skirtis su vyru (ko aisku nelinkiu) ,kad neatsitiktu taip kaip kitom Lietuvaitem kai uzsieniecai atima vaikus ?
KĄ MANAI APIE ABORTUS?
tokiu kurios pacios nesupranta apie ka kalba diskutuodamaos
na yra protingu moteru,bet yra ir .............
KOKIA TAVO NUOMUONĖ APIE MK NARES?
paskaitininejau rusu portale klausimus,idmiai ir ten bendrauja...
na va, vadinasi reikia dar vieno, akd butu panasus i grazia mamyte😀
charakterio bruozu manau turi visi vaikai,bet del isvaizdos savo vaiku neturiu 😃
kuris vaikas panasiausias i tave?charakteriu ar isvaizda?
😃 aha, sutinku su tavim, jei nesisaugai tai ir planuoti😀
Na kaip planuoti,jei nesisaugai tai vadinasi planuoji,nepavadiciau netyciukais.. 😀
ar visi vaikeliai buvo planuoti😉?
su savimi pasikalbu,geras bruozas 😃
na va ,dabar jau laisva iki dienos pabaigos 😀
Paliekus jus desimciai minuciu 😀
patrauke tuom ko kituose vyruose nebuvau radus,ko man reikejo,mano sielai ir kunui 😀
pirmiausia darau,kad vaikai turetu palankias salygas augti,skiepyju nuo mazenes moralines vertybes,visalaik turiu motyvacija vaikui,visad diskutuojam ,kad ir rankom ar mimikom,bet isiaikinam priezastys kodel vienaip ar kitaip pasielege,leidziu relizuot save vaikam,kad ir ka ir kaip besugalvotu ir galeciau dar vardinti,bet sitie pagrindiniai 😀
sorry, nemaciau atsakymo i mano klausimuka😀
nezinau ar kartosiuos ar ne, jei ne , atsiprasau(bet labai jau daug skaityt, neturiu tiek laiko😉 )
sveika, Laimonda, mano klausimuskas tau: kuo tave patrauke tavo vyras, del ko ji isimylejai?o gal tai buvo meile is pirmo zvilgsnio?😉
gal gali konkretizuoti?😀
jau minejau-nieko nekeisciau,visiskai nieko....
universaliu 😀
Jei turėtumėt galimybe kažka pakeisti savo gyvenime, ką norėtumėte pakeisti? 😉
kokiu principu aukleji vaikus?
juknaiciuose
anketoje rašei, kad vaikystė prabėgo Šilutės rajone. Kur tiksliau? Aš irgi kilusi iš Šilutės rajono😀