santykiai su vyru po gimdymo

24. Feb, 08:58

sveikutes, gal galite pasidalinti patirtimi, ar pasikeite jusu santykiai su vyru po vaikelio gimimo? mano vyras pavydi manes vaikui. kazkaip santykiai atsalo, pradejom pyktis, nesuprantu kas darosi

12. Jan 2011, 16:47

Stai trumpai.gyvenom 5met.globos namuose su broliuku.15met.is ten gryzom pas tevus.tevai vel gert.mes neturejom kur detis atsibodo gerimai nevalgius but.pradejau 16m.bendraut draugaut su busimu vyru.uz poros menesiu nuejau pas jy gyvent. Viskas gerai santykei nuostabus.bet.. Isduoda jis mane su drauge.ir apie tai suzinau tik po puses metu!skaudu bet atleidau juk pyrmas kartas jam.18metu istekejau uz jo man buvo 6men.nestumo.du metus gyvenom laimingai viskas taip grazu vaikas mes.bet.,internetas daro ir savo.susirado draugiu.perskaiciau jo laiskus tu panu jam rasytus.jos jaunos nuo 19m.iki 25m.ju trys net.galvojau kad taip drauges interneto,bet as susikuriau anketa kitu vardu.galvojau patikrinsiu jy ar istikimas ar ne.ir gailejausi kad taip padariau.!is keliu laisku jis priejo prie intymiu temu.norejo susitikti ir sugulti.klausiau jo ar myli savo zmona,nes jis bendravo atvirai viska rasydavo kas tada musu seimoj yvyko.jis rase kad seima myli!o jam tik reik nuotykiu.tada man skaudu per dauk pasidare ir daugiau jam neberasiau.negalejau kentet po metu as jam pasakiau kad jo ta drauge buvau as.nepatikejo,bet parodziau laiskus.jis tylejo verke atsiprasinejo.as atleidau nes geros sirdies esu.dabar turim duktery jai ryt menuo bus.ir istorija kartojasi!bet su tom trim!nakty uzvakar perskaiciau laiskus jo!raso jom kad jos grazios,kad patinka,bucinius siuncia.stai dabar as supratau kad gyvenu tik del savo vaikuciu angeliuku!o sirdyje vel skausmas vel liudesys!bet tikiuosi kad jis pagaliau ateis y prota ir supras kaip mane skaudina,kaip mes jy mylim.gal pasitaisys,gal supras kas gyvenime svarbu jam.ar seima ar kitos moterys!gyvenimas moko o as mokinuosi.stai mano istorija.pikciausiui priesui net to nelinkeciau ka as isgyvenau ir isgyvenu net dabar.☹

12. Jan 2011, 13:14

manukas, niekam cia nesugadinai nuotaikos, sukretei vidu geraja prasme, pasiulei visoms paziuret i sav eis salies ir i savo bedeles, kokios jos nereiksmingos ir paprastos, pamokei siekti tikslo ir nugaleti savo silpnybes. mes, kurios nepatyre sito, imam is tokiu kaip tu patirti, cia ne esme detales, nerupi kaip kas kada tiksliai buvo, rupi tavo savijauta ir nuotaika, issikalbeti BUTINA, iki gimdymo niekada nebuciau taip rasiusi, net nebuciiau i tokia tema ejus, gal ir as buciau drebus, kad mes puikiai gyvenam ir vis akita man nerupi , kas darosi aplinkui, bet gimdymas, motinyste apvercia kortas, sujaukia vidu, tapau daug jautresne, nors to isoriskai neparodau, siame gyvenime ir vartotojismake pasaulyje negali buti silpnas, nes tave suvalgys, bet va cia, galima pasiplepeti ir numlsinti ta kirmina

12. Jan 2011, 12:14

Liuks, as suprantu ka tu sakai, bet negalima taip kaip su skuduru drebe viena cia. juk gal kazkam sunku. man pvz dabar gerai. bet as noriu kad ir kitom nors biski kad butu geriau ar lengviau.

12. Jan 2011, 10:21

labas nenorejau nieko isgasdinti ar pasiguostič o kas liecia atviruma del vaikystes ir dabartiniu sanntykiu su vyru tai neturiu ko slepti man tik paciai geriau kad galejau pasidalinti patirtim . apsirgo mano vyras vykstam pas daktaru parasysiu veliau. atsiprasau jei kam nuotaika sugadinu su savo isgyvenimo istorijom .viena kart galvojau net parasyti istorija ir isisuti vienam zurnului bet ir liko tik svajone.

12. Jan 2011, 00:22

Sveikos, as ir paskaiciau tai man dabar mano seimynines problemeles tokios menkutes atrodo😀

liuks liuks 12. Jan 2011, 00:00

Dalia,kiekviena seima turi pati sukurti ta laimingos seimos recepta ne visoms tas pats tinka😀Dabar galiu pasakyt,esu laiminga,bet iki to turejom uzaugt kartu su vyru,o buvo visko,bet mums padejo turbut sutvirtint seima tas,jog patys issikovojom vieta po saule sau ir savo vaikam😀Dabar tik nereiksmingi barniai like,kurie baigiasi apsikabinimu ar buciniu,tiesiog turi apsigludinti kampai,kad atsirastu pilnas supratimas.

11. Jan 2011, 22:59

Mamytes.paskaiciau cia tas istorijas.aina sau kiek isgyvenimu.kada ateisiu parasysiu kaip gyvenu as.nors ir turiu vyra☹

11. Jan 2011, 22:26

As esu is klaipedos, bet jau metai gyvenu Norvegijoje. kiek tavo vaikuciui?koks vardas? 😀 jei nori gali man i skaipa parasyti : daliciukas666 😀 nes cia biski mes ne i tema 😀

11. Jan 2011, 22:23

labas Dalia, is kur tu? as pati maitinu, bet turiu Similac extra atvejams, kai kur ilgiau isvaziuoju arba kose maisau, nes neturiu jegu kiekviena diena nutraukt kosei paskanint

11. Jan 2011, 22:09

as pati nemaitinu , duodu NAN1 mano vardas Dalia 😀

11. Jan 2011, 22:06

makytra, o kaip su pienuku? payi maitini? koks vardas? pykdavau ant tu, kur neatsimindavo kaip buvo viena ar kita menesi, bet kad as pati jau nebeatsimenu 😃

11. Jan 2011, 21:43

8diena buvo 3 menesiukai. ryt vaziuosim svertis 😉 tai ryt parasysiu kiek jau uzauge 😉 tu rasei. bet buvo viena kuri nepatiko. jau ne vienoj temoj ji paraso taip ,kad as lieku be zodziu.... jei nori gali man i skype parasyt 😀

11. Jan 2011, 21:43

vat butent, kad taip, siandien taika, rytoj gal karas. as nespjaunu, nes nezinau kaip bus gyvenime. geriau mokytis is svetimu klaidu nei is savu. as zinau viena, mama irgi man visada kartoja, maciau pavyzdi, kad niekada vyri nei akimirkai negalima palikt vieno, ta prasme kai prasideda laisvalaikis atskirai ir kokie vakareliai, tada tik laiko klausimas, nes pagundu kruva, o dar siais laikais. as kartais darau tokia klaida, kada per koki baliu einu miegot ankscaiu, o maniskis megsta pasedet ilgai, labai kalba daug, bet tai yra labai negerai, visada atsiras kokia vienisa dama, kuri uzims vyra 😀 na, cia tiesiog mano mamos patarimas man, as jums ji ir pasakau. siaip kiek imanydama stengiuosi visur eiti, dalyvauti ir nezirzti, nebambeti ir t.t..na, zinoma, abu turi stengtis, kas be ko...

11. Jan 2011, 21:33

Makytra, gal ir as ten kartais neatsakiau tau, tai nesupyk, tiesiog gal nepastebejau...😀Kiek sveriat, koks ugis jusu, kada gime?Maitini savo pieneliu?
Vaiva, bet tema "santykiai su vyru", nebutinai blogi santykiai😉
Tik zinau ,mergytes kad kad ir kaip jums dabar blogai, vis tiek viskas susitvakrys anksciau ar veliau.Pas mus irgi buvo juodu dienu, kuriu net nenoriu prisiminti.Tiesiog kai kuriems vyrams vaikas pakeicia visa gyvenima, o kai kuriems dzin...

11. Jan 2011, 21:18

gerai kad yra zmoniu norinciu padeti ir patarti. o ne tokiu kaip viena cia parase mazdaug: man gerai ,neturiu ka cia rasyti. tai galetu patarti ,ka ji daro kad pas ja viskas gerai. o ne drebti lyg su skuduru ir dingt, siandien jai gerai ,o kas toliau laukia neaisku. tai nereikia vaidint

11. Jan 2011, 20:43

Amelija, cia ne prie ko, moterys rimtom bedom, bet noreciau nors moraliskai padeti..

11. Jan 2011, 20:00

Amelija tu man gali ir taip parasyti. galesim bendrauti 😉 o ten nelabai noro yra. po tokio bendravimo ten eiti.

11. Jan 2011, 19:55

Vaiva, kurioj tu temoj ne prie ko?
Makytra, uzeik butinai, gal taip sutapo kad nepastebejom😉idomu kaip auga leliukas, bendraamzis😉

11. Jan 2011, 19:47

😥 as suprantu, kad ne prie ko toj temoj, bet prasau, nepykit, as tikrai nesmalsauju ir nenoriu skaitinet pries miega istoriju. tiesiog semiuosi ryzto ir patirties is jusu visu. manuko istorija is tiesu sukrecianti, visi s....pasimirsta, dabar turi grazia seima, esi sveika, seima sveika, susituoksit 😀 cia kaip Pelenes istorija. o issikalbeti yra butina, kai man po gimdymo stogas vaziavo (man irgi kaip Amelijai geda del tu pavirkavimu), gyd sake, svarbiausia kalbetis kalbetis kalbetis.

11. Jan 2011, 19:33

nelabai atsimenu. rasydavau pati sau ir tiek... nesiriso bendravimas turbut.

11. Jan 2011, 19:30

Nu cia dabar, kas nebendravo?☹

11. Jan 2011, 19:22

buvau uzejus, nelabai ten su manim bendravo tai ir nebeinu. einu kur bendraut galima 😉

11. Jan 2011, 19:09

Makytra tai spali gimdei?Kodel pas mus i temele neuzeini?😀

11. Jan 2011, 18:04

Sveikutes , mano santykiai su vyru labai permainingi ... man irgi buvo begalo sunku po gimdymo, net rasiau i vilties linija .ten parasius biski palengvejo, nes niekam pasiguosti negalejau. musu vaikuciui 3 menesiukai. jam reikia demesio. o man reikia vyro palaikimo, bet nevisada sulaukiu. sako kad mus myli, bet daug laiko praleidzia prie kompiuterio negu su mumis 😥 negaliu labai skustis, naktim atsikelia padaro vaikuciui valgyt as pamaitinu, einam kartu maudyti. dabar liktai neblogai, bet neilgam manau nes buna net taip kad nesikalbam po kelias dienas 😥 aisku labai sunku... bet bandau buti stipri nors nevisada gaunas 😉 o jus laikykites

11. Jan 2011, 18:04

Sveikutes , mano santykiai su vyru labai permainingi ... man irgi buvo begalo sunku po gimdymo, net rasiau i vilties linija .ten parasius biski palengvejo, nes niekam pasiguosti negalejau. musu vaikuciui 3 menesiukai. jam reikia demesio. o man reikia vyro palaikimo, bet nevisada sulaukiu. sako kad mus myli, bet daug laiko praleidzia prie kompiuterio negu su mumis 😥 negaliu labai skustis, naktim atsikelia padaro vaikuciui valgyt as pamaitinu, einam kartu maudyti. dabar liktai neblogai, bet neilgam manau nes buna net taip kad nesikalbam po kelias dienas 😥 aisku labai sunku... bet bandau buti stipri nors nevisada gaunas 😉 o jus laikykites

liuks liuks 11. Jan 2011, 17:27

Manuk,net siurpuliukai per kuna nubego...Nezinau is kur pas tave tokia drasa pasakot apie savo gyvenima?As kazkaip,kad ir turiu ka papasakot,nes mano gyvenimas kaip ir tavo ypac kas liecia tevus ir visa kita taip pat sudetingasSveikinu su suzadetuvem😉

11. Jan 2011, 17:20

Oho, merginos...na ir istorijos...net geda man skustis dabar kaip negerai man....geda peleda....☹

11. Jan 2011, 17:10

nu merginos cia jusu ir patirtis aina sau...
as papasakosiu savo istorija. su vyru susituokem labai jauni man buvo 18metu jam 19metu. susituokem geguzes menesi o vyras i anglija isvaziavo liepos menesi as niescia jau buvau 7menesius pasigimdziau rugsejo menesi, pasigimdziau be vyro ir sunuka auginau viena 2 su biskiu menesius, mane uzpuole depresija sunu ismaitinau pati vos menesi dingo pienukas... nebuvo i ka atsirempti kas leistu pamiegoti nes miego truko maziukas nakty regdavo vienu zodziu sunku buvo... taciau lapkricio menesi gryzo tetis labai apsidziauge pamates savo sunu(tetis buvo isvaziaves uzdirbti maziui pinigeliu kad galetume duodi jam gera gyvenima) jis man leido pailseti ir ilgai atsiprasinejo manes ir sunaus kad nebuvo per gimdyma, bet taip neisejo gaila 😥... dabar vyras vazineja beveik 3metus i anglija per metus matomes tik po 4menesius, labai sunku vaikui, jau man tai kaip man isgyvensiu istversiu be vyro, o jis klausineja kur tetis kada grys kalba telefonu graudu klausyt buna kai kalbasi jie... dabar galvojam visi isvaziuot i anglija bet nezinau kaip cia bus....☹

11. Jan 2011, 16:43

Labas as nuyo mazumes tokia nenoriu niekam pasirodyti kokia esu..O esu trapi kai ir visos mooterys,nennoriu gailescio is kitu...Nuo 8 metu gyvenau savarkiskai,tevas kalejime,mama pijoke,sesuo sveksnuoje nes tevas isprievartavo ir padare vaika,jam jau 14metu...Be to vaiko ji dar turi 2vaikus,nuo skirtingu vyru.Vaiku teises pasake nori i vaiku namus,as pasakiau ne...Tai va priziurejau uki auginau seses vaika ir ejau i mokykla slaugiau mama,ir net tekdavo eiti ieskoti ,nes nenorejau laidotuviu,vis del to ji mama,kokia bebuvusi...Brolis vyriausias turejo seima,kitas brolis gere kartu su mama,trecias mire 19 metu...Paciai teko uzsidirbti pinigu kad nusipirkciau pavalgyti ne tik sau bet ir seses vaikam,ko reikia mokykloj ir paciai. apsirengti.Patyliu apie zaislus ir pramogas,vaikystes nebuvo,kai buvau 16 neislaikiau isejau pas mociute,ten pabaigiau 12kl,priejau pirma kominija,pasidirmavojau..17 isejau is mociutes per vasara dirbau mesinej,po kiek laiko susipazinau su vyru savu...Istorija verta filmo...Papasakosiu kita kart...Begu vakariene daryti tuoj susnus grys is darzo su tetuku.Taip visi sunkumai tik i gera,pasipirso vyras,jei viskas gerai birzely vestuves😀

11. Jan 2011, 13:41

manukas, apsiverkiau ir as beskaitydama..padariau isvada viena: kaip viskas TRAPU ir kokia tu STIPRI....va cia ir yra santykiai, kova uz seima, uz gera gyvenima...GERBIU ksiatau ir skaitau tavo istorija, kazin ar as, pagimdzius 27 metu pirma leliuka buciau tokia stipri ir kovinga. Manau, tai,ka isgyvent kartu, jus dar labaiu sustiprino ir suartino.

1 2 3 4 5 6 7