Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

13. Feb 2013, 21:05

dekui uz pagyras 😉 nu nieko sau iki 10 pasiimt irankius. velokai sakyciau. o Ievukas per pietu miega pakosejo nemazai... nors per diena nedaug, grynai sakau bus snargliukai. ziuresim kaip sianakt naktis 😀

13. Feb 2013, 21:00

nu kaip grazu Laura 😉 super irankiukai 😀 as pagrindus irankiam pasidariau ir sreka su asilu nusilipdziau 😀 dbr imsiuos barbiu.. 😀 vistiek miegot negaliu dar eit, kliente iki 10 turi atvaryt 😀 tai nei gult nei ka 😀 o kaip ievutes sveikatyte?

13. Feb 2013, 20:20

niu mamukai mes jau namie 😀 ryt vesiu Ievuka pas gyd lai pasiziuri. mazu ka. ir jei leis gyd leksim penktadieni i pajuri 😀 o cia mano dar vienas darbelis 😀

13. Feb 2013, 17:16

nu va, islydejau drauge, aplakstem su milda pardes kur reikejo.. aisku dar papirkau neplanuotu pirkiniu, bet reikalingu 😀 tai tik dbr pietauju, milda jau papietavo anksciau man nebuvo kada 😃 o dbr jau eisiu dirbt, jetus kiek darbu...

13. Feb 2013, 11:05

as irgi snd su reikalais 😀 dbr jau laukiu drauge turi atvaryt, namus apsitvarkiau, sausainius dbr kepu, dar reiks kotletuku prakept, paskui reiks varyt iki vienos pardes, buvau nusipirkusi ten toki laida, ir toj pardej turejo pristatyt taj vakar parase kad jau yra, o tada vakare vel sest prie darbu..

13. Feb 2013, 09:12

Sveikos mamytes 😉 Mildutei 😘 Ievukas tik uzmigus lb burbuliavo per nosi, na girdejos kad traukia i save, tai pirma nakties puse biski pakosijo, manau nuo slogos, o po to nurimo ir visa nakti ismiegojo neblogai... as snd reikalu turiu. vyras pasiieme maze pas uosvius, o man reiks lekt i darbo birza. po to reik biski pasiprekint ir pas uosvius dar vienus saukstelius issikept, tai nzn kaip pavyks prisest prie jusu...

13. Feb 2013, 08:46

aciu uz buckius mildutei 😀

13. Feb 2013, 08:45

labas rytas 😉 Aleks, sėkmės tau mergyt, laikykis.. aha vaikus sapnuot tai rupesciai, as irgi kai pasapnuoju tau kokiu problemu apturiu.. Rasvyda, nu tokia ta sloga keista, tirsti nosy snargliai, tai dbr sinupreta duodu, duodu dar sedalijos tai pagaliau normaliau ir naktim miega, prabunda gal koki karta bet jau nebera to marsuravimo is mano lovos i savo is savo i mano.. mama pakasyk, mama uzklok, vnz.. fai va, puciam ta nosi, tikiuos penktadieni pasveikt, uzdarys biuleteni ir pirmadieni darzan 😀

13. Feb 2013, 07:58

la rytas..Milda su mieniesiadieniu🌷 Ineta ir as tau palinkesiu kad tavo norai issipildytu,ir kad wiskas butu gerai😉 man sia sawaite paskaitos,tai ojojoj laikas lekia taip greitai.vyras dar namie tai su maže wakarais buna.šnd pas gydytoja einu gal jau uzdarys nedarb.lapeli(bet noreciau jau nuo pirmadienio eit.butu lenwiau pradet nauja sawaite.) šianakt beproto keista sapna sapnawau,kad as nešcia.kad net jauciu kaip maziukąs spardosi.ir sapne galwoju nu negali but kad as nešcia.nu kodel dabar..pavargau snd miegodama.duok dieve kad kokios ligos neprisikabintu nes kaip tik sapnuoju waikus ar kazka panasaus beweik wisada ligos aplanko..einu dar paskaityt ekonomikos,maze miega tai reikia mokytis nes poto sunku tai padaryt.geros dienos mamytes (jai bus laiko dar parasysiu 😉 )

12. Feb 2013, 22:19

nu ir viskas siandien, varom i lovike 😀 labanakt mamukai 😀 kazi tik ar manes nemiga nekankins.. kai zinau kad dar daug darbu tai nesimiega.. nu gal kaip nors 😀 reiks ryt kazkaip sreka islipdyt ir galvoju ta asila ant kito.. kazi kaip pavyks.. dar barbiu kruva.. 😃 vnz apsikasusi 😀 uztai ryt jau bus baigtos dvi mazos dezutes 😀 nu po biski po biski kaip nors.. 😃

12. Feb 2013, 21:02

milda pietuku valandike numigo tai dar neguldau 😀 o pas mus keturis kartus ateje buvo 😀 ir saldainiu vaikai nemazai prisirinke buvo, ai kazkaip pas mus cia daug kaimynu su vaikais, tai tie patys vaikai pro savo butus dar praina 😃 visiems atidarem, mildai idomu, bet jei baisesne kauke taj pasislepia, per krasciuka ziuri ir sako bijau ziduku 😃 net nezinau ar galima dekot uz linkejimus, bet labau tikiuosi kad issipildys viskas 😀 na gsl ir nesipildytu jei pati to nesiekciau 😀 dar reikia auskariukus sivakar padaryt ir dvi gumeles i plaukus ir bus fsia siandien, ryt toliay darbuosiuos 😀

12. Feb 2013, 20:24

niu va mamukai. kol padariau nageliu, dar vyniuko atsigerem su drauge. po to kol vakarinius darbelius, apsiprausimus pasidarem 😀 Ievukas snd be pietu, tai naksciau i lovike paguldziau 😀 pas mus ir ne vieno zyduko nebuvo ☹ laukiau, sakau Ievukui butu idomu.. mintinai ta ismoko vaikas "mes zydukai Lietuvos......" ir nieko. na pas mus atjungtas skambutis, gal kiti nesusiprotejo dar ir pabarskint.... yra kaip yra 😀 INeta, nu liuks!!! nuosirdziai linkiu tau dideliausios sekmes!!!! 😘 kaip Rasvyda sake, noro issipildymo ir daaaaug noru issipildymu 😉 ir daug nauju ideju ir ju igyvendinimo ir tik pirmyn 😉

12. Feb 2013, 19:10

na tikiuosi 😀 labai noreciau kad sitas mano uzsiemimas taptu rimtu mano pragyvenimo saltiniu 😀

12. Feb 2013, 18:49

nu va, gerai kad saldainiais pasirupinau, jau greti zydukai atvare 😀

12. Feb 2013, 18:49

atsidaro siauliuos rankdarbiu parduotuve, siulo prekiauti joje savo darbiukais 😀

12. Feb 2013, 18:12

pas mus jau dukart atejo zydukes 😀 o matet, ukio bankui snoro likimas.. nu sakes.. o atrode tokie patikimi bankai.. se tau.. nezinau, dabar jau ir bankuose pinigus laikyt baisu.. teks pradet i kojine kist.. nes paskui gali kikt su spyga.. ir ta netaukuota.. baisu kas daros..

12. Feb 2013, 17:26

ir dar snd skambino tos parduotuvikes savininke, sutarem pirmadieni susitikt 😀 tai turi milda iki pirmadienio pasveikt nes jau nori nenori eis i darza.. 😀 penktadieni dbr pas gydytoja reik eit tai turbut jau uzdarys biuleteni man.

12. Feb 2013, 17:20

ne nu as paskutiniu metu kad rasau.. po tris kartus..

12. Feb 2013, 17:19

aš darbuojuos, ryt drauge atvaro paprase kad kokiu vintaziniu sagu padaryciau, o dar kazkada prase kad gumuciu padaryciau, tai reik padaryt.. dar cia viena sumaste saukstuku kad jai reik valentino dienai, atvarys rut pasiimt turbut, tai reiks daryt, aisku galiu atsinazibt ir sakyt pozna bate, gaminimas savaite, bet gal geriau snd nueisou veliau miegot bet uzdirbsiu 😀 vyras tai juokias, gi isvaziavo praktiskai mane paliko be bapkiu, nes visko apsipirkt reikejo jam i reisa, tai nekazka teliko, jau net sako jei ant mokesciu neuzteks imk kredita menesiui grysiu atiduosim, bet dbr vakar kalbejom tai sakau uzteksiu, tai tas zvengia sako nu va tavo natura, is nieko sako dar ir sutaupysi 😃 o pas mus katik pirmosios zydelkos buvo atejusios 😀

aš darbuojuos, ryt drauge atvaro paprase kad kokiu vintaziniu sagu padaryciau, o dar kazkada prase kad gumuciu padaryciau, tai reik padaryt.. dar cia viena sumaste saukstuku kad jai reik valentino dienai, atvarys rut pasiimt turbut, tai reiks daryt, aisku galiu atsinazibt ir sakyt pozna bate, gaminimas savaite, bet gal geriau snd nueisou veliau miegot bet uzdirbsiu 😀 vyras tai juokias, gi isvaziavo praktiskai mane paliko be bapkiu, nes visko apsipirkt reikejo jam i reisa, tai nekazka teliko, jau net sako jei ant mokesciu neuzteks imk kredita menesiui grysiu atiduosim, bet dbr vakar kalbejom tai sakau uzteksiu, tai tas zvengia sako nu va tavo natura, is nieko sako dar ir sutaupysi 😃 o pas mus katik pirmosios zydelkos buvo atejusios 😀

12. Feb 2013, 14:29

nu va, prikirtom blynu, snude sueme 😃 reik eit pamegint milda uzmigdyt pietu, nes noriu ramiai dar pasidarbuot..

12. Feb 2013, 13:53

mes dar nesulaukem 😀 kepam blynus 😃

12. Feb 2013, 12:01

o mes katik tegryzom 😀 biski teko palwukt pas gydytoja, puse valandos, gerai kad serganciu nebuvo 😀 dar paskui i parde nulekem, paskui man dar visokiu sudelekiu reikejo darbui 😀 eisim irgi tuoj blynu kept 😀

12. Feb 2013, 11:24

niu mamukai 😉 mes jau prikirtom blynu su saldytom vysnem 😀 laukiu drauges 😀

12. Feb 2013, 09:46

labas rytas 😀 mes ruosiames pas gydytoja jau 😀 grysim eisim blynu kept 😀

12. Feb 2013, 09:19

oi su uzgavenem 😉 nu nusipirkau to cutivate ziuresiu dbr 😀 snd drauge ateina naguciu tvarkytis tai per pietus dingsiu is eterio 😃

12. Feb 2013, 07:43

Labas rytas 😉 as lekiu iki vaistines, vyras su maze pabus. pasitarem vakar su vyru, kad geriau nevest dar pas gyd...

12. Feb 2013, 07:31

laa rytass

11. Feb 2013, 19:56

pades 😀 man nieks kitas nepadeda.. turiu as ant rankos, ant plastakos virsaus po rodomuoju pirstu toki 2x2 lopa.. pamazeja padaugeja.. ir seip krumpliai trukineja pastoviai, tai be cutivates ojoi kaip mano rankos atrodytu.. praeita syki nuejom penktadieni serganciuju laiku i gala, tai mes vienos buvom pas savo gydytoja, dar buvo pora bobikiu pas kita bet atokiau, nu nieko nenutiko, o dbr isvis laikas paskirtas tuo metu kai zmones pagal talinus eina, ne del umiu ligu, tai serganciu nebus daug, nes sergantys kitu laiku registruojami.. nu ka zinau, i gala vel nueisim, tai jei vel bus koks zmogelis.. pas mus nereik valandom laukt 😀 penktadieni buvom gal iki 10min 😀