Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

17. Feb 2013, 22:39

ijungiau ta filma,tai toks idomus pasirode.tai biški paziuresiu😉

17. Feb 2013, 22:01

pagaliau mano waikas miega..

17. Feb 2013, 21:56

taip pavasari,vasara dar puses rudens gerai.mes uz wiska mokam apie 200lt..

17. Feb 2013, 21:49

kur dar saltas vanduo.. elektra.. nuoma.. tukstanciai.. nu kaip nors isgyvensim, ateis pavasaris bus lengviau.. patinka man vasara kai uz buta su visom nuomom 350lt moket reikia 😀 kaip as jos laukiu.. 😃 Aleks, filmas vadinas p.s. i love you 😀

17. Feb 2013, 21:42

kaip tas filmas wadinasi?

17. Feb 2013, 21:41

mes xfactoriu ziurim..taip Rasvyda lb bijau del rytojaus.lb😕 Ineta tikrai tiek daug uz buta moket.

17. Feb 2013, 21:40

as kino teatre ziejau ta filma bobikiu kompanijoj tai visos serveteles traukem, iki pasikukciojimu verkem 😃 ir paciom juokas ima kad bliaunam, o sustot neina 😃

17. Feb 2013, 21:29

per lnk toki faina filma rodo, bet nezinau ar ziesiy.. ir taip nuotaikos nera tai zliumbsiu krokodilo asarom.. nors x faktoriu ziet kazkaip irgi pieva.. kai nei vieno nepalaikai.. grybai finale susirinko.. ismete visus vertus, nebalsavo o dbr pilnas fb skundzias kad nera uz ka balsuot 😀

17. Feb 2013, 20:58

ojetus, nu nieko blatno..

17. Feb 2013, 20:51

nu nekas rimtai.. mum cia vienu tarpu pernai metais irgi uzsukinedavo kas kada noredavo net neperapedavo, juk ir skalbias zmones, ar maudos.. dbr jau senai tokie bajeriai bebuvo.. nu dbr kitaip zmonem stresa ivarineja..

17. Feb 2013, 20:31

uo, kazkam gal kas nors atsitiko su santechnika.. liksit nesiprause 😀 as katik istraukiau jau pana 😀 barankikes dbr raito 😀 eisiu ir as nusopraust ir i lova, gal ryt bus sviesesnes mintys..

17. Feb 2013, 19:55

galva issiskaudejo tik.. ikisau milda i vonia, lai pasiturskia, as x faktoriu ziuriu.. ale niekaip neina minciu ismest is galvos.. jau atrodo taip vos ne sukrapstyt ant mokesciu reikia kad tik uztektu.. beprasmiska.. kiek beuzdirbtum viska atims..

17. Feb 2013, 19:51

ir as taip sakau.. su vyru dar cia svarstem gal tikrai imt paskola ir imtis buta, bet dbr jau abejoju ar noriu paskolos.. jei cia taip toliau kasmet taip viskas brangs taj naciort.. pust is tos lietuvos kuo toliau.. paskui ta paskola bus tik kliutis.. jetus nu kad sunervavo tai ne tas zodis..

17. Feb 2013, 19:43

vien uz sildyma 490.. ☹ su karstu vandeniu paplot reiks beveik 600lt.. verkt noris.. nekenciu ziemos.. naciort jau geriau tada rimtai kokioj italijoj nafik, nes viska ka dirbi ari ir uzdirbi atiduodi komunaliniam mokesciam.. neteisybe.. gyveni tik tam kad uzdirbtum ant mokesciu!! kokia prasme..

17. Feb 2013, 19:31

mes gryzom namo jau, o jau be nuotaikos parejau visai.. parejo saskaitos.. tai nu negaliy nesikeikt kiek uz sildyma parejo.. mama jau vakar gavo, tai nudziugau kad ne baisiai daugiau nei uz gruodi.. o va mum.. krc.. naciort.. nezinau.. noreciau gal i mazesni buta pereit, juk mes dvi dazniausiai tebunam.. kam mum tie trys kambariai.. bet rask tu dbr normalu buta uz 200lt nuomos.. nu bet sitiek atiduot.. kai siluma per langus juk isleidom!

17. Feb 2013, 18:55

einu skaityt ko prirasiusios 😃

17. Feb 2013, 18:53

niu mamukai sveikutes 😉 niu laaabai fainai praleidom laika 😀 ejom po pusynus 😀 galejo tos stintu sventes ir nebut 😃 man nepatinka tokie zmoniu sanbrudziai 😀 aisku nuejom, nes norejau mediniu lopeteliu is muges, Ievutei medini mini kocela nupirkom 😀 ji taip visad nori man padet virtuvej, gales kleckiukus kociot 😀 snd buvo zymiai maziau zmoniu, bet oras kuo tolyn tuo prastet pradejo. 😀

17. Feb 2013, 16:34

aga,po piet

17. Feb 2013, 15:11

hmm net nezinau Rasvyda.nuotaika gal pasikeis tada kaip jau busiu darbe.gal tas jaudulis apmazes,o gal dar labiau del wisko pergyvensiu.

17. Feb 2013, 14:11

aha kazkaip paskutiniu metu savaitgaliais vis pramogos, namie nebunam 😃

17. Feb 2013, 13:09

labukas 😀 mes vis dar pas mamuka, valom kepsimes stintas 😀

17. Feb 2013, 09:47

laba rytass

16. Feb 2013, 22:35

Rasvyda, tikiuosj kad musu visu maziukai isaugs gabiais ir dorais znonemis 😀 o mildai kol galiu stengiuos suteikti kuo daugiau 😀 dbr mildos piesinukai isvis istobuleje jau, akys turi vyzdzius, kartais akinukus 😀 rankos turi pirstukus, kojos padukus 😀 ka daugiau galiu jai suteikt, mena ir optimizma 😀))) ir sutinku su Rasvyda, pabandyk o tada matysi, jei sudukas gaunas, spjauk i visus ir daryk kaip tau norisi 😀 puse metu turesi kazka sugalvot kol birzoj stovesi 😀

16. Feb 2013, 22:21

po jusu patarimu,na pasakymu net neturiu ka ir pasakyt😕 pabandysiu padirbeti o laikas parodys..mano waikas jau miega.la nakties mamukai

16. Feb 2013, 22:14

krc jauciu jau jaucias kad ikaliau 3 taures sampes ir dbr vartoju likeri 😃 tetis pila.. 😃 fsia baigiu rasinet 😀 Rasvyda, tu saunuole, nors ir spaudimas del darbo, ir nera to darbo, ir dar trys vaikai, bet tu kaip kareivis, viska atlaikai, ir neverki del smulkmenu 😀 ir vaikai uz tai padekos 😀 kad net ir sunkmeciu turi tokia puikia mama 😀 va kad pagyriau 😀))

16. Feb 2013, 22:11

beje Rasvyda, iskalba nesiskundziu 😃 ir referatus gerai rasydavau 😃 as jeigu turiu ka pasakyt galiu visa knyga parasyt 😃 bet cia tik nuomone! asmenine 😀 ir nereik imt uz gryna piniga, nes kiekvienam situacija kitokia 😀 as gal tokia isradingesne, sugalvosiu ir padarysiu taip kad man butu gerai 😃 ir jei as i toki darba gryzt nenoreciau nu belenka sugalvosiu kaip issisukt 😃

16. Feb 2013, 22:07

ir as noriu kad manim mano vaikai didziuotusi 😀 kad nepaisant visko skyriau jiems pakankamai demesio 😀 bet nereiskia kad visi taip gyvena! turint antra vaika manau jau kitaip kalbeciau, o po triju vaiku man atrodo sakyciau kaip Rasvyda, eiciau i darba nors ir visai parai 😃 bet tas pirmas vaikas.. pastebiu kad kas turi du ir daugiau vaiku jau kalba kitaip 😀 gal ir as kaa kalbesiu kitaip, bet siai dienai as dar noriu matyt savo vaika 😀

16. Feb 2013, 22:04

o as manau kad kuo igiau su vaiku (proto ribose aisku) but su vaiku, su juo uzsiimt, kad matytu tevus, mazas ar ne, prisimins ar ne, ne prisiminimuos esme, o gyvenime, kuri kuriam jau dabar.. jei mano mama butu mane 3 metu palikusi ir isejusi dirbt taip kad manes nebutu maciusi tai as nezinau ar buciau dbr tokia.. didziuociaus savo tevais, kad nepaisant tikrai didelio sunkmecio isauklejo mane taip, o ne leido aukleti kazkam kitam 😀

16. Feb 2013, 22:01

derintis prie tevu* tiek daug pasakyt norejau, skubejau mintis deliot, klaidu priveliau 😀

16. Feb 2013, 21:44

va rulonu kad privyniojau 😃