Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
tai nuo pavasario vel is pradziu 😃 😃
vat ka reiskia blogo orai,visos sedim ir kertam 😃 greit kaip meskinai paliksime 😃
man atrodo visos mes čia jau valgom tik kad per daug neprisivalgytume😉
o as valgau, net geda cia ka parasyt 😃 kaip meska kaupiu atsargas ziemai 😃 tikiuosi neprisikaupsiu labai, nes vis pasikontroliuoju 😉
Žiema merginos kaupia organizmai kaip turi būt😉
o as + 0, 5 uzsidejau 😥 is akies valgiau,ir prisivalgiau...
o man blemba apvalus nulis, tik keista, kad nei biski nenukrito ☹
sweikutes, vis nerasdavau laiko prisest pasnekuciuot su jumis...
na kagi, prisiduodu-po 2sav minusiukas 1,4kg
nusistaciau sau tiksla iki kovo men pabaigos numest iki 69,9kg (6,8kg), ziuresim kaip seksis 😀
sveikutes, as tai nevalgau, tik darbu padaugejo pries sventes, tai gryzus is darbo pavalgau ir i lova, nebelieka laiko prisest prie pc, taip kad iki svenciu galiu retokai beuzsukti cia, o poto vel viskas turi normalizuotis 😉 svarbu jus laikykites 😀
tai jau tikriausiai 😃
visos valgo 😃
kuku kur visos dingot???
na va siryt isleidau savo vyrukai komandiruote, iki 30 dienos tai pabandysiu rimtai susiimti 😃
nu pas mane dazniausiai buna, kad visa savaite saziningai, bet savaitgali apsiryju uz visa savaite, tai todel ir minusas tik toks maziukas 😃
o irmuliukas ,saunuole jauciu vienintele laikeisis saziningai 😃
as -800g 😀 vis geriau negu nieko 😃
😃 😃 as neturiu svarstykliu 😀
visos isijaute i valgyma ir pamirso 😃
si pirmadieni kaip matau visos pamirso pasisverti 😃 😃 😃 jau galvojau,kad tik as viena vista tokia 😉
Ryga dabar iki balandzio galo 😀 Tik tiek kad netoli iki namu galima grist dazniau 😀 Vokietijoje metus buvom, per ta laika kelis kart grizom namo 😀 Pries tai vyras turkijoje 1.5 metu dirbo, bet grizdavo kas antra savaitgali, as ir buvau nuskridus, po to kaip Adas gime, visi vaziuojam, nes as LT dirbdavau 😀
O tai kiek mazdaug laiko bunat ne Vilniui?
oi negaliu, Irma, kaip prajuokinai 😃 😃 musu gyvenamoji vieta yra Vilnius 😃 o paskui jau pagal projektus, kur dirba ten ir gyvenam 😀 o jie nera labai ilgalaikiai 😉
nieko nebesuprantu, tai jus tipo kaip ir neturit pastovios gyvenamos vietos 😃 as maniau, kad jus vokietijoj gyvenat 😀
as tai lt tai lv 😃 dabar jau nebe vokietija 😀 baiges darbai vyrui ten, dabar ryga 😀 mano svarstykles bagazineje 😃 😃
tovera, o tai tu visdar lietuvoj??? neperilgos atostogos? 😃 o siaip buvo baisiau nei tikejausi, sunkeliuose tokiaaaaaa kose, kad masina tiesiog skrode sniega, net vaziuojant ant 40km/h nestipriai stabdant masina ciuoze, nors musu stabdziai superiniai, ten su kazkokiu blokatorium, kad neciuoztu 😀 jei taip ir toliau, tai teks is Lt padangas su sipais siustis 😃
as tai vakar cepaku baliui buvau,siandien vel baliavosim 😤 jau bijau svarstykliu 😃
Oi Irma, pas mus -10, ir biski kelias ne koks, o man i Ryga reik mint is Viln 😕 ir biski laukiu kol prasils 😀 sekmes keli 😉
as gi vakar apsiryjau kaip kiaule, eina sikt, tikiuos daug neprisides pliuso 😕 o pas mus krusa varo tai sakes, garsai visokie, o man va i darba kelioms val reikia vaziuot, kelimo kursai bus, tai blyn bijau, neatsimenu kada vairavau per sniega ☹
aij va kokia ta japone 😃
suvarei ryskiai savo skrandi su mazais daviniais, tau reik daug skysciu gert ir visokiu sriubyciu 😀