sveikutes, gal galite pasidalinti patirtimi, ar pasikeite jusu santykiai su vyru po vaikelio gimimo? mano vyras pavydi manes vaikui. kazkaip santykiai atsalo, pradejom pyktis, nesuprantu kas darosi
sveikutes, gal galite pasidalinti patirtimi, ar pasikeite jusu santykiai su vyru po vaikelio gimimo? mano vyras pavydi manes vaikui. kazkaip santykiai atsalo, pradejom pyktis, nesuprantu kas darosi
Vaiva gerai parasei!
Vaiva.pralinksminai.😀 liuks.as sau turiu laiko juk mazoji uzmiega speju pasidaryt kas reik.mes kaime graziam gyvena gamta ramina😀as sveriu 70kg.nu bet juk po gimdymo.
liuks 😃
Siandien vyras uzpavydejo is pavydo,net apelsina suvalge😃buvau turguj apsipirkt ir gavau dovanu apelsina,kad ir juokingas demesys,bet nuotaika pakele😀
aciu papildomi kilogramai nevilioja😃
jo jo, as daznai taip sakau "nezinau, kazkaip jauciuosi idomiai, kazkoks tu man svetimas, nezinau ar jausmai dar tokie stiprus" ir vaikstau kokia viena diena tokia susimascius, tipo issiblaskius, paslaptinga, is karto viska meta, nei kompas nerupi, ziuriu tik kruta, sukasi aplink, kas cia tau yra, gal iseik kur, pailsek, gal einam kur. ziauriai veikia 😃
liuks, priauk, tik ne del jo 😃 na, sakyk, kad ne del jo 😀
Tituli,o jei kur be vaiku noretum isleist?Skalbimas,tai ne poilsis ar pabuvimas su savim...vaiva,gerai cia suskelei😃o mano vyras kaip tik noretu,kad priaukciau,bet net nezadu to daryt😉
gerai cia vaiva sugalvojai del tos meiles 😃
eik tu sau
tai puiku, bet dietos pradek laikytis, bent jau prisilaikyk 😉 jei asiku yra ten ka mesti pas tave, tikrai nepakenks, o jei myli, myles dar labiau. labai nudziuginai, o jam reikejo pasakyti: "o as nezinau ar myliu" 😛 as taip daznai sakau 😀
Vaiva.Liuks.taip jis pabuna su vaikais,kaip rubus skalbiu,nes rankom tai darau.buna su mazaja.zaidzia su vaikais.anksciau jis buvo linksmas kalbingas nenuspejamas vyras.kuris buvo mano idealas.vakar pasakiau jam apie apkunuma mano dabartiny,ir tiesiog paklausiau gal as tokia tau nepatinku?jis atsake ne tokia tu man tikrai patinki ir tokia as tave myliu!sujaudina sirdute,bet ar tiket ar ne net nezinau.ACIU MAMYTES UZ SVEIKINIMUS!buckis!
tiesa sakant, pasivaiksciot tai ir mano vyras nemegsta, nezinau, sako, geriau jau tada varom kur su tikslu apsipirkt ar i parka pabegiot, nes jam trintis gatve tai ziauriai nepatinmka, mes su vezimeliu visada su vaiku vienos, kazkaip mes taip priprate ir gerai, as tada galiu su kokia drauge sustikt, paplepet kavos nusipirkus 😀
O tai jus turit kazka bendro seimoje apart buities ir vaikuciu?Kazkokiu bendru pomegiu,interesu,draugu nu kazka tokio kas patiktu abiems?
Titulii,sveikinimai sulaukus menesiuko😉O tu susigalvok kitu laiko praleidimu,tiesiog jei vyras namie palik jam vaikus ir iseik kazkur viena pabuti tikrai atsigausi,tik nesakyk,kad taip neimanoma,nes vyras nebus su vaikais ir t.t,tiesiog gali keisti savo gyvenima kada to nori,o jei nenori jis niekada nepasikeis.Seima sudaro du zmones ir jei vienas stengsis,o kitas nieko nedarys,tai jau nebeseima,o tik du atskiri zmones bandantys ja imituot ir augint vaikus.Mano vyras ir nevisada eina su mumis i lauka,bet buna,kai jis pats pasiulo eit drauge arba tiesiog vedasi tik vaikus ir leidzia man pailset.
tutuli, sveikinam su menesiuku. siaip, mano vyras po ilgos draugystes su viena, kuri ji isdave su kita, budavo piktas isgeres, aisku nei jis ka dauzydavo nei man ka darydavo, tiesiog labai zmogus pasikeisdavo, daug kalbedavo, kad neuztekdavo kartais kantrybes klausyt, bet klausydavau vis tiek, kartais iki ryto 😀 turejo praeiti kokie 4 metai, akd viskas pasimirstu, nes atrodo, kai siaiop tai, nieko neatsimena ir myli mane ir vsikas bgerai, bet pasamone yra suzeista, isgersusaim atrodo visi priesai, moterys-isdavikes, manes klausinedavo ar nepaliksiu jo 😀 nu zodziu, nezinau kaip paaiskint, kaip kada yra sakes: esu suzeistas zveris". manau, kad tas zveris jau dingo, gal ir pas jus dings. kaip praeity jis buvo, koks, su kuo bendravo? bet jis su vaikais bendrauja? kalbasi?
as skaitau ir taip graudu darosi , kai pagalvoju kad as sugebu dar skustis kartias savo gyvenimu ar sakyt kad blogas vyras ar kazkas negerai...viko buna ir pas mus bet dabar kai pagalvoju gal dazniauiai del to bunu kalta as nes matyt esu per daug islepus... atrode kad esu labai tipru zmogus bet kai pasakiciau kiek moterys isgyvena ir kaip stipriai jos laikosi viskas nublanksta...zemai galva lenkiu pries jus 😀
Vaiva.aciu!tie vaikiukai tikras didelis dziaugsmas😀
tituli sveikinu dukryte su menesiuku😀
Vaiva dominyka.mano laisvalaikis isejimas laukan su vaikais.dukrytei menuo siandiena nieko nepasiule jis,tai sakau gal ainam kartu visi pasivaiksciot pabusim visi grazei.jis pasake nenoriu nera ka tam lauke veikt.tai isejau viena su vaikais.mes ir su jo tevais gyvenam.anyta velnio pramanyta,o uosvis auksinis zmogus.
Vaiva dominyka.mano laisvalaikis isejimas laukan su vaikais.dukrytei menuo siandiena nieko nepasiule jis,tai sakau gal ainam kartu visi pasivaiksciot pabusim visi grazei.jis pasake nenoriu nera ka tam lauke veikt.tai isejau viena su vaikais.mes ir su jo tevais gyvenam.anyta velnio pramanyta,o uosvis auksinis zmogus.
as jy pas draugus isleidziu nedraudziu jam but su draugais, jai as kur iseinu tai jis ma iskart jau raso kad grysciau namo. butu gerai jai jis gryzes aitu tiesiai i lova bet ne jis to nedaro jis pradeda dauzyt daigtus rekt ir pan..
dabar tai nera galimybes, bet anksciau buvo, as jam daug apie tai sneku bet jis tik paklauso ir tiek
Tas ir kvailiausia,kai visada yra kazkas svetimas aplink ir tas bent mus su vyru vargina,nes kai gyveni atskirai viskas kitaip kaip mes juokiames galim,nors nuogi po namus vaiksciot😀
O tu ji isvis kur nors isleidi viena pas draugus ar dar kur?Ar visada pareiski,jog jei taip,tai mes iseinam?Mano su vyru bendravimas yra nevarzant poreikiu jis nori pas draugus prasom,as noriu pas drauges vakare vyno pagurksnot jis taip pat visada isleis,o jei visada galvosi tik apie blogiausia taip ir bus.Juk negali visa gyvenima gyvent vienas prie kito prilipe tas atsibosta.Kam patinka isgeres zmogus niekam,bet nekreipi demesio grizta ir tiesiai i lova.
aisku, vadinasi jau jam taip patogu yra gyvent su mama, nieko nenori keist, o yra galimybe iseit atskirai? papasakok jam , kad visos seimos gyevna atskirai, kuria savo namus, kad ir nuomoja, bet tures savo erdve
jis turi tik mama, mes gyvenam su jo mama, na jis anksciau budavo atviresnis, na as juo nemanipuliuoju nelaikau jo prie saves, tik tiesiog neleidziu gert nes isgeres pradeda dauzyt daiktus ir man syky kliuvo, syky atleidau daugiau to nezadu daryt
vadinasi rupi, kitam dzin butu, vadinasi nera taip jau blogai, tik kas liecia bendravima, jis gal visada uzdaras buvo ar laikui begant toks tapo? koks jo tevas ir mama? ar jis su jais bendrauja? kaip?
Manipuliuoji teviskais jausmais...
na nezinau kiek rupi, dukra tikrai rupi, na kai nedrauzdavau budavo labai blogai, gerdavo kiekviena savaitgaly. o tas draudimas yra toks jai jis paklausia ar galiu isgert as jam pasakau daryk ka nori tik zinai jai gersi manes su dukra namie nerasi nes mes issikraustysim..nenuolaidziaunu jam nes labai daug yra ma visko pridirbes
Kad jaustis graziai,savim pasitikinciai tikrai nereikia grozio salono ar nauju rubu.galima veido kauke namie pasilepint,issimaudyt karstoj vonioj,antakius susitvarkyt ir dar begale dalyku pasidaryt😀Nieko zmogui tu neuzdrausi,jei jis pats to nenores😀