sveikutes, gal galite pasidalinti patirtimi, ar pasikeite jusu santykiai su vyru po vaikelio gimimo? mano vyras pavydi manes vaikui. kazkaip santykiai atsalo, pradejom pyktis, nesuprantu kas darosi
sveikutes, gal galite pasidalinti patirtimi, ar pasikeite jusu santykiai su vyru po vaikelio gimimo? mano vyras pavydi manes vaikui. kazkaip santykiai atsalo, pradejom pyktis, nesuprantu kas darosi
Tai aisku ,kad pasilik arba grieztai pasakyk arba arba..As pati is kilusi is dziugliu ir zinau kaip sunku gyventi ...Mum kai reikdavo greitosios ar apsipirkt tegdavo eiti du kilus peskom ir dar laukti kol autikas nuves..Salygos buvo tragiskos,per pusnis klampoti ,o jei tau kokie 8metai ir dar sunki kuprine,prisiminus net nukrato...Sekmes Tau...
sveikos vel buvau atitrukus nuo kompo. as pati is kauno esu. o jo suprast nelabai ir pati galiu viena diena ant visu liejasi kita diena trinasi kai kate... vasara vaziuosim su dukryte pas tevus i airija atostogos tai ziuresim kokia bus jo reakcija ir nuomone jeigu jam bus vistiek tai ten pas tevus ir pasiliksjiu visam nes jau nebezinau ko imtis kad jis nuliptu nuo mamos sijono. Jis sako kad gyvenam pas tevus del to kad taupom pinigus namo remontui ir tipo eisim po to gyventi ten bet tas namas yra 50km nuo kauno kaimas juodas tai nz ka reiks daryt beja aciu visom uz palaikyma 😉
Mum iki miesto tai kilas,bet vis tiek nusigauti iki jo tai reikia ,ir vaika i darzely,vyrui i darba ir i apsipirkti...
ojezau, baisu, vyras i kaima isvaiavo, idomu kaip bus ten, nes mieste tai pabarstyta, o rajoniniai keliai velnias zino kaip
Labas pasimegavau ir as ledu,kad slaviau kieme ryte tai maniau ,kad nebepakilsiu😀)
nea tfu tfu tfu, oras baisus, dar po pietu i parduotuve ejau, viskas gerai buvo, o vakare, ziuriu kaimynu seima pareina 4-iese, tai nuo vartu iki namo gal 30 in ejo visi eilute susikabine, kiemas net blizga kaip ledas 😀
Kas pas jus Vaiva naujo?Nesergat>?
😀 smagu girdeti 😉
Viskas susitvarke as jam viena sakiny pasakiau ,jis tuoj atsiprasineti ,ir vel viskas ciki...Jis zino ,ka as galiu ir ko noriu....Tai leidau vakar visa diena apmastyti arba arba...Man visciuko nereikia,man vyro reikia,visom prasmem,o vaikam tevo ir pavyzdzio😀)
manuk, kantrybes tau dideles ☹ viskas tik nuo taves pacios priklauso. turi buti stipri, jei ne del save s, tai del vaiko. o tu gali uz save pakovot, jauciu, esi protinga jauna moteris, kam tau kesti pazeminima. tik viska protingai apgalvok, nedaryk skubotu veiksmu
Vaiva nezinau,nes su tuo nebuvau pati asmeniskai susidurusi ,bet jauciu teks:"(
manukas, kiekvienam mieste yra antrine teisine pagalba, kur nemokami advokatai ruosia proc dokumentus ir atstovauja byloje, tik reikia irodyti, kad neturi lesu mokamai teisinei pagalbai
Apsikandziojom vel su vyru,jauciu mano kantrybe truks,uzteks buti gerai...
cristale ko tu dar lauki, tu pagalvok kad kenki ne tik sau bet ir vaikui s tokiu gyvendama?manai vaikui geriau kai jis auga tokioj seimoj?
laba ryta, na svarbiausi tu turi pas ka pabegt nuo tokio vyro
Labas visom ziu daug prikalbejusios ,kol manes nebuvo...Patarimas vienai mamytei bek is jo namu pas tevu,o jei kips prie taves del vaiko as pazystu viena gera advaokata kuris yra nemokamas...
va, matai, kiek pritarianciu tam zingsniui. kam tau jaunyste deti ir grazias dienas su asilu ir jo mamele, tegul gyvena abu apsikabine, ar tu kokia nenormali, kad vaika atims, varyk i uzsieni, susitvarkyk ten pasalpa, ziurint, kokioj saly tevai gyvena, gausi pajamu, gal darbo grafikai nesutaps su tevu, tai pakaitom pasaugosit vaika, bet to, lietuviu moteru yra, kur sedi nmaie, vyras dirba, paziures vaika, o jau turesi pajamu, niekas neatims tau to vaiko, is kur cia visi traukiat tokias nesamones, nesu susidurus su tuo per 4 darbo metus. jau reikia degrade visai but ir tai dar vilti suteikia, kad pasitaisys, negers ir rupinsis vaiku
nu bl...atsiprasau, as crystale vietoj taves pirmu taikymu i uzsieni su vaiku, dabar kito tevo sustikimo nereikia, norint issivezti arba bent pagrasinciau, jei tau mane sir vaiko nereikia, as vaziuoju, jei nebus jokios reakcijos-tai tik varyk is ten, nes nerupi tu jam visai, o dar tokiais zodziais.....
pritariu liuks tau tikrai gerai pagalvok na jai tevai uzsieni tai as vietoj taves tikrai skrisciau pas juos o nekenteciau taip
tokiu atimeju daug buna,bet retas laimi.
Tai ir vaziuok,o paskui kai bus taip,kad jis kreipsis i teisma tegu kreipiasi uzsienyje kiti istatymai.tu jo bijai,bet apmastyk kas vaikui geriau ir tau.
manau cia jis tave tik gazdina as tikrai nekenteciau taip irnebuciau su juo vaikas pirmiausia priskiriamas mamai
na taip gal ir galeciau stot neakivaizdziai bet kaip as susirasiu darba kur as paliksiu mergaite va kas sunkiausia galeciau isvaziuot pas tevus i uzsieni bet jis kerstingas prades per teismus reikalaut kad gyvenciau lt nes jis aiko nemato. jis man pastovei kartoja kad jei issiskirsim jis atims is manes vaika nors pats net pamperso nera keites tai mane juokas ima kai jis man taip grasina vaikui jokio demesio bet dukra tures aukt su juo 😀 o anyta nepilno proto tikra to zodzio prasme kartais pasako ka ar pasielgia kaip 13 metu mergaite o as negaliu zodzio pasakyt nes pasak jos esu "sliundra" karta vos nesusimusem.........
Tituli,Tu isikalk i galva neesi tu nuobodi!Jei apie save galvoji,jog nuobodi,negrazi,kvaila,tai ir kiti taip manys,o darbai kartais gali ir palaukt tikrai nepabegs😀
O tu kurkis gyvenima istok neakivaizdziai mokytis,pradek ieskotis darbo,paskui ir iseit ir t.t.viska pamazu pasidarysi,nes jis vargu ar pasikeis jums isejus gyvent atskirai busi tik tarnaite jam vistiek,nes mamos itaka jau padaryta.
Liuks.kava geriu kaip galiu.o taip daugiau nera laiko.nuobodi as.
tai tik zinai labai sunku apie tai kalbet meile akla kaip sakoma viska praleidziu pro akis neturiu jegu visko mest ir iseit nes pati nedirbu gaunu tik 97lt i men bijau kad viena nepragyvensiu su leliuku mano tevai gyvena uzsienyje jokios paramos cia neturiu be to jis piktybiskas labai senai noriu iseit bet neturiu jegu ir drasos....
crystale,o kas vercia su tokiu gyvent?vadinasi tau yra gerai?nes pagarbos visiskas nulis,o vat cia meiles ne laso nerasta leidi save zemint kaip tik imanoma.O as savo vyrui esu pasakius,jei buciau norejus but kazkieno tarnaite,tai buciau ejus ir dirbus uz pinigus,o ne seima kurus.
na visiems su vyrais sunku, bet toks koks mano yra niekam nepavydziu. zodziu gyvenam su anyta kuri ji taip islepino kad jis net negali arbatinuko uzsikaist nes sako jog tai "bobu darbas" turiu daryt valgyt skalbt tvakryt kambarius bekt is paskos rinkt jo rubus nes viska meto po kambari kai uzsimano isvaro su draugais ir visa para negrista isjungia tel dukrytei 4 men o as dar niekur nebuvau viena kojos is namu iskelus o kai paprasau kad jis paziuretu dukra nes as pavalgyt noriu tai jis matot pavarges vargstas :/ is jo daugiau nieko negirdziu kaip tu stora karve lasiniais apaugus tokia ir kitokia. o kai atsisakau jam uzkaist vandeni nes tuo metu valgau baisiai susipykstam jo motina kisas tada su ja edames o maqt jis iseit kitur gyvent nenori nes ponas nuo mamos papo dar trbt neatlipes :/
Tavo poilsis yra pasidaryt ka reik?😀mano poilsis,tai paskaityt knyga,atsigert kavos vienai ar su draugem,iseit pasizmonet ar dar ka nuveikt...