santykiai su vyru po gimdymo

24. Feb, 08:58

sveikutes, gal galite pasidalinti patirtimi, ar pasikeite jusu santykiai su vyru po vaikelio gimimo? mano vyras pavydi manes vaikui. kazkaip santykiai atsalo, pradejom pyktis, nesuprantu kas darosi

13. Jan 2011, 12:22

aaa, aisku, jo jo, ta pati situacija ir pas mano pazistamus, dar ir profesija "ipareigoja" ta dayrt. zinau viena, draudimais nieko nepasieksi. mes anksciau irgi megdavom pabaliavot, maniskis tai siaip negerejas, net alaus nemegsta, bet jei isgeria tai iki apsivemimo ir padare pats isavda, kad gerimas -nieko gero: kainuoja daug pinigu, kainuoja santykiai su artimaisiais, tikimybe padaryt zalos sau ir kitiems, uz ka gailesies visa gyvenima. geriausiai "Farai" atskleidzia, ka daro alkoholis. maniskis studentas budamas pora kartu arestinej sedejo, nes klubuose susimusdavo, tai va, nebenori jau to 😀 leja1, jei klauso taves, vadinasi rupi?

13. Jan 2011, 12:14

na mes ir jau 5 metai kaip kartu bet kuo toliau tuo sunkiau mums darosi but kartu, nes jis anksciau mego isgert su draugais dabar jam tai yra uzdrausta, nes isgeres daro nesamones

13. Jan 2011, 12:02

pazistu tokiu, kur vede is reikalo, vyras akivaizdziai eina i kaire, zmona tyli, nes ir jai matyt taip patogu yra ir gyvena be triuksmo sau ramiai, kitasreikaas, kai vienas kencia. tada reikai galvoti apie vaika, nes vaikas uzaugs nemates jokio artumo ir svelnumo tarp teveliu, nemokes pats kurti graziu santykiu.
leja1, vyra praalbinti zaiuriai sunku, maniskis tai labai uzdaras, issikalba tik isgeres, bet siaip as ji jau per 5 metus pralauziau, man nesako myliu pats, turiu prasyti, sako, kad seimoj to neismoko, tai as dabar kiekviena diena prasau, kad pasakytu ta zodi man ir vaikui, ir pasako 😀 bet turi is tiesu myleti, veiskmais ta parodyti, o ne tik pasakyti ir nesamones daryti. kai nekalba yra blogiau nei kalba, nors ir negraziai. tyla ir baisu, nekenciu tylos 😀

13. Jan 2011, 11:58

liuks, tai cia kitas reikalas, jei nemyli, tai tu jo ir neprisversi mylet, tas pats, jei mus butu istekine is kokio reikalo, tai irgi i kita puse ziuretum ir tiek. lila, nesutinku su tavim, kad eik i grozio salona, pirk rubeliu, ne viskas taip paprasta. manau, kad nera labai jau daug tu pinigu atliekamu, zmogus neturiu daug draugu, istekejo anksti, praleido laika su vaikais, nemanau, kad dris is arto kardinaliai keistis, o ir nesijaus savimi, ta padarius, dar kvailiau atrodys. manau palaipsniui viska daryti reikia, po truputi, jaukintis minti keistis, pradeti kita gyvenima, uzteks, kad ir internete ras draugu, paieskos kokios veiklos sau, manau, kad tikrai titulis turi gabumu ir ne viena, pradek kokius darbelius daryti, ziurek, merginos keiciasi jais, parduoda, tam daug nereikia. tik dazniau iseik is namu, buk tarp zmoniu, socializuokis pirmiausia 😉

13. Jan 2011, 11:53

bet labai yra negerai kai vaikai tampa yrankiu kuriuo naudojasi, kad antra puse nepaliktu.

liuks liuks 13. Jan 2011, 11:44

Jis vede is reikalo ir gyveno del dukrytes su ja,nes kaip bebutu keista dauguma moteru vaikais pradeda manipuliuot ir tuo naudotis...

13. Jan 2011, 11:42

nu jai as uztikciau savo vyra su kita tai tikrai nesitaikyciau su tokiu vyru, o jai da neviena karta ji taip uztiko tai kam save zemint ir gyvent su tokiu vyru...kam laikyt isikibus to kas nera tavo nuosavybe, gali daikta laikyt isikibus bet ne zmogu

liuks liuks 13. Jan 2011, 11:26

Ir zinot,jo zmona atrodo puikiai visada susitvarkius,visada pasitempus,o pasakyt,kad jo visos drauges yra grazios tikrai to nepasakyciau kiek esu macius,tai jo zmona uz kaikurias 100kartu grazesne,bet tiesiog jis nenori sugriaut jos iliuziju pasaulio,juk per 7metus ar kiek jie ten kartu pragyveno tiksliai nezinau jau buvo galima abiems susikurt laimingus gyvenimus.

liuks liuks 13. Jan 2011, 11:22

Turiu gera pazistama vyra,kuris visa savo vedybini gyvenima ejo i kaire ir zinot ka jis pasake apie savo zmona gali ji nors kaip princese atrodyt man ji nerupi,as jos nemyliu ir gyvenu tik delto,kad nenoriu pirmas paduot skyrybu ir tasytis del dukrytes.I kaire ejau ir eisiu gal taip greiciaus ivyks skyrybos,nors ji ant tiek durna ir kelis kartus yra mane prigavus ir su jos draugem esu miegojas,bet ji vistiek laikosi manes isikibus,nors galetu pati gyvent ir laime susikurt,bet jai turbut gerai but mano tarnaite.Taip,kad nevisada pakeista isvaizda ar bendravimas gali kazka pakeist.Paskutini karta,kai su juo kalbejau sake,kad gal pagaliau ji paduos skyrybu.

13. Jan 2011, 10:59

sveikos mamytes, matau jus duodat labai gerus patarimus tai gal ir man ka patarsit..mes su vyru sutarem gan neblogai bet pas mus nera jokio bendravimo, vakar bandziau su juo pasikalbeti bet jis manes tik paklause ir viskas nieko net neatsake, jau pora metu prasau kad issikraustytume is jo mamos namu nes nenoriu kartu gyvent su jo mama bet jis to nesupranta, mes aplamai beveik nekalbam

13. Jan 2011, 10:04

taip dominyka77, pritariu tau, Tituli, kazkur dingai....ir dar norejau pridurti, kol nepamirsau, ka norejau pasakyti 😀 man irgi iskilo klausimas del laisvalaikio? ar ji leidziat kartu? neprievartauk, jei pvz jis nenori su jumis eiti pasivaikscioti ar i svecius, pasipuosk ir eikint su vaikais vieni, nezyzk, kad einam, paklausei viena karta, neina, tai ir eik viena, kad ir i gatve, i parka, tegul supranta, kad jis ne dievas, kad tu ir be jo gali kvepuoti ir iseiti.

13. Jan 2011, 00:06

labai teisingus patarimus tai jaunai mamytei duodate. dar pridesiu, jei pati saves nemylesi tai niekas ir nemyles, ir stengtis turi ne tik del savo vaikuciu, bet ir del saves😀, aisku suprantu tu myli, bet ar tau reikalingas toks vyras?? Kiek supratau nei buiti, nei su vaikuciais jis tau nelabai padeda. Jei tik turi noro, galimybiu turi viska keisti pati, o netyleti ir laukti kol vyras pats uzsimanys iseiti.

liuks liuks 12. Jan 2011, 22:44

Pritariu,Vaivai😀As ir nesidazau ir nemanau,kad jei dazyciaus kazkas pasikeistu.Draugu as ir neturiu bent cia kur dabar gyvenu visi tik pazistami,bent as zmoniu neprisileidziu greitai.Kokias zvakutes turi?O jus su vyru laisvalaiki leidziat kartu ar atskirai?

12. Jan 2011, 22:21

Liuks, parasei, ka norejau pasakyti 😀 kada vyras zino ir jaucia, kad moteris yra visapusiskai nuo jo priklausoma, bijo, myli, tai ir ereliauja. prie ko cia krutine, nereikia jiems tu krutiniu, kaip mano vyras nu, grazu paziuret, bet ne tas amzius, kad paskui papus lakstyt, vyras nori save patikrint, nori leistis gal i nuotykius kokius, aisku, kad jam gal su tavim nuomodu ar kas. nesakyk, kad myli, elkis graziai, nezianu, bandyciau daug variantu, jei tureciau jegu, as uz tai, kad reikia issaugot seima, jei tik yra maza kibirkstele. susirask kokia drauge, juk einat su vaikais pasivaiksciot, pradesit bendrauti, pradesi i zmones iseiti, matysi kaip kiti gyvena, pasisemsi kazkokiu ideju, matysi ar vyras kreipia demesi i tai ar ne, jei jam bus vienodai, kaveiki-tada jau viskas, kaip ir nberupi tu jam, jei prades aiskinti, prades klaisineti, ka veiki, kam cia puosiesi, kam cia dazaisi, vadinasi rupi. kita vertus, tu gi tokia jaunute, turi teise i laime ir grazu gyvenima, turi puikia proga pradeti viska is pradziu. esi kokius mokslus baigus? jei pvz tektu skirtis, ka darytum? esi jau apgalvojus? kai tai suprasi, kad esi stipri, gali buti savarankiska ir nepriklausoma, kai susikursi sau paslapcia koki planeli, kai akys spindes pasitikejimu savim-prades vyrelis sunerimti, pamatysi. kai kurie vyrai neleidzia nei mokytis, nei dirbti vien todel, kad jie yra bailiai, bijo, kad moteris perspjaus ji

12. Jan 2011, 21:09

Gal nepatikau.gal as jam tik ir gyvenimo nuotikis

12. Jan 2011, 21:08

Liuks man 22m.daziausi tik du kart gyvenime.per vestuves savo,ir kaip buvom liudininkai vestuvese.man gerai be dazu,niekur neinu draugu neturiu tai kam dazytis.eh jis man tik diena pabuna su dukryte kaip rubus rankom plaunu.o taip tai as.ir dabar pilvuka pucia espumizanas nepadeda ,turiu zvakuciu nezinau ar galima duot ar ne.ainu is proto.tik cia rasydama kazkiek atsiriboju nuo visko.

liuks liuks 12. Jan 2011, 20:47

Tada kyla klausimas kada tu jam patikai,jei nuo pradziu apgaudineja?Visiskai nedarau nieko,kad patikciau vyrui visada pirma stengiuos,kad sau patikciau,jei patiksiu sau,tai patiksiu ir kitiems.Duok teveliui pasidziaugt lelyte.Vyras jausdamas,jog moteris yra pazeidziama ir bijo jauciasi visagalis nesuteik tokio malonumo jam.

12. Jan 2011, 20:33

Liuks.kaip paziurejau tu triju panu nuotraukas nelyginu su savimi.ju krutines dideles ir apimtys.nors po dukros gimimo as ir su apimtim ir krutine,bet zinai kyla kitas klausimas gal as jam nepatinku.net nezinau ka galvot.

12. Jan 2011, 20:18

Liuks.gal tikrai reik reik paleist.jai nores sugrys juk.negaliu lelyte nerami turbut pilvuka pucia.tai ant ranku

liuks liuks 12. Jan 2011, 19:23

Ir delko moterys del visko kaltina save?O as jam resciau i akis,kad viska zinau ir liepciau rinktis arba taip arba taip.Esu senokai jau,bet kai vyras uzbumbejo ir buvo juodas periodas pas mus,jei nori,kad iseiciau sudek daiktus,tai taip ir padariau ir net sirdis nesuvirpejo ta minute,tai jis tik pamates,kad sudejau nuejo i kambari ir pradejo verkti.Yra posakis:Ka myli paleisk,Sugris-bus tavo,jei Ne-niekada ir nebuvo tavo.

12. Jan 2011, 19:15

Liuks.klausiu saves vis gal as katla.metai zinokit daro savo.juk gyvenu su juo ir gilei sirdy as jy myliu zinokit.☹

12. Jan 2011, 19:11

Liuks.klausiu saves vis gal as katla.metai zinokit daro savo.juk gyvenu su juo ir gilei sirdy as jy myliu zinokit.☹

liuks liuks 12. Jan 2011, 18:25

Kazkas baisaus.Su mano charakteriu man toks vyras nieko nepasakytu ir is kur tiek jegu kentet laukt kazko ir nemanau,kad tai meile,tai tik likes prisirisimas ir nieko daugiau.As su tokiu vyru net miegot vienoj lovoj negaleciau butu tiesiog slykstu.

12. Jan 2011, 18:12

Ainu.nes pamate kad internete tai burbuliuot pradejo.beto as jo neph karto neisdaviau,tiesiog neisdrysau ir tuom nebuciau nieko juk laimejus.

12. Jan 2011, 18:09

Vaiva.draugiu neturiu,nes bijau turet jau.tik cia mk.o as atleidziu mama sake po antro karto durnai darau.bet as jy myliu.ir jai jis nuspres palikt mus tai ir paliks,bet vaiku astjam neatiduosiu.jie mano pagimdyti ir auginu.aciu kad suprantat!

12. Jan 2011, 18:02

tituli, jei turi daug kantrybes ir stipria valia-gali apsimesti, kad viskas gerai, rupitnis daugiau savim, bendrauti su draugem, daug juoktis, buti linksma, kad truputi atsitoketu ir pamatytu salia saves zavia ir niekuo neprastesne uz tas tris. vyrai-medziotojai, jiems nebutinai reikia konkreciai tos ar anos, jiems reikia naujos mesos, save pasitikrint, jei tavo vyras nebuvo pries tai issilakstes, gal nori dar pasiganyti. atleisciau ir as viena karta, bet daugiau turbut ne.

12. Jan 2011, 17:58

Amelija.as tik del ju gyvenu!jis nesikelia net negirdi kad mazoji nakty atsikelia.kaip sianakt nuo puse keturiu iki puse sesiu su mazaja nemiegojom.tik vidui sunku laikyt zinokit viska.

12. Jan 2011, 17:54

Makytra.puse jau isgyvenau liko tik istorija.bet nuo uzvakar viskas vel kaip isnaujo.gyvenu ir remiuosi dabar y vaikucius,nors jie nieko nesupranta.nezinau tik kiek laiko sita jo nesamone tesis.nes pati sau pasakiau kad dabar tai jam tylesiu nieko nesakysiu kad kazka zinau.taip liudna bet tikrai kaip papasakoji buna lengviau.

12. Jan 2011, 17:52

Jetau, mergaites, kokie sunkus gvenimeliai jusu😥Tikrai nuosirdziai linkiu kad viskas susitvarkytu.Mums buvo sunkumu bet gerai kad visi jie buvo kol vaikelio dar neturejom, nes jeigu dabar reiketu man vyro isdavytse iskesti as turbut neatlaikyciau...Nes dar po gimdymo pilnai neatsigavusi...
Tituli, o tavo vaikiukui tik menuo, ar aplanko liudna nuotaika, apatija vaikiukui, jegu neturejimas keltis prie jo?☹

12. Jan 2011, 17:28

Tituli, labai liudna kad taip buvo 😥

1 2 3 4 5 6 7