Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

16. Feb 2013, 21:43

teisingai Rasvyda sako kad i birza spesi istot, gali pora savaiciu ar menesi pasibandyt, o tada matysi gaunasi ar ne 😀 vaikas per ta menesi tikrai nenukentes, bet ziurek kad ir pati nenukentetum.. as jei diena vaiko savo nematau man stogas vaziuoja.. aisku reiks paleisti vaikus, bet juk jiems dar tik 3 metukai! dar ir pirmokiukams mamu reikia.. gal cia mane ir pasmerksit uz nuomone, bet as savo vaiko taip tikrai nemetyciau.. pasidarei vaika, turi ir laiko jam turet! aukleti, mokinti, uzsiimti, nesutikciau su Rasvyda kad vaikai turi derintis prie vaiku, dbr visa gyvenima turi derinti taip kad butu gerai abiem, ir pats prie vaiko turi derintis.. juk pvz jei suserga ir imi biuleteni juk derinies prie vaiko, jei darbdaviui biuleteniai netinka tada eini is darbo, vel derinies.. jau pakanka kad vaikas tevo menesiais nemato tai jei dar ir mamos nematyt.. toks ispudis kad priperim kaip vistos ir isdalintam i pasauli, auginkit kas nors.. kam tada isvis vaikus gimdyt, jei augina kazkas kitas.. lai tie kiti ir augina 😀 uzauges vaikas aciu nepasakys tau kad auginai nes neauginai.. aciu sakys seneliams.. o kas mums liks? asaros ir tie keli grasiai del kuriu taip aukojomes visus tuos metus..

16. Feb 2013, 21:36

labas vakariukas 😀 nu va jau gryzom 😀 smagiai pasibuvom, ryt ikelsiu fotkikiu 😀 mildai jura, smelis kad patiko 😀 bet zmoniu milijonas.. nu bet vistiek ir stintu pavalgem ir sriubos ir karsto vyno isgerem 😀 prasiblaskem gerai 😀 Aleks, del tavo situacijos tai puikiai tave suprantu.. as pati nei uz ka dbr i darba toki negryzciau.. aisku mano situacija kitokia, kitokie darbai visai, bet kaip tu pasakoji pastoviai vaiko nematai, augina seneliai.. kada jei ne dabar su vaikuciu pabut.. nezinau kaip kitiems, bet mano mama i darba negryzo iki man suejo 5m. paskui gime brolis, leido i darzeli, o po keliu metu isejo i darba po kelias valandas per diena burelio vadove, galedavo vestis broli, jam ten patikdavo, o mane leido i salia esanti dailes bureli, paskui mama isejo i kita darba pilna darbo diena.. tada jau nei mamos nei mama musu nebemate sake va nuo tada nepastebejo kaip uzaugom.. tai jei dbr nuo 3 metuku taip tai nezinau.. pilnai sutikciau dirbt nuo 8 iki 5 kada vaikas darziuke, bet dirbt va taip kad baigi 24val.. vaikas tai pas senelius tai namie.. kitas dalykas kai vyras namie ir gali su vaiku pabuti, bet kai viskas vienai paciai.. aisku tau sprest ir mano nuomone tau itakos neturi turet, tu turi daryt kaip tau geriau, aisku pameginti gali, o gal viskas gerai gausis! kartais kol nepabandai viskas atrodo baisiai, o kai prasideda, ne taip ir baisu 😀

16. Feb 2013, 19:48

Labutis 😀 Kaip gyvuojat ? Aleksandra mano Edilija jau keli mėnesiai 6 i darzelį keliama ir nieko apsiprato , 9 vakaro jau miegoti pati prašosi . Kai vyras dirba , kaimynės prašom , kad Edilija parvestu is darželio ir su ja pabūtu kol mes grisim (kartais tai būna net 4 dienas per savaitę) , o tu turi sava žmogų kuris gali nuvesti ir pabūti su Aurelija , tai ramiai eik į darbus ir mokslus, viskas bus gerai , dauguma taip vaikus augina , kas gali tas padeda .

16. Feb 2013, 14:22

mes buwome lauke

16. Feb 2013, 10:00

aciu Rasvyda,kad patarei..bet wistiek ka as zinau😕

16. Feb 2013, 09:57

wat kaip mes kalbames su drauge,ji manes negali suprat kaip taip as darau.kodel as noriu kad tewai mano,mano senele maze ziureti.drauge pati turi dwi dukreles-ir abidwi su ja namie.jai net palikt tu waiku nera kam.tai ji stojo i birza.tai kaip pasakau mamai kad wat drauge taip padare tai mama pyksta,ko tu ziuri kaip kiti daro

16. Feb 2013, 09:48

pirmoj dali kad Nenoriu antros pamainos

16. Feb 2013, 09:47

cia toliau rašau-ar kelt maze apie 6h kad pati ja nuvesciau..antra sawaite man antra pamaina-ryte kaip ir neblogai.pati nuwedu,bet wakare mama ja pasiema ir wedasi pas save ir mes wel nakwojam pas mama.juk mama nenores cia pas mus sedet iki 24h(juk as dirbsiu iki 24) wat tokia ir situacija..jai maze darze-o as po piet i darba tai as wisa diena waiko nematau.jai man pirma pamaina-as darbe ji darze.poto man paskaitos.as wel ja wisa dienike nematau!!! Ir mano tewai galwoja kad cia normalu.nes mane pacia senele uzaugino-nes tewai dirbo.tai jie ir nori uzaugint mano waika..tikriausiai paklausit ka vyras galwoja ir sako: jis pasake daryk taip kaip tau geriau,kaip waikui.tu matai koks mano darbas.juk as name nebunu..Rasvyda kaip tau musu situacija? Cia wiskas normalu? Ar man cia galwoj negerai kad taip wiska suprantu?

16. Feb 2013, 09:39

taip Rasvyda mes tik su tavim liekam 😉 mano braške dar miega..zinai as tik atsikeliau ir man jau werkt noresi😕 pirmadieni juk i darba,einu antra pamaina.tai yra kazkur 15-14h..vakar grizus is mokslu sakau mamai,kad lb noriu antros pamainos,o mama iskart biski rekt pradejo.kad juk zinai kad tik pirma pamaina nieks neleis man dirbti.tai sakau o jai i birza.tai mama iskart ko tau ta birza.juk tik puse metu moka..mane pradeda nerwuot ta mintis kad bus taip: man pirma pamaina-jai maze nezadint ryte tai mums išwakaro reikia eit nakwot pas mama(mama ja west i darza nes ji pati eina 8h darban) jai man paskaitos tai as po darbo iskart waziuoju i paskaitas.ryte wel ka daryt ar par mama eit kad ji westu i darza ar kelt maze

16. Feb 2013, 09:14

La rytelis

15. Feb 2013, 23:12

nieko sau,kaip jums gerai😀 tai panos,gerai praleiskit laika😉

15. Feb 2013, 22:44

nu gal laikys 😀 o tu ziemai ne siemet pirkai batus? nu ta prasne siam sezonui? as va jau trys ziekos su kroksais.. ir dar bala zino kiek eisiu.. kol nusibos visai, nes nudevejimo pozymiu nera jokiu.. o kitu zieminiu batu ir net neturiu 😀 nu va, o mes ryt irgi islekam i pajuri 😀 tai gero savaitgalio mamukai 😉

15. Feb 2013, 18:15

bala nate to sniego, svarbu kad nelytu! 😀 Rasvyda, o kartais buna pigiai sumoki ir eini nornaliai, o brangiai sumokejus ziek isvis vaiksciot negali 😃 o tai ten sezoniniai kokie ar zieminukai dar?

15. Feb 2013, 17:28

Rasvyda, nu va kad prisilakstei, bet gerai papirkai batus pigiai 😀

15. Feb 2013, 17:27

iki Laura, sekmytes 😉 linksmai pasibukit 😀

15. Feb 2013, 17:01

gerai mamukai iki 😉 susimatysim sekmad vakare arba pirmad 😉

15. Feb 2013, 16:10

pas pediatre 😀 gi biuletenis rimtas reikalas, nieks neisrasineja savaitei ar dviem 😀 penktadieni susirgom, tai 5 kalendorines dienos, ir rodomes antradieni, tada pratese iki penktadienio, o snd va uzdare biuleteni ir israse mildai pazyma i darzeli 😀 pasiskaiciavah tai uz tas 6 dienas is sodros gausiu 330 lt 😀 reiks pirmadieni nuvezt sodrai forma is imones ir uzpildyt prasyma pasalpai gauti 😀 dar reik iki notares pirmadieni nulekt, parasa pasitvirtint ir dar gi varysiu susitikt su pardes savininkem, nusimato toks turiningas pirmadienis 😀 reikalu vaje vaje 😃

15. Feb 2013, 15:20

pas kokius gyd tu cia lakstai Ineta? as cia duoduos namie dar blyn naga nusilauziau reik butinai susitvarkyt 😀 aha Ineta, jums ten pastoviai karsta 😃 mes nene nemiegam atidarais langais 😀 kartais nebent ant mikro 😀

15. Feb 2013, 15:00

oj ne tokia sypsenele😕 o tokia turi buti 😉😀

15. Feb 2013, 14:59

hmm tai ko jie man neperweda.nu idomu.mes tai pietaujaum😛 isviriau makaronu+desreles+buroku salotos..uz 1.5h išvarau i paskaitas😕

15. Feb 2013, 14:38

as jau neblogai padirbejau, dbr pavalgom ir leksim pad gydytoja 😀 dar gryzus reikspasidaryt kad savaitgali galeciau ramua dusia nedirbti 😀

15. Feb 2013, 14:36

jei is kito banko tai pervedimas kainuoja 1,40, tai neuztenka pinigų, o jei is SEB i SEB banka rai turi pervest, nes kainuoja 80ct tai kaip ir pakanka 😀

15. Feb 2013, 13:36

Ineta klausyk,noriu paklausti.jai saskaitoje yra 5.93lt ir man i seb banka rekia pervest 5lt tai jai normaliai turi pervstis ar cia per mazai pinigu? turi but daugiau negu 6lt? nes pries pora dienu pervedziau 5lt,o db ziuriu kad tie 5,93lt taip ir liko nepervesti

15. Feb 2013, 12:20

mes uz gruodi 400uz sildyma mokejom, bet uz sausi bus jauciu daugiau.. nes pleskino kaip reikiant.. nu vat del to siltumo ir nesupranti, negi idejus plastika sitaip silta pasidare, nes pernai tai salom, sildytuvas pajungtas pastoviai budavo.. o siemet porasyk sildem tik saliona 😃 nes ten plasriko nera ir dar kampinis ir durys visad uzdaryros tai toks vesokas kambarys.. bet va kiti du kambariai, nu silta tikrai lb.. ar cia as tokia uzkaitusi 😃 nes gyvenime niekad ziema nemiegodavau kaip vasara su plona maikike ir triusikais! ir pradarytu balkonu 😃 juk anksciau su silciausiom pizamom, ilgom kelnem ir ilgom rankovem 😀 ka veikiat mamukai? as tai kibau i darbus, pas gydytoja pasirodo tik nuo 3, tai dar pora valandikiu turiu 😀

15. Feb 2013, 11:36

Ineta tai pas tave ir sausi buwo silta,ir gruodi.db vasari silta😃 tai cia ka pavaris nuolatos😃 pas mus atejo faktura uz sildyma,jau galwojau kad bus daug daugiau nes sausi juk šalta buwo.bet gerai kad taip nera.tas pats kaip ir uz gruodi.apie 280 lt

15. Feb 2013, 09:41

labas rytas 😀 Laura, smagiai pasibukit 😀 bliamba tik oras galetu but ir grazesnis, jau taip apniuke visai.. bet siryt taip faina, prabundu o lauke pauksciukai cypaun 😀 isvis nesuprantu, lyg ir nebekaitina radiku, bet miegamojo balkono neuzdarau nei diena nei nakti.. jau kokios 4 dienos.. negi cia jau pavasaris? 😃

15. Feb 2013, 09:26

o as vakar ryte atsikeliau,ir iskart pajutau kad nosyje herperas atsiranda.dabar paziurejau veidrodyje o ten mazos pusleles😕 pora menesiu jo nebuvo.pries pora savaiciu buvo atsirades,db vel

15. Feb 2013, 09:24

😉

15. Feb 2013, 09:21

uo Aleks kokia foto faina 😉

15. Feb 2013, 09:19

labas rytas 😉 tiesa Inetuk lb grazus tavo darbiukai 😉 vakar nebepagyriau 😀 neblogas filmas, bet iki tos vietos juokiaus mazokai 😀 o del velos 😃 sujuokinai 😃 nu manes tokie filmai apsisprest del tokiu dalyku kaip spirale neveikia 😃 😃 😃 kaip miegojot? maniske arba nakti nekosijo arba as negirdejau 😀 gyd liepe pagert fluditec ir kaip ranka nueme. sako reikia paskystint, nes per sloga viskas 😀 bet dbr pasigyriau, tai kazi kaip cia bus. po piet reiks ziuretis kokius daiktus susidet 😀 vakare islekiam i pajuri, dar buutinai reik sumest batareikes pakraut 😀 kad fotikas veiktu 😀 ziuresim kaip mums ten seksis 😀 su uosviais busim tai man nelabai... vyrui sakau paliksim Ievuka seneliam ir leksim i trasa 😃