Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
Sveikutes, gal yra musu tarpe mamyciu skaiciuojanciu kalorijas? Pati nesenai pradejau, tai butu idomu pasitarti, kazka naujo suzinoti ir pan :)
as sia savaite irgi prie luzeriu 😃 maze susirgo tai ir einu aplink saldytuva...
ei, uz men pavasaris, kaip miniakus desites ir maikes su sleikom 😃
o aš šia savaitę lūzeriauju😛
eij baikit cia, as nepasileidus, va kankinuosi jau ketvitra diena, pirmadieni prisiduosiu 😀
orinta isvis dingus, fb matau tik kad dalyvauja 😃
duos tovera velniu 😃 o dabar nieks neduoda tai ryjam sau ramiai 😃
tai jo jo, kur as dingsiu : D antra pagimdau ir susitvarkau svori kaip reikiant 😃 galit dar pakentet kokius 6-7 men, paskui jau neliuzeriausit man 😃 😃 😛
nieko tovera poto vel galesi su mumis kartu kudintis 😃 nes ziuriu cia daugumai palaida bala gaunasi paskutiniu metu 😃 😃 😃
kazkaip ner apetito kolkas, jauciu kaip desiu kitus menesius i virsu, tai bus vel 100 😀
manes nei pykino, nei daug priaugau 😃 uztat dabar tenka skaiciuoti 😕
Aha jo tik valgyk kiek telpa naudokis proga,ir nesuk galvos dėl svorio😉mane kad ir pykindavo ryte,bet paskui vakare atsigriebdavau😃
tovera svarbiausiai dar kudet nepradek 😃 nors as kiek pamenu tai pradzioj kai pykino tai buvau numetus 😃
o man siandien lygiai 15 sav ir nepriaugau nieko 😃 😃
as tik nuo siand pradedu, baiges atostogos, baigesi ryjimai 😃
mano sia savite 0 nei pirmyn nei atgal 😉
merginos kur prapuolę,sportuojat ar valgot?😃mano -1 per savaitę,bet dar daug likę nu gal kaip nors po truputį
Jo prasti reikalai su tom mūsų burnytėm☹aš irgi varau į kaimą savaitgaliui tai tikiuosi per daug nepasilepinsiu,nes šįryt jau svarstyklės rodyklė juda mano naudai👍
as tai vel su + 1 gryzusi vyra lepinau ir vel save prisilepinau 😤 ehhh kaip reik ziuret ...
👍
sveikos, as pakylia nuotaika siandien, gi gryzau namo, ulipu ant svarstykliu ir ka ten randu? ogi puikius skaiciukus, kokia isvaziavau, tokia ir parvaziavau, net nesitiki 😀
as siryt belekdama i darba pamirsau pasisverti... bet savaitgali tingini sveiciau tai manau nieko nebusiu numetus 😉
gi ne kasdien atostogos buna 😛
aij reik reik, zinok net pati pastebiu kaip per tas dvi savaites kol pas mama, vos ne su kikeviena diena po viena nauja barankja islenda 😃
Irma Irma, nei tau reik nei ka 😛
vajei vajei, mes jauciu niekad nesulieknesim 😃
Aha jau tikrai reikia į galvas įsikalt kad gana čia jau simuliuot,pas mane tai nulis,nervina tie savaitgaliai ir svečiai bet nieko savaitė prieš akis tai pasidietinsim iki kito savaitgalio nes žinau kad vėl varysim mes jau į kaimą į pirtį
niugi, kur visos? as tai nesisveriu, nes cia svarstykles biski per daug rodo 😃 nuo kito pirmadienio pradesiu grieztai, nes ,mama cia mane biski perdaug lepino 😀
o ir darbe nera saldytuvo 😃
tai kad dirbam juk vistiek uzsuksime 😀
na va jau kitos ir dirba tuoj liksiu viena