Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

09. Feb 2013, 15:26

ai ne jauciu, kad ne 😃 nu nors minti pakisai 😃 as kazkaip pas save laukiu 😃 o eit kazkur ne nepagalvojau 😃

09. Feb 2013, 15:15

aaauuu 😀 Ineta ko gero su tevais islekus. norejau pas puske i koncerta ta nueit, bet vyra snelabai speja su darbais, tai ai nu tiek to... eisiu kept mieliniu blynu 😀 dar su Ievuku, kai ismiegos, gal kokia kauke pasipaisysim 😀 vis atrakcija 😀

09. Feb 2013, 13:44

o mes nesenai is lauko gryzom, pavalge ir miega dbr maze 😀 as blyn vel susipergyvenau. Ievukui buvau uzdejus kepure ir kapisona ant virsaus, pareinam, nuimu kepure, ziuriu, kad prisilus, net slapia net plaukiukai slapi vietom. bet sakau gal nieko, nes nei as kapisono buvau nuemus. nieko... tik parejus is kart perrengiau visa. nenu normaliai cia Aleks 😃 ot sunelis 😃

09. Feb 2013, 13:25

buwome su maže lauke,nulipdem maža seni besmegeni😉 ziurim eina pone su suniuku,tas pakele letena ir padare ant musu senio😃😃😃:

09. Feb 2013, 11:30

o kaip Pauliukas? ir kaip tavo vyrui Rasvyda?

09. Feb 2013, 11:20

nieko Ievute, su liuliu laksto 😃 dbr su spalvotu popierium zaidziam 😃 is darzelio parsinese nupiesta aitvara ir ten reik priplesyt daug spalvoto popieriaus gabaliuku ir apklijuot jais aitvara 😃 tai turi dbr mergina darbo 😃

09. Feb 2013, 10:50

tai viskas aisku, nejo pas gine reiskias reguliarei... nu as jauciu rodysiuos kas pusmeti, mazu ka... 😀 dekui Rasvyda uz info 😉 as nulekiau iki pardes 😀

09. Feb 2013, 10:20

tai Rasvyda prasom ir mums cia biski info 😀

09. Feb 2013, 09:47

ja ja 100% apsauga tik susilaikius 😀 deja, tai neimanoma 😃

09. Feb 2013, 09:46

nu ir sakiau, kad mes kalbejom apie spirale ta paprasta ir viskas kaip ir buvo aisku 😀 ir vakar man zinute pareina, nesidek, nes as pastojau... nu pz karoce visai sumakalavo

09. Feb 2013, 09:40

aciu Rasvyda uz patarimus 😃 nori ka mano santuoka isirtu? 😃 susilaikymas matai 😃

09. Feb 2013, 09:35

oj panos,wisa nakti kazka sapnawau.net tikriausiai wiena sapna wisa nakti.kazkoks jaunimas,ten ir as buwau.bet ne as o kita mergina su mano siela😃 kazkokia koše maloše sapnu

09. Feb 2013, 09:31

la rytas..

09. Feb 2013, 09:12

labas rytas 😀 mes irgi neblogai miegojom 😀 nu kaip idomiai su ta spirale.. nors ka cia stebiuos, juk viskas duoda ne 100% apsauga 😀 mano drauge juk pastojo KT gerdama.. tai nesistebiu kad tikrai yra isimciu 😀

09. Feb 2013, 09:01

Labas rytas mamukai 😉 kaip miegojot? as neblogai 😀 ievukas tik jau po 8 akikem atmerktom 😃 tai kilau 😀

08. Feb 2013, 22:50

o tai del ko ji su spirale pastojo?!

08. Feb 2013, 21:53

nu nikas jos spurga, tai itariu, kad vardas jurga 😃 ineta, as nevaziuociau, bet cia sneka mama paranojike 😃

08. Feb 2013, 20:40

nu grazu i mk ateina asmenine zinute, kad sako nepatariu paprastos detis spirales nes pastojo ta kuri raso ir sake geguze gimdyt 😃 nu visai paranoja 😀 dekui uz pagyras 😉

08. Feb 2013, 20:30

liuks "besgianis", kaip milda pasakytu 😃 kazko labai sunkus jai tas zodis 😃 kaip begemotas ar raganosis, niekaip neistaria 😃

08. Feb 2013, 20:29

nematavau bet neturiu, nu matyt taip gal nuovargis jaucias, kelias naktis prastai miegojau, anksti keliaus, sianakt milda blaskesi lb, tai matyt issekau, o ta kai velnys ramiai pabut gi neleis, lipa vos ne ant galvos, jau ir taip kojos melynos, su alkunem kai pasiramsto.. 😃 bliamba ryt tevai siulo vaziuot i ledi skulturu paroda jelgavoj, net nezinau ka daryt.. nu ta slogyte nera lb baisi, ilgai nebutumem, apziurim ir namo, prirengciau gal nesusaltumem..

08. Feb 2013, 20:15

siandieninis statinys 😉

08. Feb 2013, 19:55

😃 tai kaip Ieva gerumo 😃 vnz ner snd meiles darbui.. pasidariau irankiukam pagrindus tiktais ir fsia.. nu kazkas yra matyt, vat noriu gulinet, kazkokia nuvargusi jauciuos..

08. Feb 2013, 19:10

taigi manau, kad tikrai cia tik gelytes 😃

08. Feb 2013, 19:09

maniske kol statem seni besmegeni, pro sali ejo moteris tai leido i ja sniega ir sake "teta eik is cia" 😃 gerai, kad negirdejo moteris 😃 o tada kai atsisukus atgal pamate mociute ir pradejo saukt kiek eina "ragana" nu tada gedos apturejau 😃 nes mociute tikrai girdejo

08. Feb 2013, 18:54

kiek dar gedos teks patirti del vaiku kalbu 😃 cia jauciu dar gelytes 😀

08. Feb 2013, 18:50

del tualeto poliklinikoj grynai ta pati sutuacija kiekvienu kartu pas mus 😃 😃 nes ten vienoj pusej salia durys i tualeta ir sekancios matyt gyd kambarys, nu ir jie vis uzeina arbatikes ar ko... o ta irgi saukia "teta eina kaku daryt" visi irgi juokias 😃

08. Feb 2013, 18:25

😃 😃 man milda ta tema dar nieko nera sakius, uztai kokius bajerius jinai poliklinikoj dare.. is pradziu sedim laukian, keletas zmoniu aplink, praejo moteris, milda greit garsiai padare isvada "teta eina i toleta sysiuka padaryt", sakau nu tai gal ne i tuoleta, sako i toleta eina, paperde teta, sakau nu milda negalima taip kalbet, sakau gi neperde, o ta garsiai "paperde!", visi zmones juokias.. toliau sedim, rodo multika per telika, ziuri ramiai, atejo tiotka kazkokia nu tokia su mase, atsistojo priesais ir uztojo mildai telika, ta kad uzriks mama stovi teta as nematau 😃 vel visi sypsos, o iseinant kol laukiau uzsiregistruot del biuletenio tai kokias ana dainas dainavo, vel visi zmones juokias 😃 vnz.. 😃 smaginas vaikas poliklinikoj 😀

08. Feb 2013, 18:17

pavasario ir as jau laukiu 😀 Ievukas vis klausia kada kiausinius gales dazyt 😃 ai tiesa darba jeris ta tema 😃 😃 😃 snd ryte atsibudus atsisedo ant puodo ir sako "pas mane maza puka, o pas berniuka darzelyje dyydele puka" 😃 😃 😃 vaikas dar nesupranta kuo skiriasi, berniukai ir mergaites 😃 😃 😃

08. Feb 2013, 17:49

ne nu as kai pagalvoju tai ligu maisai 😃 tai vaikai tai pacios.. nusibodo, noriu saules, noriu vasaros..

08. Feb 2013, 17:14

o as vistiek jau pavasario lb noriu.. bliamba kaip galva isiskaudejo, einu vaistu ikalt ir reikia bent viena komplektuka irankiu padaryt dar snd..