Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

11. Feb 2013, 19:49

lb dekui uz patarimus del kremu ir tepalu. as matai nelabai su tuo susidurus. bet man idomu is kur atsirado cia man tokie dalykai... na siaip per ta vieta ir dzinsai lb greit sudyla 😃 ir dar kaip tik turejau sudilusius dzinsus galvoju paziuresiu kuri koja, akurat ta pati. man gine kai paziurejo sako atrodo kad ar nutryne kas ir pasimete toliau. bet tokie grynai issauseja lopiniukai keli... zodziu ryt bandysiu oirkt ta Cutivate tepala ir patep 😀 lb tikiuos praeis, jei ne reiks pas odos gyd eit ziuretis... bet tikiuos praeis 😀 o cia kai vyrui veliau del neistikimybes tai nelabai jam patiko 😃 😃 😃 ne nu sako tu kai uzklausi 😃 sako as niekur nevaikstau ir nieko neieskau, eik tik ziurekis kas yra nes as ramus 😃

11. Feb 2013, 19:43

Ineta, nebijai eit pas gyd... as galvoju gal kauke Ievukui ir sau uzsidet, nebent taip nueit... nes ten lauksiu kaip reikalas zinau, sake eiles lb dideles...

11. Feb 2013, 19:29

mano milda irgi koseja, bes ilasinu vaistu i nosi ir dingsta kosulys, vadinad nuo slogos.. ryt keliaujam pas gydytoja tikiuos praes biuleteni 😀

11. Feb 2013, 19:27

nu va ir mes gryzom 😀 Laura nueik i vaistine ir rasyk Cutivate tepala, jokiu budu ne krema, nes anas be naudos, duoda be recepto, perku jau kokie 10metu,nei kart neprase 😃 flucinar tarybiniu laiku tepalas, kol nebuvo kitų tai tuo tepdavo ir mane ir tetis tepdavos 😀 taip jie rimti tepalai, bet mildai pora dienu patepu ir praeina, jei nepatepu, draskos zaizdas, gali uzkrest.. aisku nereik piktnaudziaut ir tept kasdien menesi is eiles.. man buvo alergologe israsius kompensuojamu fucidin, tai irgi poveikio nulis.. tik cutivate 😀

11. Feb 2013, 18:51

eisiu pasildysiu druskos ir uzdesiu mazei...

11. Feb 2013, 18:51

nu pakoso, bet po kol kas ner daznai... pamiegojus sukosijo taip lyg palotu, o po to jau slapiau, bet nu grynai nuo gerkles man atrodo...

11. Feb 2013, 16:49

maniske pries koki 15min teuzmigo, kazi kada atsikels 😃 ziuresim nusivylusias kartu. blyn kaip gaila, kad jau baigias ir baigias su visam..... ☹ reik dar pasidziaugt paskutinem serijom... nors visas sezonas sis liudnas lb...

11. Feb 2013, 16:43

pasiskambinau i registratura, sakau mazu prie savo gyd tuo paciu ryt prieisiu... sako vietu nebent kitai sav. sako laabai daug serganciu... tai dbr jau baiminuos ar is vis ievuka ryt tempt ten. nes pralauksim kai nieko valanda laiko... biski bijau.... bet bijau, kaip tas jos kosuliukas. ir ta gerkle raudona ir tokia is sonu pakilus.... ne nzn ku daryt... kaip geriau pasielgt...

11. Feb 2013, 15:07

ryt einam pas Ievutes gyd gal ji israsytu man ta receptuka....

11. Feb 2013, 15:06

cutivate irgi receptinis... nu blyn blyn...

11. Feb 2013, 14:54

o tas cutivate receptinis? reiks ziuret, as cia is vis supanikavus buvau. nes tie sausi lopineliai ant kojos, bet aukstai na vidinei slaunies pusei. as cia kai pas gine ejau tai paklaikusiom akim, jau galvojau mazu ten kokie rekalai 😃 jau ir vyra buvau apkaltinus, sakau pasakyk rupuze jei kokia turi 😃 man gine sako cia ne is mano puses.. jetus kad nusiraminau 😀 bet vot ta mano paranoja... ir ji man sake pagert tavegyl ir patept su bepanten... bet man ne velnio negeriau, nesiplecia, bet ir nemazeja.... snd vel gine skambinu na sako tada pabandykit tik speju gerai isgirdau flucinar, o jei dar negeres pas odos gyd kreiptis. bet blyn pagooglinau nu toooks jau jis rimtas ir receptinis. tai man jo nieks neduos...

11. Feb 2013, 14:54

internetas stringa 😃

11. Feb 2013, 14:48

200ml emulsijos kainuoja apie 50lt, uztenka 1-2 savaitem 😀 kremas 75ml apie 30lt 😀

200ml emulsijos kainuoja apie 50lt, uztenka 1-2 savaitem 😀 kremas 75ml apie 30lt 😀

11. Feb 2013, 14:47

Laura juk kiek as bapkiu isleidau kol atradau kas mildai tinka.. is pradziu lgg exipial tiko, bet paskui ziuriu mazai naudos, paskui pirkau keliu kitu firmu bet netiko, parausdavo, griauzdavo, o dbr jau kelinta tubele perku Emolium, bet yra jie dvieju rusiu, yra seip paprastas kremas ir yra sausai atopinei odai, pastarasis ciut brangesnis, o ant pakuotes raso Special cream, special emulsium ir pan, nu tas zodelis Special. tai va jis kazkiek padeda, bet daug karti reik tept ir vistiek buna padziuvusios vietos. jei jau pradeda skirdinet matau kad iki zaizdu tada jau nieko kito nelieka kaip cutivate.. aisku netepu daznai ir tik ciut ciut pacia vieta, bet jau geriau biski hormoninio tepalo gaus nei i zaizdas infekcija pateks..

11. Feb 2013, 14:22

bliamba nzn.. ant kojos atsirado tokios kaip issausejusios demeles, nei plinta, bet jau kiek laiko tepu su bepanteniu nepadeda ir medetku krema isbandziau. ka cia dar galetu.. Ineta kuo tu Mildukui tepi, manau tikrai nepadeda jums ir bepanten....

11. Feb 2013, 14:03

as su puske uzsipliurpiau 😀 reiks po to Ievutes gyd skambintis 😀 nuo pietu dirba 😀 apsitart kas kaip ir ka del akytes daryt...

11. Feb 2013, 11:44

Laura, sveikatytės 😉 nesirkit, man cis pora dienu gi irgi gerkle skaudejo, bet suciulpiau dvi hexaraleteno ir baiges tuom viskas 😀

11. Feb 2013, 11:35

nauja savaite nauji reikalai 😃 as ir jau stoju su varvancia nosim ir skaudancia gerkle i ligoniu gretas, o Ievutei man viena akis neaiski... ciut parauds, praploviau su virintu vandenuku ziuresim kaip toliau. na jai ji asaravo daugiau jau nuo ketvirtadienio kai suslogavo, matyt gal nuo slogos kur kisasi... na ziuresim 😀

11. Feb 2013, 09:43

labas rytas 😀 milda tai 6 ryto kad pradejo koset, tai vos ne valanda prakosejo, nosike pasikimsusi, ilasinau vibrocilio, tai ka ir rimo rimo ir nurimo kosulys kai nosyte atsikimso..

11. Feb 2013, 09:25

laba ryta 😉 maniske nakti pakosejo kelis kartus... ziuresim kaip toliau, bet snd tikrai nevesiu pas gyd, nes ten pilna zmoniu bus, gal ryt geriau 😀

11. Feb 2013, 07:38

la rytas

10. Feb 2013, 23:41

o as kai lb noriu paziet tai nersiu 😃 ner man kantrybes laukt 😃 o jei seip ten koks tai tada galiu laukt 😀 bliamba ryt visokiu planu turiu, reik nuvaryt siuntinius issiust, dar pas uosviene pazadejau nuvaryt, o darbu prisikaupe.. reiks kazkaip nuo ryto kibt.. nes popiet tik varysim visur..

10. Feb 2013, 23:37

aha zero geras 😀 o drugelius reiks parsisiust 😀 ai del filmu as kantri, neides lauksiu kol per tv parodys 😀

10. Feb 2013, 23:10

tai taip, elektros kaina kyla, visur viskas brangsta.. o man nezinau, kino salej tikrai nebuvo prie ko prikibt, o va per kucias per tv isvis kazkaip nesiziejo 😀 Laura neturek vilciu del lt filmo rast kazkur parsisiust kol neparode per tv 😀 neberizikuoja zmones det, kai sitokias baudas sudejo 😀 gali nebent miegancou drugeliu tvirtove parsisiust, ta jau rode per tv pries naujus juk 😀 bet ten ji irgi ziet be vaiku jau 😀 kaip ir valentina.. kaip ir nuodemes uzkalbejima ir kaip ir zero abi dalis 😃 lietuviai megsta kurti filmus ne vaikams 😃

10. Feb 2013, 22:58

oi mes irgi lb retai benueinam i kina. teisingaį Ineta sako seniau ir bilietai gesokai pigesni buvo.... nors kai pagalvoji viskaskas brangsta ir jiems tenka brangint

10. Feb 2013, 22:54

nu va kaip smagiai Ineta praleidai laika 😀 eina sau Rasvyda dar islaidu... ir tikiu kol issivaliai vandens kruva... o del blindos, tai per kucias ziurejom pas uosvius sedziu ir galvoju ar cia man vienai atrodo, kad M antas silpnai vaidina ir tik girdziu uosūis sako "prastai vaidina". as tai nemacius pirmos dalies. uosvis mate. nu nzn gal tikejaus labiau kai tiek isreklamuotas. nu zodziu jei nepavyks reiks parsisiust ta valentina viena 😀

10. Feb 2013, 22:53

nu kai nera kur tai jah ir nepasirinksi 😀 mes dbr tai jau retai beinam i kina, karta i du tris menesius, o buvo laikas kai varydavom praktiskai karta i savaite 😃 bet tada ir bilietas kainuodavo 6-8lt, ne 12-15 😀 aha visas savaitgalis toks smagus sis buvo 😀