Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
avarija? ar viskas ok? kaip atsitiko?
nelikai nelikai 😉 as ti su kompu nedraugavau kelias dienas, nes padariau avarija ir ne tas galvoje buvo, o valgyt isvis nesnorejo kelias paras 😀 kokie paveiksliukai nice 😉
reiskia gali mesti ta reikala ir prisijungti prie ryjymo 😃
ziuriu,ogi likau vienui viena...
kad ir sergu neistveriau, syryt pasisveriau ir kagi dar -600 gr 😉 jau kudeju toliau!!! 🎉 O isviso esu numetus 20 kg !!! (na nebent gramai skiriasi 😀 nes anksciau tai ne elektronines svarstykles turejau 😉)
cia iki idealaus svorio ar taip ,kad sau itikt? 😉 siaip iki idealaus man irgi reiktu dar apie 23 numest,bet as jau nebeisivaizduoju saves tokios perkarusios 😃 😃 😃 man uztektu ir 13 😀
Nu jei gausis tai gerai butu 😀
nu jei jau visai pasileisciau tai visko gali buti 😀
tovera ruosies mesti 30 ???
nemanau,kad priaugtum jei ir rytum iki nukritimo 😀 lepinkis,dabar nors sazine negrauz,jei priaugsi 😃
Norim norim, ka galvoji as viena antra kart 30 kg numetinesiu 😃
Jus cia norit mane nutukinti, kad paskui pas jus gryzciau su 30kg antsvoriu ane? 😃
man si savaitgali irgi balius buvo,bet as tiek prisikokteilinau (o dar, pries tai valgius mazai buvau... ) kad kita diena tik ant vandens pragulejau tai vistiek minusas liko 😉 kaip sakoma nera to blogo ,kas neiseitu i gera,bet kartot nebesinoretu 😃 😃 😃
oi Irma kimsk ir dziaukis 🌷
aha, kad nelenda, visai apetito nera,gal biski veliau pramus 😀
O man savaitgali balius nusimato, tai bus hana turbut 😃 irma, prasom valgyti daugiau 😀
as tai +200g 😀 niekad nemaniau, kad dziaugsius kai svoris augs 😃
as vakar sveriausi,tai dar -0.7 kg tai beliko tik 300 gr numest is po baliu 😉 bet kadangi sia savaite susirgau tai nlb galiu lipt ant svarskliu,nes nesamones rodo. tai jauciu tik kita sav tesisversiu 😃
o 2 kg per savaite tai 👍 ehhh kaip fainiai kai pradzioj taip krenta...kad visad taip 😃 😃 😃
Labas rytas 😀 na siaip ne taip 2 kg su nedidelem nuodemem 😃
aha,poto ipranti 😉 ir skarandis susitraukia...
pasakysiu antradieni, nes pirmadieni priedziau nesusilaikius, jezau kokia baisi pati pradzia 😃
niu ir kaip sekas??? man tai -2 ,2kg. ,dar liko 1 kg atsikratyt po baliu nuostoliu 😃 😉 ir tada galesiu kudintis toliau...
oooo, tai liuks 😃 😃 😃
Aciu 😀 dar tik pati pradzia eina 6-ta savaite 😀 Gavom naujametine dovanele 😀
Oiiii gerasss, net siurpuliukai nubego perskaicius naujienas, sveikinimai 😘 kaip fainai, labai dziaugiuos uz tave 😉 isduok paslapti kiek laiko? 😀 Jurate as jau startavau sia sav 😀 jau traukiu piena du kart, bet manau uzsiris jis cia tuojau 😀
persigalvojo 😃
jau kita savaite 😉 kur tovera ??? o tai man liudna 😉
matai kokia, nors maniskei irgi anksciau nereikedavo 😀 matyt tikrai ateina laikas kai jau pasijaucia vienisis vaikai ir pradeda reikalauti is tevu 😀
o as savo panelytes paklausiau siandien ar noretum broliuko ar sesutes??? ir atsake NEeee,vat taip 😃 😛 tai kad dar per anksti...
Jo cia irgi teisingai 😃 manoji tai zinok kaip nujasdama vis klausia, kodel as neturiu nei brolio nei seses, tai taip noretusi pasakyti, bet biski sakau ankstoka 😀
beto jug turiu sulaukti,kol tu pareisi ,kad toveros nepalikt vienos dietintis 😃 😃 😃