Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Aš tai bandau valgyt kas 3 val.daug skysčių,jokių duonos gaminių,bulvių padažų,na ir porcijos biskį mažesnės
sveikos mamytes. turiu klausimeli, gal kuri zino kokia gera ir veiksminga dieta, nes po gimdymo geda net i gatve iseit su tiek antsvorio ☹
jetus as vel pamirsau pasisverti... ryt paziuresiu,bet tikrai nieko gero nerodys,nes nesaziningai laikiausi 😃
pas mane -1kg vis šis tas,na po biskį judam į minusą vėl😃
labas rytas, na kaip sekasi? as tai dziaugiuos kad kolkas nestoreju 😃
Daug metu dirbu su masažais, specializacija, jaunu mamyčių sveikatos palaikymas, speciali masažai, padedančios greičiau gražinti kūno formos, po gimdimo.
Atvazoju pas klientus su savo masažo stalu, dirbu tik Vilnija. Tel. 864 874 968
siandien man buvo sakes 😉 mb prisere mane bulkom beslaugydamas ,tai jauciu,tos 2 bulkos visa mano dienos norma buvo beveik 😃DDD jis tai negailestingas...
aha pavasarį lengviau tirpsta lašinukai,nei žiemą
aga, svarbu pasikontroliuot 😃
tipo lauki pavasario 😃
Orinta tai turbut jau liekna, as tai priziuriu kad svoris nekiltu, labai nesileikninu 😃 salta 😀
o siaip dar pradejo rodyti idomia laida DR. OZAS per 1 kanala,18.00 ten apie antsvori,,kaip maitintis,kas vyksta musu organizme,tai jau 2 laidas paziurejau,labai patiko 😉 Kai paziuri ,kaip atrodo riebiai valganciu zmoniu kepenys ir tt,tai tikrai valgyt nebsinori 😃
o kur visos dingusios??? tovera,orincike bene ryjat??? 😉as vakar laikiausi neblogai,bet vakare tiek gerkle skaudejo ir sausas kosulys kankino,kad isgeriau beveik litra pieno su medum ir dar vislaikas nuo laiko po sauksteli medaus su su svogunu sultim geriu... tai gali pakisti koja svorio kritimui,bet nieko,manau amzinai nesirgsiu 😉
nu as irgi atsvoriu nesiskundziu, tik kazkaip man visada visas mano suvalgytas maistas sulipa man i pilva 😃 noreciau tik pilva numest 😀
😀
va va juratux aš sutinku su tavo nuomone,tik turėkit tokį svorį ir būkit laimingos😀😉man mažiausiai dabar po paleistų vadžių reik numest 15kg,trukt už vadžių vėl iš pradžių😀
jetus jei pas manes butu tik toks ugio ir svorio santykis tai laiminga buciau 😃 o dabar kai reik beveik 30 kg numesti tai vat tikrai jauciuos ,kaip kiaule 😃
o koks tavo ugis lila? mano 175cm, o svoris siuo metu 73kg (2 kg sventes pridejo 😀 ) noriu numesti apie 5-7 kg 😀 o siandien nesigavo susilaikyti 😕 kazkaip jauciuosi labai nelaiminga kai negaliu valgyti to ko noriu, taip, kad tenka pasirinkti arba buti lieknai ir nelaimingaoi arba laimingai kiaulei 😃
Aš vakar nuo 16val,jau nieko į burną,šiandien bandysiu tik kefyrą,bet ima piktumas ir galvą truputį skauda,bet kentėsiu
na ir kaip sekes pirmoji susiemimo diena ? 😉 man tai puse velnio,tik labai sunku,nes negaliu nulekti iki pardes savo dietiniu produktu(abi su maze segam,o MB komandiruotej ) tad tenka tenkintis is musu name esancios parduotuveles produktais,kai maze uzmiega nulekiu...
va va, birute, pas mane tas pats, as netgi vietoj pietu geriau torto gabaliuka suvalgau 😃
pas mane visad taip tik paleidžiu vadžias ir te rezultatas akivaizdus eina gult,smagu per tas šventes bet po jų😥
dar ir kokia gėda,na pitus dar pavalgiau o vakarienės jau net nebandysiu,nesigavo man iškrova☹
oho nu ir pavarem, geda peleda 😀
oho kokie skaiciai !!! na viskas susiemam rimtai 😉 as jauciu irgi buciau teik pavarius,bet mane isgelbejo,kad vyro nebuvo ...
oje 😀 +4, biski liudesys, as siandien pasisveriau kazkaip man nukrito net 😃
tai jūs mažai pas mane po visų švenčių +4va kaip auga kaip ant mielių
na va,beveik +1.5 kg 😀 buna ir blogiau...
as jau dabar zinau + 2 kg 😀
jo ryt pasirodys,kaip mes per sventes gyvenom 😃 uh kaip baisu 😉