Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
oi ne ne ne... jinai nenori 😀 jai ir baby borno uztenka 😃 mano vaikas biski egoistiku paziuru... dar reik palaukt kol kosele galvelej sutirstes,tada ir paziuresim 😃
aciu, aha biski slapstomes kolkas 😀 nepavydek o imkites ir jus darbu, pats laikas Karolinai broliuko.
bet kokia tu slapuke 😉 sako trumpam jus paliksiu... o jug ,kad laukies nuskaiciau!!! tai metams maziausiai paliksi mus!!!
beje sveikinu 🌷 🌷 🌷 😘 oi galesi (na netik galesi,bet ir reiks 😀) valgyt skanumynu! pavydziu net biski 😉
nieko,isgyvenau 😃 su arbatu trilitraku 😃 😃 😃 bus pamoka pirma paskaiciuot,ir tik po to ryt 😉
😃 cirkininke tu, kaip gerai, kad as dabar beveik metus galesiu ryti kiek noresiu, bet siaip apetitas biski dinges, tai isvis gautusi man dieta jei ne kokiu cipsu uzsivarau 😃
nu kaloringi,su kokiu tortu palygint tai jie liesi net 😃 😃 😃 ,bet vat kai paskaiciavau pasirodo tik pusryciai ir sausainiai teisejo 😀
nu nuo kda sausainukai ne tokie kaloringi? nebent is zoliu kepti 😃
blyn, siandien susigundziau sausainuku issikepti ir aisku ju pririjau kaip velnias,tai sedziu vietoj vakarienes su arbatos puodu... kazkaip neatrode taip kaloringai,bet kai paskaiciavau tai plaukai piestu pasisiause 😃
aha as atsimenu irgi geriau metu arbata, kad pienas dingtu, man atrodo, kad uzteko keliu dienu man, nors ir taip pienine negalejau saves pavadinti 😃
užrišt pieną reik su mėtų arbata lyg...pati tokios bėdos neturėjau,tai nelabai bepamenu 😃
aišku,net ir nesilaikydama užsuk,bus mums linksmiau ir pati gal mažiau susigundysi 😉
o tai šaunu,nebūsiu viena našlaitėlė 😃 😃 😃
Nu juk jus cia be manes kaip be maisto 😃 aha idek skelbima, kad pardavineji trilitriniais, bizniere busi😃
kur jau tu neilysi 😃 nesiu i turgu 😃
Pati gerk piena 😃 as vistiek karts nuo karto ilysiu jus palaikyti motriskos jus 😃
As nuo kitos sav pareinu 😉 risineju piena, nors sunkiai sekas, teka upem 😃
tai tvardausi dar 😃 isiviriau sriubos,net 2 sav jos nevalgiau!! ryt gal lengviau bus 😉
Tvardykis arba imk pavyzdi is manes 😀
tai tau gerai,o man norisi saldytuva nusiaubti 😃 tiek ipratau ryt ☹
Man tai siandien net keista svoris toks pat kaip pries sventes nora nesilaikiau jau nieko labai.
Oho 😃
na va nuo siandien as jau skaiciuoju,nes po 2 savaiciu atostogu net + 3.2 kg prikimsau 😉
Sekmes kudinantis ir sulaukit manes gryztancios 😉
su naujais !!! as tai nepaliksiu,tik tu greiciau junkis 😉
Su naujais!!!!
Su naujais 😘 maniskei ryt bus 5 men 😉
http://www.facebook.com/questions/312687972095340/?notif_t=question_answer
gali prabalsuoti uz ledo ritulio kluba"Rokiskio Sparta" ?
Aciu ;]
O kiek jau laiko tavo panelytei?
as sakau bln liksiu viena 😕 nu kaka leles 😃 nieko as nenumeciau, geriu vitaminus, nuo kuriu edu kaip karve, kad to pieno butu, dar menesis ir mesiu ta brudna reikala, sanariu jau nebejauciu nuo to pientraukio 😕
tai viskas ne taip baisiai kaip tikejausi 😃 as mergaiciukes jus kuriam laikui paliksiu 😀 aisku ne visam, nes prisiziuresiu vistiek, nenoriu paskui vargti dvigubai 😀 tik sssss niekam ne zodzio 😀