sveikutes, gal galite pasidalinti patirtimi, ar pasikeite jusu santykiai su vyru po vaikelio gimimo? mano vyras pavydi manes vaikui. kazkaip santykiai atsalo, pradejom pyktis, nesuprantu kas darosi
sveikutes, gal galite pasidalinti patirtimi, ar pasikeite jusu santykiai su vyru po vaikelio gimimo? mano vyras pavydi manes vaikui. kazkaip santykiai atsalo, pradejom pyktis, nesuprantu kas darosi
aisku kai nerekiau ant jo viskas buvo gerai, bet kai atsibosdavo vel viskas per nauja, vyras zaist pradedavo tai neatitraukdavau nuo kompo. dar jau po biski susitvarke, bet ir norejosi tik graziu zodziu, ar buckio ar paprasto palaikymo, bet ne nesulaukiau
as kai pastojau tai i pati nestumo gala ir pasikeite santykiai, as labai jautri tapau, del nieku gincyjomes daug verkiau, niekas netiko nei ka vyras dare nei kur koki daikta padejo. kai pagimdziau depresija apeme vel barniai didziausi, nervai nelaike, nors vyras padejo, ziurejo vaika, keite pampersus, nesiojo migde. taip keleta men ir riedavomes, aiksu kalta as buvau, bet tada neprisipazinau, visur ji siunciau ir is jo daug negraziu zodziu girdejau, aisku a
aciukas
tiesiog vyrui reikia apsiprast,o moterytes mamytes gi viska istveria
as tau linkiu sveikatos ir kantrybes,daug daug kantrybes
man 23, vyrui 28, sunui 3men
tai va tas bambejimas ir isveda is kantrybes, juk pati zinau kad nespeju nei darbu nuveikt, nei pailset, kartais net pamirstu kad i tualeta noriu, nes vaikas didelis zirzeklis, o is vyro taip norisi paprasciausio apkabinimo ar buckio, nemanau kad noriu labai dauk, isvis keista kaip zmogus gali taip pasikeist, kartu jau 6metai bet savo vyra toki matau pirmakarta
sveikos mamytes-vyrai gi tikri vaikai,o kai yra du vaikai😀 tai jau ir pavydas,demesio stoka.Viskas bus gerai tiesiog "didelis"vaikas turi apsiprast prie maziulio
Mergaites mamytemis gimsta,o berniukai teveliais tamta😀
tute,o kiek jums metu ?
Tik va blogai, tute, jei šalia to vyras burbuliuoja, priekaištauja, kaip tu sakai...
Man atrodo,mes, mamytės, po gimdymo, pasidarom labai jautrios.Vistiek, pogimdyminis laikotarpis, hormonai, organizmo atsistatymas...Aš irgi po gimdymo pasidariau irzlesnė, nervuojuosi, kaip su manim vyras ginčijasi.Nepasakyčiau ,kad santykiai labai pagerėjo.Aišku, nekalbu apie vaikutį, jos priežiūrą, glaima sakyti, vaiką auginame kartu.Bet va tarpusavio santykiai tai paaštrėjo, nes pradedam nei iš šio nei iš to ginčytis.Bet aš vis raminu save, kad praeis, kad hormonai, nes dar mažai laiko praėjo.
su vaikeliu tai jis pabuna, padeda kiek gali, bet va mes tarpusavije kazkaip visai bendraut nustojom, aisku gal ir as kartais ozius parodau, anksciau visur eidavom ir budavom kartu, dabar daugiau atskirai, aciu uz palaikima 😀 bandysim klijuoti duztancius santykius
pas mus tai santykiai sustiprejo po gimdymo...vyras ir nesiojo dukryte, ir migde, net kartais ir naktim keldavosi...bet kai dukryte ugtelejo, va tada atrodo viskas apsiverte aukstyn kojom, buvo begale pykciu, del nieko, ...na mano nuomone tai kiekvienam vyrui, ar lengviau, ar sunkiaiu, bet praeina visas sitas....tereikia prisitaikyti ir pereiti....stiprybes, mamyte....😉
kazkaip dziaugiuosi,kad mano vyras nerodo jokio pavydo,kad daugiau demesio rodau vaikam,mes irgi daug kalbames,jei kas ne taip is kart vienas kitam sakom ir bandom rast iseiti.labai gerai veikia,tai ,kai palieki vyrui vaikus ir leidi suprast,kad buvimas mama,tai ne atostogos,o kasdienis darbas.tada pabuves su vaikais sako,as suprantu,kad tu gali buti kartais pavargus ir nieko nenoret tik pailset,sako supranta koks tas mamu darbas 24 val per para be poilsio dienu.
o mano vyras niekada nepriekaistavo del mazesnio demesio jam.Aisku kad jo pamazejo, bet juk ir jis vaikelio tevas.turi suprasti, kad vaikeliui jo reikia daugiau..Mano vyras man labai padejo, o pagalba pacioje pradzioje pati svarbiausia...Sekmes ir kantrybes mamytes!
na kas liecia vaiko prieziura tai vyras viska daro ko paprasau ; ir maudom kartu, praktiskai kai jis nedarbe, pampersus tik jis keicia 😀 ir tikrai dazniausiai jisai kambarius sutvarko,su valgyti pagamina neretai 😀 as dazniausiai burbuliuoju kad kai vaikas buna jog nakti pabunda jis nenori kletis, bet suprantu ji. juk vyrai visi megejai pamiegoti 😀 istiesu taip gerai pagalvojus, gal but net vyras niekuo nepasikeite, tikriausiai mes abu pasikeitem, juk dabar negalim kada tik norim is namu iseiti neatsizvelgus i vaiko poreikius, turiu omeny tai kad dabar juk nebera taip kaip kad anksciau buvo, kai buvome dviese. maniskis taipat dziaugiasi ir didziuojasi kai vaikas sypsosi, kai "kalba"... svarbiausia tute manau pasikalbeti... pamatytsi viskas susitvarkys 😀 🌷
pas mus kaiptik sutwietejo, dabar abu rupinames dukryte, o seniau kas sau.... mes kazkaip dar per nestuma kalbejomes, sakiau, kad dabar demesys wisas bus waikui, jam maziau, jis pilnai supranta, ir nera kaip mazas waikas, kad pawydet SAWO waiko... na nzn., manau reikia kalbetis ir wiskas bus 👍 ir as pati stengiuosi wyro nepamirst, palepinu, pamyluoju, gi nebuni su waiku wisas 24wal.per para, ir jis manes nepamirsta ir geliu parnesa be progos, super.as gi jo waiko motina, o jis mano waiko tewas... na musu santykiai tik pagerejo 😉
rasitukas manau tu labai teisingai pasakiai, mes mamytes juk tuos 9 menesius nesiojam leliukus savyje, ir kitokius jausmus jauteme ir jauciame nei vyrai, juk jie neturejo galimybes tureti savyje givybes, jiems nauja gyvybe kuria jie gali laikyti rankose yra kazkas naujo ir neiprasto. o mes juk turime motiniska igimta jausma.. mes su leliukais apsiprantame jau pilvelyje, o jiems reikia prie jo priprasti kai jis jau siame pasaulyje. 😀 o tai nera lengva, kaip gali atrodyti is pirmo zvilgsnio 😀
Vat butent, manau, kad ir mums taip buvo. Pacioje pradzioje as labai pervargdavau, o vyras nezinojo, ka daryti. Stengesi lyg ir palaikyti, padeti, o as sirsdavau, kad pavargstu, kad visiskai nepamiegu ir tai tik man vienai. Buvo tokiu bereikalingu barniu, abu jautemes nesuprasti.
tai geriausia iseitis visada buvo yra ir bus pokalbiai 😀 maniskis tai priziuri Maju, bet tikriausiai ne taip kaip noreciau 😀 bet tikriausiai tie norai mano neatitinka realybes 😃
taip taip, bet zinok, kad cia ne jums vieniems, visiems taip yra, tiesiog reikia susitaikyti su tuo, kad dabar yra taip ir niekaip kitaip nebus, su laiku viskas susitvarkys. vyras turbut nepadeda rupintis vaikuciu, ar ne? na maniskis nelabai padedavo pirmas savaites, buvo kazkoks netoks uz kokio istekejau, bet greitai viskas susitvarke, maziauk kvarsink sau galvele ir tikrai viskas pasisuks i geraja puse, o jei nesikeis, pasisodink vyra ir rimtai pasikalbekit.
sveikute perskaiciau viska kas cia parasyta. istiesu negaleciau pasakyti kad pasikeite labai musu gyvenimas atsiradus Majui, bet is dalies taip. juk esame jau nebe dviesia o tryse. as gal net sakyciau pacioje pradzioje gaudavau daugiau palaikymo, nei dabar. istiesu manau laikui begant viskas susitvarkys, svarbiausia nenukabinti nosytes. 😀 🌷
kad jau trys men kaip neapsiprantam ☹ sunku begalo, nervai nelaiko, atrodo taip norisi is vyro palaikimo, gero zodzio, o jis tik bamba, piktas, skundziasi viskuo, atrodo kartais vienai lengviau butu
musu irgi buvo tas pats ir dabar taip yra, bet kai susipykstam as nekreipiu demesio i vyra, juk vaikas mazas jam daugiau demesio reikia 😀 o su vyru vakare bunu, kai maziukas miega 😀 nieko po biski apsiprasit 😀
oij manoji irgi buvo zyzla, daug istikruju nervu reikia, bet nieko, kaip mes save guosdavom, visi ta praeina ir mes praeisim, taip kad maziau pergyvenk, viskas susitvarkys.
oij manoji irgi buvo zyzla, daug istikruju nervu reikia, bet nieko, kaip mes save guosdavom, visi ta praeina ir mes praeisim, taip kad maziau pergyvenk, viskas susitvarkys.
kartais jau atrodo isprotesiu, vaikas neramus, nieko isvis padaryt negaliu o dar vyro priekaistai, nezinau kaip cia toliau bus ☹
Pas mus tas pats budavo, kol apsipratom kad nuo siol esam ne dviese o tryse 😀 o dabar kai tryse esam jau beveik du su puse metu tai santykiai puikus, ypac tarp dukrytes ir tecio 😀 tad kantrybes. beto esat visi nuvarge, reikia adaptuotis prie visko.